LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Σεπτεμβρίου 2021 11:23

Δροσάκη για Φιλιππίδη: Αρρώστησα, το έζησα πάλι (βίντεο)

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Λένα Δροσάκη και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κρατείται στη φυλακή Τρίπολης με τις κατηγορίες για βιασμό.

Το Πρωινό - Λένα Δροσάκη

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Λένα Δροσάκη και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κρατείται στη φυλακή Τρίπολης με τις κατηγορίες για βιασμό.

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία και θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία, που επιβάλλεται βίαια. Σε κάθε πλάσμα που του συμβαίνει αυτό, είτε αφορά εμένα, είτε κάποιον άγνωστο, εγώ θα παλεύω για αυτό το κίνημα» δήλωσε η ηθοποιός στο MEGA.

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία και θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία, που επιβάλλεται βίαια. Σε κάθε πλάσμα που του συμβαίνει αυτό, είτε αφορά εμένα, είτε κάποιον άγνωστο, εγώ θα παλεύω για αυτό το κίνημα», είπε, αναφερόμενη στο #metoo, ενώ πρόσθεσε επίσης, πως η Κάτια Δανδουλάκη ήταν αυτή που στάθηκε σαν βράχος δίπλα της, όταν συνέβη το περιστατικό. «Η Κάτια είχε αντιληφθεί τα πάντα και όταν δόθηκε η ευκαιρία, μπήκε σαν βράχος μπροστά για να με προστατέψει».

Σχετικά με την υπόθεση που ήρθε ξανά στην επιφάνεια και το πώς την αντιμετώπισε, η ηθοποιός δήλωσε: «Στην αρχή, όταν ήρθε η ιστορία στο φως, αρρώστησα κι ανέβασα πυρετό. Το έζησα πάλι, λέγοντάς το και στον δικηγόρο. Μετά όμως, προσπαθούσα να είμαι λειτουργική, γιατί έχω και το παιδί. Προσπαθούσα να αποστασιοποιηθώ, να προστατεύσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήταν εύκολο. Έκλεινα τηλεοράσεις, δεν διάβαζα τι έλεγαν».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έπειτα, ήρθε η αγωνία του τι συνέβη, τι γίνεται, τι θα έρθει. Δεν έχει τελειώσει το θέμα, είναι εν εξελίξει. Ένιωσα όμως, μια ανακούφιση για το που θα πάει -αν θα πάει- η υπόθεση. Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από αυτό που ξεκινήσαμε, συνέβη κάτι. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο, η εξέλιξη των πραγμάτων μου αφήνει αισιόδοξα συναισθήματα. Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά, να ζητήσουν βοήθεια, να μην δίνουν την πληγή τους πάνω σε κάποιον άλλον».

Όσον αφορά τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Λένα Δροσάκη είπε: «Εξ αρχής ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον, όταν έμαθε για αυτή την συνεργασία. Το ήξερε και δούλευε μαζί του, ήταν δύσκολο. Βέβαια, ο Αλέξανδρος είναι υπέροχος, γιατί ποτέ δεν το μοιράστηκε και ποτέ δεν μου το φόρτωσε».

Όταν ερωτήθηκε τι θα του έλεγε αν τον είχε μπροστά της, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν θα του έλεγα τίποτα. Τι να πω; Με την πράξη μου μίλησα».

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη που πρόβαλε "Το Πρωινό"

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜπλόκα αγροτών: Στον "αέρα" το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Διαφωνίες για τη σύνθεση των αγροτικών επιτροπώνΣήμερα 13:06 | Ειδήσεις

Φορτισμένο παραμένει το κλίμα στους κόλπους των αγροτών μια ημέρα πριν από τις διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε υψηλούς τόνους η εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Καταγγελίες ΠΑΣΟΚ για συγκάλυψηΣήμερα 13:13 | Ειδήσεις

Προσπάθεια συγκάλυψης καταγγέλει το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι αποκλείονται κρίσιμοι μάρτυρες για την περίοδο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Μαρινάκης σε αγρότες: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφαΣήμερα 12:54 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τις δύο συναντήσεις των αγροτών με τον πρωθυπουργό και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα μέτρα.

Κύπρος: Παραιτήθηκε ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους από διευθυντής του γραφείου του Χριστοδουλίδη μετά το βίντεοΣήμερα 12:10 | Ειδήσεις

«Δεν θα επιτρέψω η παρουσία μου στην Κυβέρνηση να μετατρέπεται σε εργαλείο εκμετάλλευσης με σκοπό να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία ή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νέα Ιωνία: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε 65χρονο14:24Χρυσές σφαίρες: Νικητής της βραδιάς η ταινία "Μια μάχη μετά την άλλη" - Για τον 1ο ανδρικό ρόλο βραβεύθηκε ο Τιμοτέ Σαλαμέ 14:10Χωρίς ταξί για 48 ώρες η χώρα - Αποφασίσθηκε απεργία από αύριο, Τρίτη 13/113:56Ιράν: Είμαστε έτοιμοι για διαπραγματεύσεις αρκεί να είναι δίκαιες13:46Μαρινάκης σε αγρότες: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφα13:36Σε υψηλούς τόνους η εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Καταγγελίες ΠΑΣΟΚ για συγκάλυψη13:26Μπλόκα αγροτών: Στον "αέρα" το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Διαφωνίες για τη σύνθεση των αγροτικών επιτροπών13:16Κλειστά από σήμερα τα αεροδρόμια Σαντορίνης και Κέρκυρας13:06Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και εμβληματική φιγούρα του γαλλικού ποδοσφαίρου, Ρολάν Κουρμπίς12:56Γερμανία: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λόγω χιονιού και πάγου12:46Τέμπη - Δίκη για τη διαχείριση του βιντεοληπτικού υλικού12:36Κύπρος: Παραιτήθηκε ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους από διευθυντής του γραφείου του Χριστοδουλίδη μετά το βίντεο12:26Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές των προημιτελικών12:16Βουλή - Εξεταστική επιτροπή ΟΠΕΚΕΠΕ: Διεύρυνση καταλόγου μαρτύρων ζητά η αντιπολίτευση12:06Αλυσίδες στα ορεινά και κλειστά σχολεία σε Δράμα και Ξάνθη λόγω του χιονιά11:56Σέρρες - 17χρονος: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αναφορές του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου11:46Κιλκίς: Αστυνομικός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο επειδή του έκοψε κλήση11:32Ηράκλειο: Επιδείνωση του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας, χαλαζόπτωση και χιόνι (εικόνες)11:18Βόλος - Απαγορευτικό του απόπλου: Ακυρώθηκαν δρομολόγια λόγω ισχυρών ανέμων11:04Αναβλήθηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Παρών ο Μάνος Δασκαλάκης10:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο