LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Σεπτεμβρίου 2021 11:23

Δροσάκη για Φιλιππίδη: Αρρώστησα, το έζησα πάλι (βίντεο)

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Λένα Δροσάκη και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κρατείται στη φυλακή Τρίπολης με τις κατηγορίες για βιασμό.

Το Πρωινό - Λένα Δροσάκη

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Λένα Δροσάκη και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κρατείται στη φυλακή Τρίπολης με τις κατηγορίες για βιασμό.

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία και θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία, που επιβάλλεται βίαια. Σε κάθε πλάσμα που του συμβαίνει αυτό, είτε αφορά εμένα, είτε κάποιον άγνωστο, εγώ θα παλεύω για αυτό το κίνημα» δήλωσε η ηθοποιός στο MEGA.

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία και θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία, που επιβάλλεται βίαια. Σε κάθε πλάσμα που του συμβαίνει αυτό, είτε αφορά εμένα, είτε κάποιον άγνωστο, εγώ θα παλεύω για αυτό το κίνημα», είπε, αναφερόμενη στο #metoo, ενώ πρόσθεσε επίσης, πως η Κάτια Δανδουλάκη ήταν αυτή που στάθηκε σαν βράχος δίπλα της, όταν συνέβη το περιστατικό. «Η Κάτια είχε αντιληφθεί τα πάντα και όταν δόθηκε η ευκαιρία, μπήκε σαν βράχος μπροστά για να με προστατέψει».

Σχετικά με την υπόθεση που ήρθε ξανά στην επιφάνεια και το πώς την αντιμετώπισε, η ηθοποιός δήλωσε: «Στην αρχή, όταν ήρθε η ιστορία στο φως, αρρώστησα κι ανέβασα πυρετό. Το έζησα πάλι, λέγοντάς το και στον δικηγόρο. Μετά όμως, προσπαθούσα να είμαι λειτουργική, γιατί έχω και το παιδί. Προσπαθούσα να αποστασιοποιηθώ, να προστατεύσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήταν εύκολο. Έκλεινα τηλεοράσεις, δεν διάβαζα τι έλεγαν».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έπειτα, ήρθε η αγωνία του τι συνέβη, τι γίνεται, τι θα έρθει. Δεν έχει τελειώσει το θέμα, είναι εν εξελίξει. Ένιωσα όμως, μια ανακούφιση για το που θα πάει -αν θα πάει- η υπόθεση. Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από αυτό που ξεκινήσαμε, συνέβη κάτι. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο, η εξέλιξη των πραγμάτων μου αφήνει αισιόδοξα συναισθήματα. Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά, να ζητήσουν βοήθεια, να μην δίνουν την πληγή τους πάνω σε κάποιον άλλον».

Όσον αφορά τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Λένα Δροσάκη είπε: «Εξ αρχής ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον, όταν έμαθε για αυτή την συνεργασία. Το ήξερε και δούλευε μαζί του, ήταν δύσκολο. Βέβαια, ο Αλέξανδρος είναι υπέροχος, γιατί ποτέ δεν το μοιράστηκε και ποτέ δεν μου το φόρτωσε».

Όταν ερωτήθηκε τι θα του έλεγε αν τον είχε μπροστά της, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν θα του έλεγα τίποτα. Τι να πω; Με την πράξη μου μίλησα».

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη που πρόβαλε "Το Πρωινό"

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεσσαλονίκη: 710 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω των προβλημάτων που προκάλεσαν ισχυροί άνεμοιΣήμερα 07:56 | Ειδήσεις

Κατά τη χθεσινή ημέρα, η Πυροσβεστική δέχτηκε 710 κλήσεις μέχρι χθες στις 11:30 το βράδυ για πτώσεις δέντρων και αντικειμένων με τη συντριπτική πλειονότητα αυτών να αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Γαλάτσι: ΙΧ και Μοτοποδήλατα πήραν φωτιά - Επέμβαση της ΠυροσβεστικήςΣήμερα 07:13 | Ειδήσεις

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Τραμπ: Η κατάληξη των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία θα γίνει σαφής μέσα στις επόμενες εβδομάδεςΣήμερα 06:03 | Ειδήσεις

Προγραμματίζεται νέα συνάντηση του κ. Τραμπ με τον κ. Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες μέσα στον Ιανουάριο, είπε από την πλευρά του ο ουκρανός πρόεδρος, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το ξέσπασμα του πολέμου.

Μεξικό: Εκτροχιάστηκε τρένο με 250 επιβαίνοντες - Τουλάχιστον 13 οι νεκροίΣήμερα 06:45 | Ειδήσεις

Ο συρμός είχε αναχωρήσει από τη Σαλίνα Κρους, στις ακτές στον Ειρηνικό, με προορισμό την Κοατσακοάλκος, στην πολιτεία Βερακρούς, που έχει παράλια στον Κόλπο του Μεξικού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου08:32Θεσσαλονίκη: 710 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω των προβλημάτων που προκάλεσαν ισχυροί άνεμοι08:18Τουρκία: Φερόμενοι ως τζιχαντιστές τραυμάτισαν 7 αστυνομικούς08:04Σάμος: Νεκρός ο ένας εκ των τεσσάρων αγνοούμενων αλλοδαπών07:50Μακρόν: Η συμμαχία των προθύμων θα συγκεντρωθεί στο Παρίσι στις αρχές Ιανουαρίου07:36Γαλάτσι: ΙΧ και Μοτοποδήλατα πήραν φωτιά - Επέμβαση της Πυροσβεστικής 07:22Μεξικό: Εκτροχιάστηκε τρένο με 250 επιβαίνοντες - Τουλάχιστον 13 οι νεκροί07:08Ολυμπιακός: Ο Σέιμπεν Λι αποχωρεί - Επιστρέφει στην Τουρκία06:54Τραμπ: Η κατάληξη των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία θα γίνει σαφής μέσα στις επόμενες εβδομάδες06:40Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 29 Δεκεμβρίου06:26Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:12Ιταλία: “Ξύπνησε” η χιονισμένη Αίτνα (εικόνες)23:59Globe Soccer Awards: Λάμψη Ντεμπελέ, Γιαμάλ και Παρί Σεν Ζερμέν23:45Σάμος: Σύλληψη 49χρονου κατηγορούμενου για 27 απάτες - Υποδυόταν μέχρι και στέλεχος της... Interpol23:34Ο Χάρι Στάιλς επιστρέφει μετά από δυόμιση χρόνια αποχής23:20Ολυμπιακός: Για συμφωνία με Τάιρικ Τζόουνς κάνουν λόγο οι Σέρβοι23:07Θάνος Μικρούτσικος: Σαν σήμερα “έφυγε” ο σπουδαίος συνθέτης με την παράλληλη πολιτική δράση22:53Φωτιά - Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη μια γυναίκα με σοβαρά εγκαύματα22:39Μπριζίτ Μπαρντό: Ανήκει πλέον στη συλλογική μνήμη του Σεν Τροπέ, την οποία πρέπει να διαφυλάξουμε, ανακοίνωσε ο δήμος της πόλης22:25Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου 22:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο