LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Σεπτεμβρίου 2021 11:23

Δροσάκη για Φιλιππίδη: Αρρώστησα, το έζησα πάλι (βίντεο)

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Λένα Δροσάκη και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κρατείται στη φυλακή Τρίπολης με τις κατηγορίες για βιασμό.

Το Πρωινό - Λένα Δροσάκη

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Λένα Δροσάκη και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κρατείται στη φυλακή Τρίπολης με τις κατηγορίες για βιασμό.

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία και θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία, που επιβάλλεται βίαια. Σε κάθε πλάσμα που του συμβαίνει αυτό, είτε αφορά εμένα, είτε κάποιον άγνωστο, εγώ θα παλεύω για αυτό το κίνημα» δήλωσε η ηθοποιός στο MEGA.

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία και θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία, που επιβάλλεται βίαια. Σε κάθε πλάσμα που του συμβαίνει αυτό, είτε αφορά εμένα, είτε κάποιον άγνωστο, εγώ θα παλεύω για αυτό το κίνημα», είπε, αναφερόμενη στο #metoo, ενώ πρόσθεσε επίσης, πως η Κάτια Δανδουλάκη ήταν αυτή που στάθηκε σαν βράχος δίπλα της, όταν συνέβη το περιστατικό. «Η Κάτια είχε αντιληφθεί τα πάντα και όταν δόθηκε η ευκαιρία, μπήκε σαν βράχος μπροστά για να με προστατέψει».

Σχετικά με την υπόθεση που ήρθε ξανά στην επιφάνεια και το πώς την αντιμετώπισε, η ηθοποιός δήλωσε: «Στην αρχή, όταν ήρθε η ιστορία στο φως, αρρώστησα κι ανέβασα πυρετό. Το έζησα πάλι, λέγοντάς το και στον δικηγόρο. Μετά όμως, προσπαθούσα να είμαι λειτουργική, γιατί έχω και το παιδί. Προσπαθούσα να αποστασιοποιηθώ, να προστατεύσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήταν εύκολο. Έκλεινα τηλεοράσεις, δεν διάβαζα τι έλεγαν».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έπειτα, ήρθε η αγωνία του τι συνέβη, τι γίνεται, τι θα έρθει. Δεν έχει τελειώσει το θέμα, είναι εν εξελίξει. Ένιωσα όμως, μια ανακούφιση για το που θα πάει -αν θα πάει- η υπόθεση. Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από αυτό που ξεκινήσαμε, συνέβη κάτι. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο, η εξέλιξη των πραγμάτων μου αφήνει αισιόδοξα συναισθήματα. Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά, να ζητήσουν βοήθεια, να μην δίνουν την πληγή τους πάνω σε κάποιον άλλον».

Όσον αφορά τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Λένα Δροσάκη είπε: «Εξ αρχής ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον, όταν έμαθε για αυτή την συνεργασία. Το ήξερε και δούλευε μαζί του, ήταν δύσκολο. Βέβαια, ο Αλέξανδρος είναι υπέροχος, γιατί ποτέ δεν το μοιράστηκε και ποτέ δεν μου το φόρτωσε».

Όταν ερωτήθηκε τι θα του έλεγε αν τον είχε μπροστά της, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν θα του έλεγα τίποτα. Τι να πω; Με την πράξη μου μίλησα».

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη που πρόβαλε "Το Πρωινό"

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δήμητρα Ματσούκα: Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή στην ηθοποιό - Κρίθηκε ένοχη για όλες τις κατηγορίες15:21Τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ σφηνώθηκε σε νταλίκα - Τραυματίστηκε η έγκυος οδηγός15:11Θεσσαλονίκη: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ15:01Το ant1news.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ10:59Πρόστιμο της ΣΤΑ.ΣΥ στον ανάδοχο αναβάθμισης συρμών της Γραμμής 1 του Μετρό για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις10:48ΝΒΑ – Αντετοκούνμπο: Συνεχίζεται ο κατήφορος… για τα “ελάφια”10:37ΕΚΤ: Αρνείται να δώσει δάνειο για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας με βάση τα “δεσμευμένα χρήματα” της Ρωσίας10:26Τραγωδία στο Βερολίνο: Παιδί πέθανε μετά τον απεγκλωβισμό του από πυρκαγιά σε μονοκατοικία10:14Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν εκατοντάδες "μαϊμού" προϊόντα10:00Τροχαίο δυστύχημα στην Λούτσα: Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγούσε ο 29χρονος09:45Κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου στη Θεσσαλονίκη - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα κλεμμένη μηχανή09:31Βαρουφάκης στον ΑΝΤ1: Ο Τσίπρας με το βιβλίο του, προσπαθεί να μετατρέψει την ενοχή του σε αφέλεια09:17Λάρισα: Κλειστή και σήμερα η Εθνική Οδός Αθηνών–Θεσσαλονίκης στη Νίκαια09:03Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν είναι αδιάφορη με το αγροτικό ζήτημα08:49Ινδονησία: Εκατοντάδες νεκροί από πλημμύρες – περισσότερο από 1 εκ. πολίτες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους08:35Ιταλία: 24χρονη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο κέντρο του Μιλάνου08:21Χαϊδάρι: Τεράστιο δέντρο έπεσε μέσα σε παιδική χαρά!08:07Αττική - ΕΛ.ΑΣ: 10 Νεκροί και 610 τραυματίες από τροχαία ατυχήματα μέσα στον Νοέμβριο07:53Μαδούρο: Δεν θέλουμε την ειρήνη των σκλάβων, ούτε την ειρήνη των αποικιών07:39ΑΑΔΕ: Διαθέσιμη από σήμερα η νέα έκδοση της εφαρμογής "timologio"07:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο