LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 17 Σεπτεμβρίου 2021 16:44

Δανδουλάκη για Φιλιππίδη - Κωνσταντινίδη: εγώ ξεκίνησα την “κάθαρση” (βίντεο)

Στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη για την διακοπή της συνεργασίας με τον κωμικό, πριν από λίγα χρόνια, ενώ “αποδόμησε” τις δηλώσεις της συναδέλφου της, που προκάλεσαν σάλο.

Κάτια Δανδουλάκη - Το Πρωινό

«Ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με σιγή δική μου, έγινε κάτι και έτσι θα τελειώσει. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να υποτιμά τον άλλον, να τον μεταχειρίζεται κάπως. Είμαστε μοναδικοί και αναντικατάστατοι», είπε η Κάτια Δανδουλάκη, συνομιλώντας με την εορτάζουσα Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό» της Παρασκευής.

Σχολιάζοντας όσα έχουν γίνει μετά τις καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και την προφυλάκιση του, η δημοφιλής ηθοποιός είπε για την απόφαση της προ ετών να διακόψει την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, «έκανα κάτι που το έλεγε η ψυχή μου. Δεν ήταν κάτι ηρωικό, δεν ήταν καν αυθόρμητο. Ήταν κάτι που αισθανόμουν. Καταπίεση δεν άντεχα όχι να βιώνω εγώ, μα ούτε να αισθάνομαι ότι βιώνει κάποιος άλλος».

«Δεν είναι πράγματα για να μιλήσει κάποιος, αλλά για να πράξει. Δεν ξέρω από πού αρχίζουν τα τραύματα, οι ανασφάλειες και οι πληγές του καθενός. Δεν μπορώ να πω πως όποιος δεν μιλά ό,τι είναι συνένοχος, διότι δεν ξέρω τι σημαίνει μέσα του το «φοβάμαι» και το «δεν έχω την τόλμη». Αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να υποτιμά τον άλλον, να τον «αγγίζει» με κανέναν τρόπο. Κατανοώ την ανθρώπινη φύση, αλλά πρέπει να υπάρξει “κάθαρσις”»., είπε αναφερόμενη σε όσα έχουν κυριαρχήσει στον χώρου του Θεάτρου τα τελευταία χρόνια.

Όπως προσέθεσε, στην συνομιλία της με την Φαίη Σκορδά, «όταν φωνάξει κάποιος,  υπάρχουν αυτιά που θα ακούσουν και θα τρέξουν. Αν κάποιος δεν μιλήσει, δεν ξέρεις τι γίνεται δίπλα σου, ούτε στο διπλανό σπίτι. Ακούς πράγματα, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις. Αν ακούσω “βοήθεια” θα τρέξω, αλλά αν δεν μιλήσει κάποιος, μπορεί αυτός να είναι ο τρόπος που ζουν».

Αναφερόμενη στην διακοπείσα συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Κάτια Δανδουλάκη, είπε «εγώ έτυχε να δω κάτι και ενήργησα. Μπορεί να μην το είχα καταλάβει. Είναι η εποχή που πρέπει να μιλάμε για τις “περίεργες” συμπεριφορές».

Συμπλήρωσε ότι «είχα δει έντονες συνεργασίες με ηθοποιούς και σκηνοθέτες, με καταπιεστικές συμπεριφορές, με φωνές και εντάσεις, με “στρίμωγμα”, αλλά σε ότι αφορά την δουλειά. Αποφάσιζα να μην ξαναδουλέψω με αυτούς τους ανθρώπους. Η κάθαρση από μένα ήταν ότι αποδεχόμουν πως εσύ είσαι αυτός που είσαι και επιλέγω να μην ξαναπεράσεις από την ζωή μου».

Όπως ανέφερε, σχετικά με τις πολύκροτες δηλώσεις, «για να το πει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου το εννοεί, για να το πει το πιστεύει. Αν αυτό είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της, τι να πω; Σε εμένα δεν είναι ευθυγραμμισμένο. Μια χαρά το είπε η Ελισάβετ, γιατί αυτό αισθάνεται. Γιατί να το κατακρίνω; Το σέβομαι. Πιστεύει αυτό, εγώ πιστεύω το αντίθετο, οπότε, τι; Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν ερωτευτεί τους βιαστές τους; Πώς να το εξηγήσεις; Ο άνθρωπος που έπινες καφέ στο καφενείο, έσφαξε 14 και λες “έπεσα από τα σύννεφα”. Τι να πεις; Πώς να το κρίνεις αν δεν το κατανοήσεις;».

Σχετικά με την παράσταση «Το καινούριο παιδί», στην οποία πρωταγωνιστεί, είπε «ένα πρωί, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, τηλεφώνησα στους Ρέππα και Παπαθανασίου και τους είπα ότι δεν έχω βρει ένα έργο σύγχρονο, που να μιλάει για μια αστή της εποχής μας και για όσα έχει περάσει στην ζωή της, για όσα θέλει να πει από τα βιώματα της. Μου είπαν ότι τους πρότεινα αυτό που καιρό λένε μεταξύ τους ότι πρέπει να κάνουν και έτσι έγραψαν το έργο αυτό, που το έχω αγαπήσει. Αν άλλαζα τίτλο στην παράσταση θα έλεγα ότι πρέπει να λέγεται “Θέλω να σας πω”».

Η πρεμιέρα στο Θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» θα είναι στις 6 Οκτωβρίου και «σκέφτομαι να κάνω μια μεγάλη γενική δοκιμή με καλεσμένους όλους τους φίλους μας δημοσιογράφους, όπως γινόταν παλιότερα, που έβλεπαν την παράσταση και μετά μιλούσαμε για όλους και για όλα. Δεν θέλω επίσημες πρεμιέρες και προβολές», κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Παραδόθηκε ο καταζητούμενος Ρουμάνος

“Το Πρωινό”: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον τόπο της επίθεσης (βίντεο)

“Άγριες Μέλισσες”: οι αλλαγές στην ζωή των πρωταγωνιστών (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων ΤεμπώνΧθες 23:21 | Ειδήσεις

Η ίδια ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μητσοτάκης: Οι αγρότες μας θα έχουν το χαμηλότερο ηλεκτρικό τιμολόγιο στην ΕυρώπηΧθες 20:11 | Ειδήσεις

«Η κυβέρνηση εξάντλησε τις αντοχές της οικονομίας, στηρίζοντας τους αγρότες όσο ποτέ».

Τέλλογλου για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια: Παρεμβολές λόγω παλαιότητας δείχνει το πόρισμαΧθες 19:22 | Ειδήσεις

«Οι παρεμβολές δεν προήλθαν από εξωτερικό παράγοντα, αλλά από το ίδιο το σύστημα επικοινωνιών».

Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότεςΧθες 19:33 | Ειδήσεις

«Επέμεναν μέσα στην εκπροσώπηση να υπάρχουν άνθρωποι που ελέγχονται ήδη από διάφορες αρχές για παρατυπίες σε σχέση με τις επιδοτήσεις».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα αναλάβουν "πολύ ισχυρή δράση" εάν το Ιράν προχωρήσει σε απαγχονισμούς διαδηλωτών23:59Θετική γνώμη από την Επιτροπή Θεσμών για τον διορισμό νέου προέδρου και αντιπροέδρου στον τομέα ύδατος, της ΡΑΑΕΥ23:44Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών23:30ΟΗΕ: Περισσότερα από 100 παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα μετά την εκεχειρία23:20Κύπελλο Ελλάδας - Λεβαδειακός: Εκτός ο τραυματίας Βέρμπιτς από το μεγάλο ματς με την Κηφισιά23:06Αυστρία: 13χρονος βρήκε τον θάνατο όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στις Άλπεις22:52Ινδία: Άγριος ελέφαντας έχει σκοτώσει 20 ανθρώπους από την αρχή του χρόνου - Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του22:38Μπλόκα: Κάθοδο με τρακτέρ και συλλαλητήριο στην Αθήνα θέλουν οι Λαρισαίοι αγρότες22:28Θεοδωρικάκος: Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της διασποράς22:14Αερολιμένας Αθηνών: Συνελήφθη άνδρας για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών μέσω ταχυδρομικού δέματος22:00Ολυμπιακός: Επιστροφή του Ποντένσε κόντρα στον ΠΑΟΚ21:50Ρωσία: "Κατηγορηματικά απαράδεκτες" οι απειλές των ΗΠΑ έναντι του Ιράν21:40Πετρούπολη: Θύμα απόπειρας βιασμού μια 13χρονη - Συνελήφθη ο δράστης21:30Οικουμενικό Πατριαρχείο: "Ευφάνταστα σενάρια και ψευδείς ειδήσεις" όσα αναφέρουν ρωσικές υπηρεσίες21:20Ant1 Sports: Αύριο διεξάγονται οι τέσσερις προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος 21:10Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη20:56Τέλλογλου για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια: Παρεμβολές λόγω παλαιότητας δείχνει το πόρισμα20:42Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1 για Γροιλανδία: Οι Αμερικανοί φοβούνται ότι η Κίνα θα έρθει στην περιοχή μέσω συμπράξεων με ρωσικές εταιρείες20:28Μητσοτάκης: Οι αγρότες μας θα έχουν το χαμηλότερο ηλεκτρικό τιμολόγιο στην Ευρώπη20:18Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες20:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο