LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2021 13:04 | Ανανέωση: 16 Σεπτεμβρίου 2021 13:13

Κικίλιας για Ίβκοβιτς: Ήταν σκληρός μαζί μου, αλλά δίκαιος

Με ένα συγκινητικό ποστ στo twitter αποχαιρέτησε ο υπουργός Τουρισμού τον  θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε σε ηλικία 78 ετών από τη ζωή. 

Κικίλιας - Ίβκοβιτς

«Υπάρχουν άνθρωποι που διαμορφώνουν την προσωπικότητα σου και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Τέτοιος ήταν για μένα ο "Ντούντα"» αναφέρει ο Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτησή του για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς με αφορμή τον θάνατό του. Ο υπουργός Τουρισμού ήταν παίκτης του Ίβκοβιτς στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ όπου πανηγύρισαν μαζί το ευρωπαϊκό κύπελλο Σαπόρτα και δύο κύπελλα Ελλάδος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια έχει ως εξής:

«Υπάρχουν άνθρωποι που διαμορφώνουν την προσωπικότητα σου και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Τέτοιος ήταν για μένα ο "Ντούντα".

Με βάφτισε "Κίκι" στον Πανιώνιο και "Γιατρέ" στην μπασκετική ΑΕΚ. Πανηγυρίσαμε μαζί το Ευρωπαϊκό κύπελλο Σαπόρτα και δύο κύπελλα Ελλάδος με την ΑΕΚ, αλλά κυρίως χιλιάδες μπασκετικές στιγμές, χαρές και λύπες.

Ήταν σκληρός μαζί μου αλλά δίκαιος, με έμαθε να σέβομαι τον εαυτό μου και να διεκδικώ με περηφάνια ότι μου αξίζει.

Πάνω από όλα όμως με έμαθε να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου, να σέβομαι τις διαφορετικές προσωπικότητες τους, να τους στηρίζω, να τους βοηθώ.

Με πίστεψε ο "Ντούντα" μπασκετικά, αλλά με συμβούλευε πάντα, για τη ζωή, την ιατρική, την πολιτική.

Δάσκαλε, σε ευχαριστώ!

Καλό ταξίδι…»

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Η μητέρα του συζυγοκτόνου για τη σχέση της με την μικρή Λυδία και τους γονείς της Καρολάιν (βίντεο)

Πέθανε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς

Pfizer και Moderna ζητούν να χορηγηθεί και τρίτη δόση

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο