LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2021 12:52

Στέλιος Ρόκκος σε Λιάγκα - Σκορδά: γιατί δεν παντρεύεστε ξανά; (βίντεο)

Πως αντέδρασαν οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής “Το Πρωινό” σε όσα είπε ο τραγουδιστής. Τι λέει για την αγάπη στην ξυλογλυπτική, την συνεργασία με την Πάολα και για τον Σάκη Ρουβά.

Στέλιος Ρόκκος - Το Πρωινό

Για την συνεργασία του με την Παόλα, με την οποία κάνουν πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, μετά από ενάμιση χρόνο «αναμονής» λόγω καραντίνας, μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως είπε την αγαπά πολύ και είναι η 7η φορά που συνεργάζονται, λόγω της καλής χημείας που έχουν μεταξύ τους, όπως συμβαίνει και με τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο, όπως ανέφερε, είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, καθώς εκτός των άλλων, τους ενώνει και η αγάπη για την θάλασσα.

«Μου έχουν γίνει δύο προτάσεις που έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μου, την μουσική, για να παρουσιάσω εκπομπή στην τηλεόραση», αποκάλυψε ο Στέλιος Ρόκκος.

Αναφερόμενος στην σύντροφο του είπε ότι «την έχει στείλει ο Θεός στην ζωή μου. Εγώ ξέρω να φτιάχνω πράγματα, δεν ξέρω να τα “πουλάω”. Ενώ εκείνη το “έχει” σε αυτά. Είμαστε μαζί 11 χρόνια».

Στέλιος Ρόκκος - Το Πρωινό

«Εσείς πόσα χρόνια είστε μαζί;», ρώτησε την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ο Στέλιος Ρόκκος, για να του απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας «ως γνωριμία κι εμείς 11 χρόνια, αλλά εμείς χωρίσαμε».

«Γιατί δεν ξαναπαντρεύεστε; Ταιριάζετε πάρα πολύ», είπε ο Στέλιος Ρόκκος. Η Φαίη Σκορδά του απάντησε ότι είναι αμήχανο να ακούει διαρκώς κάτι τέτοιο στον «αέρα» της εκπομπής, διευκρινίζοντας ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους χωρίζει ένα ζευγάρι και τονίζοντας ότι ο Γιώργος Λιάγκας «ως μπαμπάς, είναι ο καλύτερος του κόσμου».

Για τον κορονοϊό, ο Στέλιος Ρόκκος είπε «Ελπίζω να κάναμε όλοι σωστά που εμβολιαστήκαμε. Δεν το έχουν επικοινωνήσει καλά. Έχουν γίνει πολλά λάθη, ακόμη και στα μέτρα. Έχουν πάρει κάποια μέτρα που είναι για να γελάς. Σε συναυλία, αν κάποιος σηκωθεί και σηκώσει τα χέρια του ψηλά, του λέω “κάτσε κάτω, κολλάει” και γελάει όλος ο κόσμος».

«Έκανα το εμβόλιο από τους πρώτους γιατί ήθελα πίσω την ζωή μου. Ελπίζω να έχω κάνει το σωστό», είπε ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος μετά από επιθυμία της Φαίης είπε α καπέλα και ένα ρεφρέν από τραγούδι του.

Ακόμη, ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην αγάπη του για την ξυλογλυπτική, λέγοντας ότι είναι κάτι με το οποίο λατρεύει να καταπιάνεται, ότι μπορεί να είναι στο εργαστήριο του ακόμη και 12 ή και περισσότερες ώρες την ημέρα και ότι πολλές φορές έχει «σπάσει» έργα του όταν κάτι δεν πάει όπως το έχει σχεδιάσει.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με την παρουσία του Στέλιου Ρόκου στο «Πρωινό»:

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό”: Ο Mad Clip δείχνει τα πανάκριβα κοσμήματά του (βίντεο – ντοκουμέντο)

Φωτιά στην Κερατέα: Κοντά στον οικισμό Λάκκα οι φλόγες (εικόνες)

“Άγριες Μέλισσες”: Το νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)Σήμερα 09:23 | Τοπικά Νέα

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)Σήμερα 08:21 | Ειδήσεις

Τραγωδία στη Μαλαισία με δύο στρατιωτικά ελικόπτερα. Συγκλονιστικά στιγμιότυπα από τη σύγκρουση στον αέρα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26Σητεία: Η “μαύρη χήρα” του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη07:13Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση “πυρηνικής αντεπίθεσης”07:01Λασίθι: Έκρυβαν ναρκωτικά και σύνεργα σε σπίτια και ΙΧ (εικόνες)06:48Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:35Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη06:21Καιρός: Βροχές, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη06:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο