LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2021 09:57

Mad Clip - “Το Πρωινό”: “Θρίλερ” με την περιουσία του - Τι αποκάλυψε ο παππούς του (βίντεο)

Για τον χαμό του εγγονού Mad Clip, ποιος είχε τη διαχείριση των χρημάτων του και τον "ρόλο" της Αρετής μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό", Παναγιώτης Αναστασόπουλος.

Το Πρωινό - παππούς - mad clip

Για τον χαμό του εγγονού Mad Clip, τη ρίξη με τη σύντροφό του, αλλά και ποιος είχε τη διαχείριση των χρημάτων του μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό", Παναγιώτης Αναστασόπουλος.

«Πονάω πολύ όπως πονάει όλη η οικογένεια. Τον είχα δει στις 20 Ιουλίου και όταν ήταν να φύγω μου είπε σε αγαπάω. Μετά πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και δεν είχε ανταπόκριση, μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα» ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί για τη σχέση του εκλιπόντα καλλιτέχνη με τη σύντροφό του, Αρετή, δήλωσε: «Ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί».

Παράλληλα εξέφρασε το παράπονο και την ενόχλησή του για τη συμπερειφορά της Αρετής στην κηδεία. «Η Αρετή δεν μας χαιρέτησε στην κηδεία. Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε, που μας κοίταγε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα".

Θέμα έχει δημιουργηθεί και με τα χρήματα που άφησε ο αδικοχαμένος τράπερ καθώς σύμφωνα με τον παππού του η οικογένεια δεν βρήκε τίποτα.

«Υπήρχαν πολλά χρήματα αλλά εμείς δεν βρήκαμε τίποτα».

Ειδήσεις σήμερα:

Λογαριασμοί ρεύματος: Το όφελος για τα νοικοκυριά από τα μέτρα

Κορονοϊός - Λινού: Πρόβλεψη για πολλά κρούσματα στα σχολεία (βίντεο)

Καιρός - Αρνιακός: Επιστρέφει το καλοκαίρι τις επόμενες ημέρες (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο