LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 10 Σεπτεμβρίου 2021 19:31

Ο ΑΝΤ1 στον Βόλο: Τα τσιπουράδικα εκπέμπουν “sos” (βίντεο)

Η πανδημία και τα διαδοχικά lockdown είναι η χαριστική βολή για δεκάδες μαγαζιά στον Βόλο. Τι είπαν επιχειρηματίες στον ΑΝΤ1.

Τσιπουράδικα - ΑΝΤ1
Με λουκέτο φαίνεται ότι απειλούνται κάποια από τα περίφημα τσιπουράδικα, που αποτελούν παράδοση του Βόλου εδώ και δεκαετίες.

Οι συνθήκες της πανδημίας κατάφεραν ήδη σημαντικό πλήγμα στους επιχειρηματίες, που έχουν τώρα και τον πονοκέφαλο των ανατιμήσεων σε βασικά προϊόντα, όπως εξήγησαν στην δημοσιογράφο Φωτεινή Νάσσου, σε ρεπορτάζ για το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά από τον Βόλο.

Στην αγκαλιά του Παγασητικού τα τσιπουράδικα του Βόλου αποτελούν μια ιστορία γεύσεων που ξεκινά στις αρχές του αιώνα. Είναι μέρος της ζωντανής παράδοσης της περιοχής που αγαπήθηκε από Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Τα διαδοχικά lockdown αλλά και τα κατά τόπους περιοριστικά μέτρα δεν άφησαν ανέγγιχτα ούτε τα ιστορικά αυτά καταστήματα.

Μόνο με εμβολιασμένους ή με όσους έχουν νοσήσει θα λειτουργήσουν τα νυχτερινά κέντρα και τα κλαμπ από την Δευτέρα, πολλά από τα οποία προγραμματίζουν να μην ανεβάσουν ρολά.

Η πανδημία είναι η χαριστική βολή για δεκάδες μαγαζιά στον Βόλο.

Κοινή διαπίστωση των επαγγελματιών στην Θεσσαλία είναι το γεγονός ότι η πανδημία αλλά και οι επικείμενες ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα έχουν οδηγήσει σε οικονομική ασφυξία τον κλάδο που έχει πληγεί όσο κανένας άλλος.

Δείτε τι είπαν στον ΑΝΤ1 καταστηματάρχες του Βόλου: 


Ειδήσεις σήμερα:

ΔΕΔΔΗΕ: πάνω από 2 δις ευρώ το τίμημα για το 49% των μετοχών

Σχολεία: 14 ερωτοαπαντήσεις για τα μέτρα και τη λειτουργία τους

 Μίκης Θεοδωράκης: Συγκινητικές στιγμές και σήμερα στο κοιμητήριο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβοςΣήμερα 15:31 | Ειδήσεις

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο εργολάβος για το τραγικό δυστύχημα στον Πειραιά, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας αστυνομικός.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο