LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Σεπτεμβρίου 2021 18:15

Μάρτινς: ο Σεμέδο θα επιστρέψει στην ομάδα

Όλοι στην ομάδα δεν αμφιβάλλαμε ποτέ για την αθωότητα του, δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών. Τα τελευταία αγωνιστικά νέα για την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο.

Ρούμπεν Σεμέδο

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε σήμερα για πρώτη φορά σχετικά το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό, όπου μεταξύ άλλων τόνισε, ότι ο Πορτογάλος αμυντικός θα γυρίσει σύντομα στις προπονήσεις της ομάδας και πως πάντα όλοι πίστευαν στην αθωότητά του, μετά την καταγγελία της 17χρονης ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τον παίκτη και έναν ακόμη φίλο του.

«O Σεμέδο θα γυρίσει στις προπονήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τον περιμένουμε πολύ σύντομα και θα τον βοηθήσουμε να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να προσπαθήσει και να βοηθήσει τον εαυτό του και σαν επαγγελματίας να ενσωματωθεί στην ομάδα ώστε να υπερασπιστεί την εικόνα του Ολυμπιακού. Σαν παίκτης είναι εξαιρετικός και πολύ χρήσιμος για εμάς. Περιμένουμε να επιστρέψει, ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την αθωότητα του. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αναμένουμε τις αποφάσεις και τις απαντήσεις για το θέμα του», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μιλώντας στην Nova.

Στο μεταξύ ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει την ομάδα για την πρεμιέρα της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σήμερα ευτύχησε να έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς. Ο Γιαν Εμβιλά έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

Αντίθετα αμφίβολοι παραμένουν οι Τόμας Βάτσλικ (ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας) και Γιώργος Μασούρας (του λείπουν προπονήσεις), που μάλλον θα μείνουν εκτός για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Παρασκευής

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 20χρονος για το θάνατο της 88χρονης

Βάρη: Καταδίωξη σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)Σήμερα 09:23 | Τοπικά Νέα

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)Σήμερα 08:21 | Ειδήσεις

Τραγωδία στη Μαλαισία με δύο στρατιωτικά ελικόπτερα. Συγκλονιστικά στιγμιότυπα από τη σύγκρουση στον αέρα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26Σητεία: Η “μαύρη χήρα” του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη07:13Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση “πυρηνικής αντεπίθεσης”07:01Λασίθι: Έκρυβαν ναρκωτικά και σύνεργα σε σπίτια και ΙΧ (εικόνες)06:48Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:35Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη06:21Καιρός: Βροχές, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη06:08Λειψοί: Τραγούδι... πρόσκληση στο νησί από τον Δήμαρχο και τον “Μιχαλάρα” (βίντεο)23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο