LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 09 Σεπτεμβρίου 2021 19:39

Ράλλυ Ακρόπολις: Εντυπωσιακές εικόνες στο κέντρο της Αθήνας

Η εκκίνηση στον ιστορικό αγώνα δόθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η πρώτη ειδική διαδρομή στην Πλατεία Συντάγματος, ήταν μοναδική.

Ράλι Ακρόπολις - Σύνταγμα
Η εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις 2021, στην επιστροφή της θρυλικής διοργάνωσης στην Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια, δόθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, «εγκαινιάζοντας» την πρώτη υπερειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας και στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι για το γεγονός ότι καταφέραμε να φέρουμε πίσω το Ράλλυ Ακρόπολις στην πατρίδα μας. Το Ράλλυ Ακρόπολις ήρθε για να μείνει. Βλέπετε και από τη συμμετοχή του κόσμου πόσο οι Έλληνες αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πόσο ταυτισμένοι είναι με το Ράλλυ Ακρόπολις» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν «για να μπορέσουμε να έχουμε αυτή την επιτυχία, τους χορηγούς, τους εθελοντές και προσδοκώ και προσβλέπω σε μια εξαιρετική διοργάνωση. 

Ράλι Ακρόπολις - Σύνταγμα

Το Ράλλυ Ακρόπολις ήρθε για να μείνει και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το μήνυμα της σύνδεσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την οδική ασφάλεια. Χάνουμε πολύ περισσότερους ανθρώπους στην άσφαλτο κάθε χρόνο. 

Ράλι Ακρόπολις - Σύνταγμα

Όπως ξέρετε έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την οδική ασφάλεια το οποίο καλύπτει όλες τις πτυχές αυτού του σύνθετου ζητήματος. Άρα, η σύνδεση του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την οδική ασφάλεια πιστεύω ότι είναι το σωστό μήνυμα το οποίο θέλουμε να εκπέμψουμε πέρα από την απόλαυση, τη διασκέδαση που σε όλους μας –που αγαπάμε το αυτοκίνητο- προσφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός». 

Ράλι Ακρόπολις - Σύνταγμα

Το «Ράλλυ των Θεών» μεταδίδεται παγκοσμίως από 65 τηλεοπτικά δίκτυα, τα οποία το «μοιράζουν» σε 155 χώρες και σε 840 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: δωρεάν αντισύλληψη για νέες γυναίκες

Νταλάρας στον ΑΝΤ1: Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένας λαϊκός ήρωας (βίντεο)

Κορονοϊός: Μίνι lockdown σε Αργολίδα και Ευρυτανία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)Σήμερα 09:28 | Ειδήσεις

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Σωκράτης Αλειφτήρας. Όσα είπε μετά την χθεσινή συνάντηση αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)Σήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Τι είπαν μιλώντας στο "Πρωινό" τόσο άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης όσο και ο ταξιτζής που τη μετέφερε στην Αθήνα.

Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Το πόρισμα καταδεικνύει διοικητικό αλαλούμ και σοβαρότατες διοικητικές ευθύνεςΣήμερα 12:07 | Ειδήσεις

Η έκθεση καταγράφει πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και έλλειψη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των στελεχών της Διοίκησης της Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτώνΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη αντιπροσωπείας κινητοποιούμενων αγροτών από όλη την Ελλάδα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με την ευρεία συμμετοχή των συναρμόδιων με το αγροτικό ζήτημα υπουργών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πιερρακάκης για 10ετές ομόλογο: "Απάντηση»" σε όσους αμφισβητούν την αξία της επενδυτικής βαθμίδας13:24Συνάντηση Κικίλια - Γεραπετρίτη μετά τις επιθέσεις με drones σε ελληνικής διαχείρισης δεξαμενόπλοια 13:10Τέλος το ΣΔΟΕ, έρχεται η "ΔΕΟΣ" – Πώς θα λειτουργεί12:55Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Αραχωβίτης: Στον μοιρασμό του εθνικού αποθέματος υπάρχει μετά το 2019 μία εκτόξευση12:40Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Το πόρισμα καταδεικνύει διοικητικό αλαλούμ και σοβαρότατες διοικητικές ευθύνες12:26Τουρκία: Φρίκη δίχως τέλος στη Σμύρνη - Στραγγάλισε τη Μιχριμπάν και την έθαψε στο δάσος12:12Ασπρόπυργος: Ειδική αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και ξήλωμα παράνομων καλωδίων11:58Γερμανία: Η ηγεσία του Ιράν έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση 11:44Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Τουρκίας διωκόμενος με ερυθρά αγγελία της INTERPOL11:30ΠΕΟ Λιβαδειάς - Θήβας: Σύγκρουση νταλίκας με αγροτικό όχημα - Νεκρός ένας 41χρονος (εικόνες)11:16Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)11:02Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 22χρονου για επικίνδυνη οδήγηση - Έτρεχε με 167 χλμ/ώρα10:48Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ναν στο Μόναχο10:34Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)10:20Ιπποκράτειο: Συνελήφθη 57χρονος για επίθεση σε γιατρό στα επείγοντα10:06Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου09:52Λασίθι: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Τραυματίας ένας συνομήλικός του09:38Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Γιώργος Βασιλείου09:23Μπλόκα αγροτών - Σέρρες: Άνοιξε για τα φορτηγά ο Προμαχώνας09:08Ξεκινά ο διαγωνισμός για τεχνικό σύμβουλο στον νέο ΟΣΕ08:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο