LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 09 Σεπτεμβρίου 2021 12:23

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: ο Ποσειδώνας, οι απάτες και οι πλανήτες στον Ζυγό (βίντεο)

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια έκανε η Λίτσα Πατέρα, στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1. Τι είπε για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Λίτσα Πατέρα - Το Πρωινό

«Ο Μίκης ήταν Λιοντάρι με δύσκολη όψη, «χτυπημένη», που σημαίνει ότι θα είχε πολλές δύσκολες περιόδους στην ζωή του», είπε για τον Μίκη Θεοδωράκη η Λίτσα Πατέρα, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, προσθέτοντας «όμως, είχε έναν Ποσειδώνα τόσο «δυνατό», που έκανε ότι ήθελε, η καλλιτεχνική φλέβα μέσα του ξεπέρασε κάθε εμπόδιο, πέτυχε ότι είχε βάλει στόχο».

Σε ότι αφορά τις προβλέψεις των ζωδίων, η αστρολόγος της εκπομπής «Το Πρωινό», είπε ότι «ο Ποσειδώνας είναι το υγρό στοιχείο. Ο Άρης που ήταν απέναντι, στην Παρθένο, ήταν απέναντι στον Ποσειδώνα, ευνοώντας τις εξαπατήσεις, είδαμε τι έγινε με τα πλαστά πιστοποιητικά και τους εμβολιασμούς, αλλά ευνοεί και την Τέχνη. Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στον Τοξότη και πάλι θα κάνει μια δύσκολη όψη και πρέπει να παρατηρήσουμε τι θα συμβεί».

Σχετικά με την ημέρα και τις προβλέψεις της για κάθε ζώδιο, η Λίτσα Πατέρα είπε ότι «όλοι οι πλανήτες: η Αφροδίτη, η Σελήνη, ο Ερμής σήμερα έχουν μαζευτεί στον Ζυγό, που σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και αυτούς που μπορεί να μας βοηθήσουν στην δουλειά μας».

Αμέσως μετά, η αστρολόγος της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε τις αναλυτικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια, επισημαίνοντας τι πρέπει να περιμένει το καθένα, ποιες είναι οι καλές και ποιες οι δύσκολες ημερομηνίες και ποια ζώδια είναι ωφελημένα αυτήν την περίοδο.

Παρακολουθήστε τις προβλέψεις ζωδίων από την Λίτσα Πατέρα στο «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και την ανθοδέσμη που δέχθηκε απο τον Παναγιώτη Βασιλάκο, εκ μέρους του ίδιου και της μητέρας του, λίγο η αστρολόγος ολοκληρώσει την ενότητα με τα ζώδια στην εκπομπή:

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός παιδιού από τον αδελφό του - Στην Λέρο μεταφέρεται ο ενήλικας

Κύπρος: Αποσύρεται σχολικό βιβλίο που εκθειάζει τον Κεμάλ

Ανδρέου - Κορονοϊός: πιθανό να νοσήσει το 30% των μαθητών

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο