LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Σεπτεμβρίου 2021 17:40

Χανιά : Η Άννα Ντουντουνάκη στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης που συγκίνησε το πανελλήνιο με τα δάκρυά της, μας ξεναγεί στη γενέτειρά της και τον τόπο της προετοιμασίας της.

Ντουντουνάκη - ΑΝΤ1

Η Άννα Ντουντουνάκη ξεκίνησε την ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους: ένα μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό και μία οχτάδα στην Ολυμπιάδα.

«Πέτυχα τον ένα και με το παραπάνω, έχασα τον άλλον για λίγο. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό την ώρα που έπρεπε», δηλώνει η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ρίτσα Μπιζόγλη και τον ΑΝΤ1.

-Είδαμε το βίντεο στο οποίο με δάκρια στα μάτια εξηγούσες γιατί δεν πήρες την πρόκριση .Τι σου προκάλεσε αυτή τη συγκίνηση;

Και μια ώρα μετά και πολλές ώρες μετά πάλι θα ξαναέκλαιγα. Πιστεύω γιατί είναι ένας στόχος τον οποίο είχα στο μυαλό μου και έβλεπα μόνο αυτό δεν έβλεπα κάτι άλλο δύο χρόνια τώρα.

-Τι θεωρείς ότι είδαν οι Έλληνες στα μάτια σου ,τι άκουσαν στα λόγια σου; 

Νομίζω ότι γενικά στον κόσμο αλλά και στις μεταξύ μας σχέσεις είναι όμορφο οι άνθρωποι να είναι αυθόρμητοι και αυθεντικοί και νομίζω ότι αυτό είναι που συγκίνησε τον κόσμο από όλη μου την αντίδραση, όπως και το ότι θέλω να τους ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ γιατί πραγματικά, επειδή όντως στεναχωρήθηκα αρκετά εκείνη τη στιγμή, αν με ρωτήσει κάποιος θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από αυτά που πέτυχα αλλά ήμουν αρκετά στεναχωρημένη τότε όλη αυτή τη συμπαράσταση, στήριξη και η αγάπη που έλαβα από τον κόσμο. Ήταν πραγματικά κάτι μοναδικό. Δεν το έχω ξαναζήσει και πραγματικά με συγκίνησε πάρα πολύ.

Το ανοιχτό κολυμβητήριο των Χανίων, όπου συναντήσαμε την Άννα Ντουντουνάκη είναι όχι μόνο το προπονητήριο της τις λίγες ημέρες του χρόνου που γυρνά στην πατρίδα της, αλλά και εκεί που ξεκίνησαν όλα.

«Σε αυτήν την πισίνα σε ηλικία περίπου 5- 6 χρονών δεν θυμάμαι ακριβώς. Η αλήθεια είναι ότι όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου στο κολυμβητήριο ξεκίνησα αρχικά με τα νηπιαγωγεία, ερχόμασταν για να μάθουμε να κολυμπάμε και στη μικρή πισίνα και έβλεπα να τα δω στη μεγάλη πισίνα τα κορίτσια από τη συγχρονισμένη που έκαναν χορογραφίες και τα εντυπωσιακά. Ακόμη και τώρα θεωρώ ότι είναι από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα και με το που το είδα ήταν κάτι που είπα κατευθείαν στους γονείς μου θέλω να δοκιμάσω αυτό».

Και η δοκιμή πήγε καλά. Εκτός από χρυσή πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια στην πεταλούδα, και δις Ολυμπιακή αθλήτρια μόλις στα 25 της χρόνια είναι μια νεαρή Χανιώτισσα που αγαπά βαθιά τον τόπο της.

«Εδώ προπονούμαι τα καλοκαίρια δυστυχώς μόνο τα καλοκαίρια και το Πάσχα και Χριστούγεννα μπορώ να έρχομαι και μάλιστα Πάσχα και χριστούγεννα αλλά πολλές μέρες λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων έκλαιγα απλά λίγες μέρες για να έρχομαι όσο πιο πολύ μπορώ.

Το σίγουρο είναι ότι κάθε φορά που είναι να έρθω εδώ ανυπομονώ και τώρα ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να ζήσω περισσότερο, γιατί πραγματικά πατάς το πόδι σου στην Κρήτη και νιώθεις άλλος άνθρωπος είναι. Είναι ένα μοναδικά».

Όσο για το τι είναι για εκείνη η Κρήτη: «Έχει τα πάντα. Έχει πανέμορφες παραλίες, είναι πανέμορφη πόλη τα Χανιά. Νομίζω ότι είναι για μένα είναι η ωραιότερη πόλη του κόσμου», καταλήγει η πρωταθλήτρια της κολύμβησης.  

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιές: Συναγερμός για τέσσερις Περιφέρειες τη Δευτέρα (χάρτης)

Κορονοϊός: 1291 νέα κρούσματα την Κυριακή

Ηράκλειο: Έκλεψε πορτοφόλι με 1300 ευρώ και τον... τσάκωσαν

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζιΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Πως θα συνεχιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Σε ποιες περιοχές παρουσιάζεται μεγαλύτερη επικινδυνότητα. 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας. Πως αναμένεται να κινηθεί η κακοκαιρία.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός06:14Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο