LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 02 Σεπτεμβρίου 2021 22:48 | Ανανέωση: 02 Σεπτεμβρίου 2021 23:18

Mad Clip: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από το τροχαίο δυστύχημα

Ένα βίντεο ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει το αυτοκίνητο του Mad Clip αλλά και το Audi με τις κίτρινες πινακίδες λίγο πριν το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του διάσημου τράπερ.

Mad Clip

Η Porsche που οδηγούσε ο Πίτερ Αναστασόπουλο, γνωστός ως Mad Clip, αλλά και το Audi R8 δεξιοτίμονο που αναζητά η Αστυνομία διακρίνονται σε βίντεο κάποια λεπτά πριν το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο τράπερ.

Ο 34χρονος έχασε τη ζωή του όταν εγκλωβίστηκε στο πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο «καρφώθηκε» με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε κολώνα φωτισμού και μετά σε δέντρο τα ξημερώματα της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη.

Στο βίντεο διακρίνεται το αυτοκίνητο του Mad Clip να ξεκινάει, όταν το φανάρι έξω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης έγινε πράσινο.

Δίπλα του φαίνεται το όχημα που αναζητά η Τροχαία, το οποίο διαθέτει κίτρινες πινακίδες, και φαίνεται ότι εκκινεί αρκετά πιο γρήγορα.

Το βίντεο σταματά λίγες στιγμές πριν το δυστύχημα.

Πηγή:  npress.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τροχαίας για το Audi R8:

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.about:blank

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».


Ειδήσεις σήμερα:

Σεμέδο: Γιατί αφέθηκε ελεύθερος

Νταλάρας για Μίκη Θεοδωράκη: Σαν να κόπηκε ο αέρας

Κορονοϊός - Κεραμέως: ανοιχτά σχολεία με πολλά τεστ, αν υπάρξει κρούσμα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο