LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Αυγούστου 2021 08:31

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για πιθανό συνεργό του πιλότου

Στην ΓΑΔΑ κλήθηκε τρεις φορές άτομο από το στενό οικογενειακό κύκλο του 32χρονου. Τα τηλεφωνήματα που ερευνούν οι Αρχές.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
Ένα από τα βασικά ερωτήματα που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών είναι η εμπλοκή τρίτου προσώπου ως συνεργός του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Σύμφωνα με τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρείται βέβαιο ότι ο 32χρονος πιλότος είχε συνεργό, όχι κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος αλλά μετά… προκειμένου να «σβήσει» τα ίχνη που θα πρόδιδαν την φρικαλέα πράξη του.

Όπως εκτιμούν οι αρχές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο, ώστε να τον βοηθήσει να «σκηνοθετήσει» τον τόπο του εγκλήματος, ώστε να αποπροσανατολίσει την αστυνομία.

Άλλωστε, στις αρχές Αυγούστου, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τις απειλές στην σύμβουλο ψυχικής υγείας, ερευνά η ΕΛ.ΑΣ, έχοντας στη διάθεσή της σοβαρές ενδείξεις για συνεργό του 32χρονου πιλότου στο φρικτό έγκλημα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Συγκεκριμένα, η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε δεχτεί τρία απειλητικά μηνύματα από άγνωστο αριθμό, μέσω των οποίων ένας άνδρας, την απειλούσε. «…Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει», της έλεγε ο άνδρας με αγριεμένο ύφος, στο τηλέφωνο.

Έγκλημα - Γλυκά Νερά - Μπάμπης - Καρολάιν

Η χρονική στιγμή που δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η κα. Μυλωνοπούλου, είναι όταν πια είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση, για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη σύζυγο του καθ’ ομολογία δολοφόνου.

Στο πλαίσιο των ερευνών προκειμένου να πέσει φως στη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έχουν κληθεί στη ΓΑΔΑ για νέες καταθέσεις, άτομα από το στενό οικογενειακό κύκλο του 32χρονου πιλότου. Μάλιστα, ένα από αυτά κατέθεσε τρεις φορές, δίνοντας διευκρινίσεις για τα αναπάντητα ερωτήματα…

Μπορεί ο 32χρονος πιλότος που τελικά ομολόγησε την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έπειτα από τριάντα επτά ημέρες, να βρίσκεται στην φυλακή, ωστόσο οι αρχές είναι αποφασισμένες να αποκαλύψουν όλες τις σκοτεινές πτυχές του στυγερού εγκλήματος.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι τελευταίες εξελίξεις δεν αφήνουν αδιάφορο τον πιλότο που μέχρι και πριν από ένα μήνα έμοιαζε να κινείται με "άνεση" μέσα στις φυλακές.

Συγκρατούμενοι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι που έρχονται καθημερινά σε επαφή μαζί του, τον χαρακτηρίζουν ως "ταραγμένο" και "νευρικό" εξαιτίας της νέας τροπής που παίρνει η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Πηγή: real.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Μυρτώο Πέλαγος: Πλοίο προσέκρουσε σε βραχονησίδα

Ιταλία: τεράστια ποσότητα κοκαΐνης σε κοντέινερ από τη Βραζιλία (εικόνες)

Αφγανιστάν - ΗΠΑ: Επιδρομή με drone κατά του Ισλαμικού Κράτους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο