LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 23 Αυγούστου 2021 12:15

Μάντσεστερ Σίτι: Αγάλματα προς τιμήν των Αγουέρο, Κομπανί και Σίλβα

Την ίδια ώρα οι “πολίτες” δεν εγκαταλείπουν τη μάχη για την απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2018 - ΚΟΜΠΑΝΙ - ΑΓΟΥΕΡΟ - ΣΙΛΒΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι θα παρουσιάσει αγάλματα κατασκευασμένα προς τιμήν των δύο πρώην παικτών της, Νταβίντ Σίλβα και Βενσάν Κομπανί, έξω από το “Έτιχαντ” εν όψει του εντός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου με την Άρσεναλ, όπως ανακοίνωσαν την Δευτέρα οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Ισπανός μέσος, Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος βοήθησε την Σίτι να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League τέσσερις φορές και άλλες δύο το Κύπελλο, αποχώρησε από την ομάδα το καλοκαίρι του 2020. Ο πρώην αρχηγός των “πολιτών” και Βέλγος διεθνής, Βενσάν Κομπανί, έφυγε το 2019 μετά από 11 χρόνια προσφοράς.

Ένα τρίτο άγαλμα, προς τιμήν του αρχισκόρερ όλων των εποχών της Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα μετά από 10ετή συνεργασία με το σύλλογο, θα παρουσιαστεί στο κοινό εντός του 2022.

«Η απόφαση να τιμήσουμε αυτούς τους τρεις παίκτες, βασίστηκε στην απαράμιλλη αφοσίωσή τους στην Μάντσεστερ Σίτι και στη “μεταμόρφωση” του συλλόγου κατά τη διάρκεια των ετών που βρέθηκαν εδώ», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση.

Οι Νταβίντ Σίλβα και Σέρχιο Αγουέρο αγωνίζονται στην La Liga με τις φανέλες των Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπαρτσεόνα, ενώ ο Βενσάν Κομπανί εκτελεί χρέη προπονητή στην βελγική, Άντερλεχτ.

ΧΑΡΙ ΚΕΙΝ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Επιμένει για Χάρι Κέιν

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν εγκαταλείπει την υπόθεση του Χάρι Κέιν. Οι πρωταθλητές, μετά την απομάκρυνση του Αγουέρο, έχουν θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας.

Παρά το γεγονός ότι η Τότεναμ έχει αρνηθεί την πρόταση της Σίτι, η ομάδα του Γκουαρντιόλα αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αγγλίας.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει διακαώς να έρθει στο Μάντσεστερ ο παίκτης και οι πιέσεις μπορεί να αποδώσουν καρπούς, καθώς όπως δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο Χάρι Κέιν δεν θα χρησιμοποιηθεί στο προσεχές ευρωπαϊκό ματς.

Ειδήσεις τώρα:

Χαρδαλιάς: Επέστρεψε στα καθήκοντά του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Μιχαηλίδου για εμβολιασμούς εργαζομένων: υπερδιπλασιάστηκαν στις προνοιακές δομές (βίντεο)

Σεισμός στην Κρήτη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο