LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Αυγούστου 2021 17:14

Face care: Περιποίηση και ενυδάτωση μετά τις διακοπές

Αναλυτικές οδηγίες και μικρά tips για τη διατήρηση και ενυδάτωση του δέρματος μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

Oμορφιά - μάσκα ομορφιάς

Μόλις επέστρεψες από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, αλλά το δέρμα σου δείχνει θαμπό και άτονο; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να επαναφέρεις τη λάμψη αλλά και τη φωτεινότητα στην επιδερμίδα σου.

Μείνε πιστή στην αντηλιακή σου προστασία

Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να αποσύρεις το αντηλιακό σου από την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου. Αντιθέτως καλό θα ήταν να προμηθευτείς ένα που θα σου προσφέρει εκτός από αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση.

Beauty by night

Η φυσική διαδικασία ανανέωσης και ανάπλασης της επιδερμίδας γίνεται το βράδυ και αυτήν την εποχή την έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Ενίσχυσέ τη λοιπόν επιλέγοντας προϊόντα βραδινής φροντίδας πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Θα μπορούσες να αντικαταστήσεις την κρέμα νύχτας με ένα ορό, που έχει υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση. Περιέχει μικρότερη περιεκτικότητα σε νερό και διπλάσια ποσότητα σε δραστικά συστατικά από μια κρέμα, ώστε να φθάνει στα κύτταρα της επιδερμίδας. Άπλωσέ τον ταμποναριστά στο μέτωπο, το πηγούνι, τα ζυγωματικά και το λαιμό. Μην παραλείπεις την περιοχή του ντεκολτέ, γιατί κι αυτή η ευαίσθητη περιοχή χρειάζεται ενυδάτωση.

Διαβάστε περισσότερα στο glance.gr


Ειδήσεις τώρα:

Φωτιά στην Ξάνθη

Κορονοϊός - Ισραήλ: εκστρατεία τεστ αντισωμάτων σε παιδιά τριών ετών και άνω

Βόλος: οικιακή βοηθός έριξε υπνωτικό σε ηλικιωμένη για να την κλέψει


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την ΤουρκίαΣήμερα 07:20 | Ειδήσεις

Στην συνεδρίαση της Τετάρτης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υιοθέτησε συμπεράσματα για την Τουρκία.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)Σήμερα 07:46 | Ειδήσεις

"Θείε, με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις" ακούγεται να λέει η γυναίκα στον 68χρονο νεκρό, τον οποίο κινεί προσπαθώντας να πείσει ότι είναι εν ζωή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο