LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 15 Αυγούστου 2021 21:52

Κορονοϊός: Νοσοκόμα χορηγούσε αλατόνερο αντί για εμβόλιο

Κατηγορείται ότι χορήγησε αλατούχο διάλυμα σε πάνω από 8.500 ανθρώπους τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

εμβόλιο sinovac

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε στη Γερμανία όπου μία νοσοκόμα κατηγορείται ότι αντί για εμβόλιο κατά του κορονοϊού χορηγούσε… αλατόνερο σε χιλιάδες ανθρώπους. H ίδια διατείνεται ότι επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό και ότι το έκανε για να σώσει τη θέση εργασίας της.

Η 40χρονη νοσοκόμα στην Κάτω Σαξονία φέρεται να χορηγούσε αλατούχο διάλυμα αντί για τα σκευάσματα κατά της Covid-19 σε πάνω από 8.500 ανθρώπους τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Διαπιστώθηκαν ήδη τουλάχιστον έξι τέτοια περιστατικά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Γερμανίδας νοσοκόμας, προέβη μία και μόνη φορά στη αντικατάσταση του εμβολίου με αλατόνερο, και το έκανε με σκοπό να μη χάσει τη δουλειά της. Ο ισχυρισμός της είναι ότι πανικοβλήθηκε αφού έσπασε ένα φιαλίδιο με εμβολιαστικό σκεύασμα και φοβούμενη απόλυσή της το ξαναγέμισε με αλατούχο διάλυμα συνεχίζοντας να εμβολιάζει με αυτό. Υπενθυμίζεται ότι από κάθε φιαλίδιο προκύπτουν έξι δόσεις του εμβολίου.

Ο δικηγόρος μάλιστα ισχυρίζεται ότι οι ενέσεις στους ατυχείς πολίτες περιλάμβαναν ποσότητα του εμβολίου, αλλά αυτή ήταν διαλυμένη σε αλατόνερο…

Ωστόσο οι αρχές στην περιοχή Φρίσλαντ, όπου και το εμβολιαστικό κέντρο στο οποίο εργαζόταν η 40χρονη νοσοκόμα, υποπτεύονται ότι έχει προβεί σε παρόμοια κίνηση περισσότερες φορές από τις έξι τις οποίες έχει ήδη ομολογήσει. Έχουν μάλιστα καταγράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήσεις της στις οποίες εξέφραζε τις αντιρρήσεις της προς τα εμβόλια.

Πλέον και οι 8.557 άνθρωποι που εμβολιάστηκαν από τη συγκεκριμένη νοσοκόμα από τις 5 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου έχουν προσκληθεί για επανεμβολιασμό τους.

Αν και ο εμβολιασμός με αλατόνερο δεν προκαλεί προβλήματα στον οργανισμό, είναι σημαντικό να εμβολιαστούν όσοι είχαν υποθετικά ανοσοποιηθεί τότε, καθώς τον Μάρτιο και τον Απρίλιο εμβολιάζονταν οι ομάδες υψηλού κινδύνου, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι ηλικιωμένοι ή ευάλωτοι πολίτες διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο νόσησης χωρίς να το γνωρίζουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Βασιλακόπουλος: είναι μακριά το τείχος ανοσίας (βίντεο)

Ο ναυαγοσώστης που έσωσε κοριτσάκι στην Κρήτη μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Τουρισμός: “Έκρηξη” αφίξεων στην Ελλάδα (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νότια Αφρική: 10 Νεκροί από ένοπλη επίθεση σε ξενοδοχείο12:24Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας: Τρομακτικό τροχαίο λόγω κακοκαιρίας - Οδηγός έχασε τον έλεγχο ΙΧ (Βίντεο)12:10Θεσσαλονίκη: Μέχρι πότε θα λειτουργεί η γραμμή Μ1 11:56Παναθηναϊκός: Πιθανή η επανένωση Μπενίτεθ-Κυργιάκου11:42Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην Αθηνών - Σουνίου μετά από πτώση βράχων11:28Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Λάρισα-Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα11:14Άγιος Νικόλαος: Ο προστάτης των θαλασσών και τα θαύματα11:00ΕΜΥ - Byron: Βροχές και καταιγίδες έως το μεσημέρι σε ανατολική και νότια Ελλάδα10:46Στα μπλόκα οι αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες10:32Δένδιας: Δημιουργούμε το πιο ισχυρό Ναυτικό στην ιστορία της Ελλάδας10:18Αίγινα: 82χρονος βρέθηκε σε παραλία χωρίς τις αισθήσεις του10:04Missing alert για την εξαφάνιση 36χρονου09:50Κακοκαιρία Byron: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί09:36Σεισμός 4.3 ρίχτερ ανοιχτά της Λακωνίας09:22Φάρσαλα: Έκτακτη ειδοποίηση 112 για υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα (εικόνες)09:08Παναθηναϊκός: Ήττα με πολλά λάθη - Ανύπαρκτοι οι Φαρίντ και Γιουρτσέβεν08:54Πτώση βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος Χαϊδαρίου08:40Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 6 Δεκεμβρίου08:26Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο08:12Τουρκία: Εντάλματα σύλληψης σε 29 παίκτες για το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο