LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 14 Αυγούστου 2021 23:49

Παναθηναϊκός - Μίλαν: Τιμητική ήττα για τους “πράσινους”

“Το πάλεψε” ο Παναθηναϊκός στην Τεργέστη, κόντρα στους Μιλανέζους

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΙΛΑΝ

Με... ανάμεικτα συναισθήματα ολοκλήρωσε τα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας του ο Παναθηναϊκός, καθώς ηττήθηκε μεν με 2-1 από τη Μίλαν στην Τεργέστη, δεχόμενος δύο «εύκολα» γκολ από τον Ολιβιέ Ζιρού, αλλά άφησε πολύ καλύτερες εντυπώσεις στο δεύτερο 45λεπτο, όταν και μείωσε στο 77’ με τον Ιωαννίδη.

Στο «Νέρεο Ρόκο» της Τεργέστης ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα «δύσκολο» πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Μίλαν, η οποία τον πίεσε πολύ και βρήκε δύο γκολ με τον Ολιβιέ Ζιρού, που εκμεταλλεύτηκε άριστα τις ολιγωρίες των «πράσινων» στα μετόπισθεν, δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 16’ η ιταλική ομάδα άνοιξε το σκορ, όταν από βαθιά μπαλιά του Τομόρι, η άμυνα του Παναθηναϊκού συνελήφθη... κοιμώμενη και ο διεθνής Γάλλος άσος -που είχε βγει στην πλάτη των αμυντικών- με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Στο 25’ ο Παναθηναϊκός κατέγραψε την πρώτη τελική του στο ματς, με ένα συρτό σουτ του Χατζηγιοβάνη που μπλόκαρε εύκολα ο Μανιάν.

Στο 43’ η Μίλαν διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ζιρού, ο οποίος «τρύπωσε» ξανά στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού και μετά από σέντρα του Καλάμπρια, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει από κοντά με κεφαλιά το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ροσονέρι» ξεκίνησαν το ίδιο επιθετικά κι έφτασαν κοντά στην επίτευξη και τρίτου γκολ, όμως στο 51’ ο Ρέμπιτς δεν σημάδεψε σωστά (πλασέ άουτ) και στο 53’ ο Διούδης απέκρουσε εντυπωσιακά το κοντινό πλασέ του Καλάμπρια.

Στο 59’ ο Ζιρού πήρε ξανά την μπάλα στην περιοχή, πέρασε με ντρίμπλα τον Διούδη αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση, χτύπησε πρώτα πάνω στον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού κι ακολούθως στο δεξί δοκάρι, για να απομακρυνθεί στη συνέχεια η μπάλα από τους αμυντικούς.

Η πίεση της Μίλαν άρχισε να φθίνει όσο περνούσε το ματς, με τους «πράσινους» να μειώνουν τελικά στο 77’ με τον Ιωαννίδη, ο οποίος είδε από μακριά το πολύ ανοικτό κοντρόλ του Ταταρουσάνου, μπήκε «σφήνα», έκλεψε την μπάλα κι από κοντά έκανε το 2-1.

Η τελευταία καλή ευκαιρία στον αγώνα ανήκει στη Μίλαν, με ένα πολύ μακρινό σουτ του Κρούνιτς, που πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Ξενόπουλου.

Οι συνθέσεις:

ΜΙΛΑΝ (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν (71’ Ταταρουσάνου), Καλάμπρια (71’ Καλουλού), Κιάερ (61’ Μαλντίνι), Τομόρι (62’ Ντίας), Ερναντές (71’ Μπαλό Τουρέ), Σαλεμάκερς (75’ Καστιγέχο), Κρούνιτς (87’ Καπόνε), Τονάλι (61’ Ρομανιόλι), Λεάο (61’ Μπενασέρ), Ζιρού (62’ Γκάμπια), Ρέμπιτς (62’ Πομπέγκα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης (85’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (76’ Σάντσες), Βέλεθ (85’ Σάρλια), Σιδεράς, Χουάνκαρ (85’ Χατζηθεοδωρίδης), Αλεξανδρόπουλος (66’ Αϊτόρ), Ρούμπεν, Μαουρίσιο (76’ Καρλίτος), Χατζηγιοβάνης (46’ Ενγκμπακοτό), Βιγιαφάνιες (46’ Αγιούμπ), Μακέντα (46’ Ιωαννίδης).

Ειδήσεις σήμερα:

AEK: Δύσκολη νίκη κόντρα στη Λαμία

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ποιοι εξαιρούνται, πώς απαλλάσσονται

Πυροσβεστική: 59 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΣήμερα 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Σήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:31Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ23:18Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο