LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Αυγούστου 2021 20:04

Κρήτη: Άγρια επίθεση σε μετανάστες

Τους χτύπησαν, τους πυροβόλησαν και τους λήστεψαν

Αστυνομία - περιπολικό

Άγρια ρατσιστική επίθεση στην Κρήτη, καταγγέλουν κάτοικοι στο Οροπέδιο Λασιθίου

Τρόμαξε ακόμα και τους αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν από κοντά τις δολοφονικές διαθέσεις των δραστών. Ζητούν να μπει τέλος στην εγκληματική συμπεριφορά μιας ομάδας Ελλήνων κακοποιών που δρουν ανεξέλεγκτοι στην περιοχή σε βάρος ανυπεράσπιστων αλλοδαπών που εργάζονται και δεν έχουν προκαλέσει ποτέ κάποιο επεισόδιο.

Θύματα της ρατσιστικής επίθεσης 8 Πακιστανοί εργάτες. Τους χτύπησαν βάναυσα, δεν δίστασαν ακόμα και να πυροβολήσουν (οι πληροφορίες λένε στον αέρα) κι όλα αυτά για να τους αποσπάσουν τις λιγοστές τους οικονομίες από τα μεροκάματα που κάνουν. Μεταξύ των θυμάτων κι ένας ανήλικος Πακιστανός.

Το σκηνικό του τρόμου, σύμφωνα με το creta24, έγινε απογευματινές ώρες της Τετάρτης στο χωριό Άγιος Γεώργιος του Οροπεδίου Λασιθίου και για το οποίο δεν υπήρξε καμία καταγγελία από τους έντρομους αλλοδααπούς

Οι δράστες, έξι με εφτά σύμφωνα με τις περιγραφές ,εισέβαλαν στα δύο σπίτια όπου μένουν οι αλλοδαποί και αρχικά με ξύλα άρχισαν να τους χτυπούν στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ όταν οι αλλοδαποί αντιστάθηκαν και προσπάθησαν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, οι δράστες αρκετοί εκ των οποίων οπλισμένοι άρχισαν να πυροβολούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέα των τραμπούκων με τα όπλα δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί πρόβλημα στην περιοχή… Κάποιοι μάλιστα εξ αυτών έχουν και πολύ βαρύ ποινικό παρελθόν που όμως η Δικαιοσύνη όταν βρέθηκαν ενώπιον της έδειξε επιείκεια λόγω του νεαρού τότε της ηλικίας τους. Πρόκειται για κατοίκους του Οροπεδίου Λασιθίου αλλά και από άλλες περιοχές του νομού, τα στοιχεία των οποίων είναι ήδη γνωστά στην Αστυνομία και γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΠΗΓΗ: creta24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Νεκροί βετεράνος της πάλης και ο γιος του

Κορονοϊός - Γκάγκα: αυξημένα τα κρούσματα από ενδοοικογενειακή μετάδοση

Φωτιές: ο Κάρολος έκανε δωρεά για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο