LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 13 Αυγούστου 2021 13:27 | Ανανέωση: 13 Αυγούστου 2021 13:32

Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί (εικόνες)

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των μελών της κυβέρνησης παρουσία της ΠτΔ.

Ανασχηματισμός - Ορκωμοσία Υπουργών

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίσθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο οι πέντε υπουργοί και υφυπουργοί - όλοι με θρησκευτικό όρκο.

Η ορκωμοσία των κ.κ. Σκέρτσου, Οικονόμου, Τριαντόπουλου, Λιβάνιου και Στύλιου έγινε από τον αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο, ο οποίος ευχήθηκε στα πέντε κυβερνητικά στελέχη, «καλή δύναμη να έχετε».

Ανασχηματισμός - Ορκωμοσία Υπουργών

Ακολούθησαν τα καθιερωμένα «πηγαδάκια» με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τους πέντε υπουργούς και υφυπουργούς, ενώ παρευρέθησαν και λιγοστοί συγγενείς τους.

Ανασχηματισμός - Ορκωμοσία Υπουργών

Οικονόμου: Θα έχουμε τη δυνατότητα να τα λέμε πολύ συχνά, από την άλλη εβδομάδα κιόλας θα έχουμε συνεχή επικοινωνία 

Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, ο νέος υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ιωάννης Οικονόμου δήλωσε στην ΕΡΤ: «Θα έχουμε τη δυνατότητα να τα λέμε πολύ συχνά, από την άλλη εβδομάδα κιόλας θα έχουμε συνεχή επικοινωνία».

Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκαν αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου μιλούν για «εσωτερική αναδιάταξη δυνώμεων» και όχι «μίνι ανασχηματισμό» καθώς δεν εισέρχεται κάποιο νέο πρόσωπο στην κυβέρνηση.

Η εσωτερική αναδιάταξη δυνώμεων δεν σημαίνει ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, για τον οποίο ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου αλλά αρνήθηκε να απαντήσει.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, βρισκόμαστε στην πρώτη φάση των αλλαγών στην κυβέρνηση. Θα ακολυθήσει και δεύτερη φάση Ο ανασχηματισμός θα γίνει, αλλά θα γίνει στην ώρα που θα επιλέξει ο πρωθυπουργός, όπως λένε.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Ζάκυνθος: Ακυρώνεται η παράταση του μίνι lockdown

Ανασχηματισμός: σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση

Φωτιές - Σταϊκούρας: Πότε θα δοθούν οι πρώτες αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο