LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 12 Αυγούστου 2021 21:52

ΠΑΟΚ – Μποέμιαν: Πήρε την πρόκριση ο “Δικέφαλος”

Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν τους πεισματάρηδες Ιρλανδούς

ΠΑΟΚ - ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 την Μοέμιαν και συνεχίζει στα play off του conference league...

Αυτό που έπρεπε, αυτό έγινε. Για το δικό του γόητρο, για τη βαθμολογία της χώρας, με ηγέτη, σκόρερ και δημιουργό τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ ξεμπέρδεψε με τους Ιρλανδους.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με μεγάλο ενθουσιασμό στην αναμέτρηση και προσπάθησε να πιέσει ασφυκτικά τη Μποέμιαν. Οι γηπεδούχοι έβγαζαν πολύ ενέργεια στο χορτάρι και χάρη στον ρυθμό που του έδινε η φωνή του επιστρέψαντα κόσμου κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς. Μόλις στο 4' ο Μπίσεσβαρ βρήκε μόνο τον Σβαμπ στην περιοχή της Μποέμιαν, με τον Αυστριακό να εκτελεί με το κεφάλι τον Τάλμποτ για το 1-0. Οι Ιρλανοί στη συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι και έτρεξαν για την ισοφάριση.

Μάλιστα έφτιαξαν δύο πολύ καλές στιγμές, με τον Πασχαλάκη σε μία από αυτές να αποκρούει εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Ο ΠΑΟΚ άντεξε μεν την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, τους έπιασε, δε, στον ύπνο καθότι είχαν ανοίξει πολύ τις γραμμές τους. Στο 28' ο Ελ Καντουρί πήρε τη μπάλα από το παλικαρίσιο διώξιμο του Μιχαηλίδη έβγαλε μαεστρική μπαλιά τρύπα για τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος βγήκε ενώπιος ενωπίω με τον Τάλμποτ, τον οποίο και εκτέλεσε για το 2-0.

Οι Θεσσαλονικείς με ανεβασμένο το ηθικό πλέον, έψαξαν και για τρίτο γκολ! Στο 34' η προσπάθεια του Ζίβκοβιτς δεν αιφνιδίασε τον Τάλμποτ, στο 35' όμως έγινε η φάση του παιχνιδιού. Ο Ελ Καντουρί σούταρε εκτός περιοχής με τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι, ενώ ο Μαροκινός είχε άλλη μία καλή στιγμή να κάνει το 3-0 στο 42' αλλά δεν κατάφερε να χρίσει για μία ακόμα φορά asistman τον Μπίσεσβαρ σημαδεύοντας πολύ ψηλά, αν και ήταν σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι δεν έχασε το ενδιαφέρον του με τις δύο ομάδες να έχουν σημαντικές στιγμές. Στο 53' ο Μπίσεσβαρ απέτυχε με ωραίο πλασέ να νικήσει μια ακόμα φορά τον τερματοφύλακα των Ιρλανδών, οι οποίοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με σουτ του Κόουτ που απέκρουσε ο Πασχαλάκης. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους και στο 61' ο Κέλι βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά σημάδεψε άουτ με το κεφάλι ύστερα από σέντρα του Λάιονς.

Στο 64' ο Βιεϊρίνια απείλησε με μακρινό σουτ και από εκεί και ύστερα έπρεπε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά για να ξαναδούμε καλή στιγμή. Στο 80' ο Ζίβκοβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Τάλμποτ αλλά αστόχησε από διαγώνια θέση, ενώ στο 87' ο νεοεισελθείς Σφιντέρσκι καθυστέρησε να εκτελέσει εντός της περιοχής της Μποέμιανς. Το σκορ δεν άλλαξε ούτε στις καθυστερήσεις, παρότι οι Ιρλανοί έχασαν απίθανη ευκαιρία στο τέταρτο λεπτό του έξτρα χρόνου με τον Γουόρντ να πλασάρει αλλού για αλλού σε άδειο τέρμα. Έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-0.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Σοάρες (85' Τέιλορ), Κούρτιτς (73' Εσίτι), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (85' Μουργκ), Καντουρί, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (73' Σφιντέρσκι)

Μποέμιαν: Tάλμποτ, Μπρεσλίν, Φίνερτι, Κόρνγουολ, Λάιονς (86' Φίλι), Μπάκλεϊ, Μπαρτ, Τίρνι (78' Λέβινγκστον), Ντεβόι, Κόουτ, Κέλι.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στις Σέρρες: ψυχιατρική εξέταση ζητά ο κατηγορούμενος (βίντεο)

Φωτιά στην Εύβοια - Τουρισμός: “κάηκε” η σεζόν, σε απόγνωση οι επιχειρηματίες (βίντεο)

Τσιτσιπάς: Γενέθλια πρόκριση στο Rogers Cup


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 


 

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αρνητική η Έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα - Η απάντηση του ΥΠΕΞΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα και ποια είναι η απάντηση του ΥΠΕΞ. 

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείςΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι νεαροί γονείς του βρέφους που κατέληξε την Κυριακή στην Κω.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αρνητική η Έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα - Η απάντηση του ΥΠΕΞ 13:04Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Ο Ερμής, η πανσέληνος, η Αφροδίτη και οι προβλέψεις της Τρίτης (βίντεο)12:52Πιερρακάκης - Ιερώνυμος: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα (εικόνες)12:39Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)12:25Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείς12:13Βόλος: Καταδικάστηκε για κλοπή που έκανε άλλος11:59 Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)11:47Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο