LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Αυγούστου 2021 22:45

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη - Ειρήνη Μάλεση: Συγκλονίζει η εθελόντρια δασοπυροσβέστης (βίντεο)

Την ώρα που πάλευε με τις φλόγες για να σώσει περιουσίες άλλων, το δικό της σπίτι έγινε παρανάλωμα του πυρός.

ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤ1 - ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΛΕΣΗ - ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

Μία πραγματική ηρωίδα στην πύρινη κόλαση που κατακαίει εδώ και αρκετά 24ωρα την Ελλάδα. Η Ειρήνη Μάλεση, την ώρα που πάλευε ως εθελόντρια πυροσβέστης με τον πύρινο εφιάλτη, προσπαθώντας να σώσει τις περιουσίες των κατοίκων της Βαρυμπόμπης, το δικό της σπίτι παραδινόταν στις φλόγες.

«Κάποια στιγμή ζήτησα να πάμε να δούμε τι γίνεται με το σπίτι μου και το είδα στις φλόγες, όμως δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Έπρεπε να φύγουμε, να συνεχίσουμε…», εξηγεί.

Η Ειρήνη, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η καταστροφική πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, ρίχτηκε στη “μάχη” της κατάσβεσης μαζί με την εθελοντική ομάδα στην οποία ανήκει, χωρίς να γνωρίζει πως το σπίτι όπου μεγάλωσε και ζούσε μέχρι σήμερα, ήταν ανάμεσα στα πρώτα σπίτια που κάηκαν ολοσχερώς.

Οι εικόνες που περιγράφει η νεαρή εθελόντρια συγκινούν και συγκλονίζουν: «Μετακομίσαμε στη Βαρυμπόμπη μόνο και μόνο για το δάσος και τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Πάλι καλά που δεν ήταν οι γονείς μου μέσα. Με το που το είδα, έβαλα τα κλάματα και πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο να το πω ότι καίγεται το σπίτι μας. Μου είπε να φύγω, να μην το βλέπω…»

Περιγράφει στον ΑΝΤ1 τις στιγμές που έζησε, αντικρίζοντας τα όνειρά της να χάνονται: «Πρωτόγνωρο συναίσθημα, εύχομαι κανείς να μην το νιώσει. Δεν ξέρω πώς θα είναι η ώρα όταν θα γυρίσω να μείνω πάλι εδώ. Εύχομαι ο χρόνος να τα σβήσει όλα.»

Δεν χάνει το κουράγιο της και  δηλώνει πως θα συνεχίσει να παλεύει όπου υπάρχει ανάγκη. Η Ειρήνη Μάλεση δημοσιοποίησε την ιστορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως ένδειξη συμπαράστασης προς όλους εκείνους που τις μέρες αυτές δοκιμάζονται.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Παλλήνη: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση

Φωτιά στις Αφίδνες - Ιδιοκτήτρια σπιτιού: μετά την φωτιά, ήρθε το πλιάτσικο (βίντεο)

Φωτιές: ενισχύεται διαρκώς η βοήθεια από ξένα κράτη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28Ηράκλειο: Έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα17:13Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)16:44“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ116:31Μήνυμα Μητσοτάκη για το Πάσχα: Οι σκέψεις μας στους αδύναμους και τους ένστολους16:17Γάζα - Le Monde: Διαρρήξεις σε τράπεζες με λεία 66000000 ευρώ16:04Πάσχα: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την Ανάσταση15:50Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή15:36Revenge porn: Κατήγγειλε τον σύντροφό της για διακίνηση φωτογραφιών της15:23Ανάσταση: Ο Δήμος που θα γιορτάσει με αθόρυβα πυροτεχνήματα 15:10Λευκάδα: Αιματηρή συμπλοκή με θύμα 23χρονο14:56Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που πυροβολήθηκε στη μέση του δρόμου (εικόνες)14:42Ιρλανδία – Γάζα: Κατάληψη φοιτητών για τον πόλεμο (βίντεο)14:29Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν άνδρα στην μέση του δρόμου 14:16Φλώρινα: Χάκαρε το Facebook του φίλου τους και τους πήρε λεφτά14:08Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της σε δύο νεφροπαθείς13:55Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις13:41Άννα Παναγιωτοπούλου: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός13:28Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο