LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 04 Αυγούστου 2021 18:29

Κορονοϊός: ντετέκτιβ - “τουρίστες” θα διαλύουν τα παράνομα πάρτι

Τι προβλέπει το σχέδιο των ισπανικών Αρχών για την αντιμετώπιση των παράνομων πάρτι, που είναι σε έξαρση. Ποια προσόντα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι ντετέκτιβ.

Ποτά - ποτό - πάρτυ - διασκέδαση

Η Ίμπιζα αναζητά ιδιωτικούς ντετέκτιβ, οι οποίοι θα μπορούν να υποδυθούν τους τουρίστες και θα βοηθήσουν να σταματήσουν τα παράνομα πάρτι στην ισπανική νήσο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας 30-40 ετών και να μπορούν να αναμειχθούν, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, με τους θαμώνες των πάρτι. Στόχος τους θα είναι να βρίσκουν πότε και πού γίνονται τα παράνομα πάρτι και να ειδοποιούν την αστυνομία.

Οι αρχές της νήσου αναζητούν βοήθεια έπειτα από έναν μεγάλο αριθμό παράνομων πάρτι που θεωρούνται εν μέρει υπεύθυνα για την εκτόξευση των κρουσμάτων covid-19.

«Οι (αιτούντες) πρέπει να είναι ντετέκτιβ, όμως πρέπει να μοιάζουν με τουρίστες, προκειμένου να μπορούν να αναμειχθούν με τους ανθρώπους που πηγαίνουν στα πάρτι», είπε στο Ρόιτερς ο Μαριάνο Χουάν Κολομάρ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της νήσου, συμπληρώνοντας «θέλουμε αυτοί οι "κατάσκοποι" να δίνουν πληροφορίες στην αστυνομία σχετικά με την τοποθεσία όπου θα διεξάγονται τα πάρτι, επομένως να μπορέσουμε να σταματήσουμε τους ανθρώπους να πηγαίνουν εκεί και να αποτρέψουμε νέα ξεσπάσματα κορονοϊού».

Οι Βαλεαρίδες Νήσοι, στις οποίες περιλαμβάνεται η Ίμπιζα, ανακοίνωσαν σήμερα τον μεγαλύτερο αριθμό μολύνσεων των τελευταίων δύο εβδομάδων, με 916 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους.

Πολλά από τα κλαμπ της Ίμπιζας είναι κλειστά και τα μπαρ και τα εστιατόρια πρέπει να κλείνουν στη 1 το πρωί, λόγω των περιορισμών Covid-19, όμως πάρτι διεξάγονται κρυφά σε μεγάλες ιδιωτικές βίλες.

Ο αριθμός των παράνομων πάρτι έχει αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, με τους θαμώνες να πληροφορούνται την τοποθεσία μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μόλις 30 λεπτά πριν από την έναρξη του πάρτι.

Τα εισιτήρια εισόδου κοστίζουν περίπου 100 ευρώ, σύμφωνα με την αστυνομία. Τα πρόστιμα για τη διεξαγωγή παράνομων πάρτι στις Βαλεαρίδες Νήσους κυμαίνονται μεταξύ 100.000-300.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στεφανίδη: Τέταρτη στο επί κοντώ

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Μετά τον καύσωνα, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

ΑΑΔΕ: Στο Πειθαρχικό εφοριακοί για... κλειστές πόρτες και χαλασμένα τηλέφωνα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ - Μπαμπασίδης στον ΑΝΤ1: Τι είπε για τους επίμαχους διαλόγους και τα ΑΦΜ (βίντεο)Σήμερα 18:22 | Ειδήσεις

Στον ΑΝΤ1 μίλησε αποκλειστικά ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκος Μπαμπασίδης για τους επίμαχους διαλόγους που εμπλέκεται το όνομά του.

Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)Σήμερα 18:52 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, η Ζέτα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε.

Ερντογάν: Δεν έχει νόημα η ανησυχία της Ελλάδας για τα F-35 που θέλουμε να αποκτήσουμεΣήμερα 14:59 | Ειδήσεις

«Πιστεύω ότι η σταδιακή παράδοση των F-35 στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του», υπογράμμισε ο Ερντογάν.

Αριζόνα: Συγκινητική διάσωση 5χρονου στην έρημο – Τον εντόπισε αστυνομικός σκύλος μυρίζοντας τις κάλτσες του (βίντεο)Σήμερα 18:56 | Ειδήσεις

Στην επιχείρηση εντοπισμού του παιδιού που χάθηκε συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις, ελικόπτερο και η αστυνομικός σκύλος ράτσας bloodhound με το όνομα Πάιπερ. Η Πάιπερ οδήγησε τους διασώστες στα ίχνη του αγοριού μέσα σε 45 λεπτά, εντοπίζοντας το παιδί χάρη στη μυρωδιά από ένα ζευγάρι κάλτσες και το παιδικό του κάθισμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:42Αριζόνα: Συγκινητική διάσωση 5χρονου στην έρημο – Τον εντόπισε αστυνομικός σκύλος μυρίζοντας τις κάλτσες του (βίντεο)19:26Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)19:09Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη - Χαφτάρ στη Βεγγάζη την Κυριακή18:54Εργασιακό Νομοσχέδιο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, σε 16 απαντήσεις18:38ΟΠΕΚΕΠΕ - Μπαμπασίδης στον ΑΝΤ1: Τι είπε για τους επίμαχους διαλόγους και τα ΑΦΜ (βίντεο)18:22Φορολογικές δηλώσεις: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή τους18:06Φωτιά στο Ηράκλειο: Σηκώθηκαν και ελικόπτερα17:51Πανικός σε αεροσκάφος: Λάθος συναγερμός έκανε επιβάτες να πηδήξουν από το φτερό και να τραυματιστούν (βίντεο)17:35Τρίπολη: 50χρονος έκανε άσεμνη βιντεοκλήση με ανήλικη – Συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 17:19Αγγλία: Ο Τόμας Πάρτεϊ κατηγορείται για πέντε βιασμούς17:03Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της χώρας16:49Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:32Χατζηδάκης: Tα έξι βήματα που ενίσχυσαν τη διεθνή θέση της χώρας16:15Black Sabbath: Επιστρέφουν στο Μπέρμιγχαμ για την αποχαιρετιστήρια συναυλία τους16:01Αθηνών - Κορίνθου: Καραμπόλα 5 οχημάτων με τραυματίες15:48Φωτιά στη Βοιωτία15:34Ερντογάν: Δεν έχει νόημα η ανησυχία της Ελλάδας για τα F-35 που θέλουμε να αποκτήσουμε15:20Σπαραγμός στη κηδεία του Ντιόγκο Ζότα: "Λύγισε" η σύζυγος του ποδοσφαιριστή πάνω από το φέρετρο (εικόνες)15:07ΑΑΔΕ: Ο ειδικός αλγόριθμος, εντόπισε χιλιάδες εικονικά τιμολόγια14:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο