LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Αυγούστου 2021 11:32

Ιωάννα Τούνη: To νέο μήνυμα μετά την ανάρτηση για τους Παξούς

Επανήλθε μετά το μήνυμα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και της "στοίχισε" πολλούς followers.

Ιωάννα Τούνη

Με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να απαντήσει στις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της για τους Παξούς.


Η μακροσκελής ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη


«Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στην γωνία! Ψάχνετε διακαώς να βρείτε το ΛΑΘΟΣ μου. Πρέπει να είμαι οπωσδήποτε κομπλεξική, κακιά, άπονη, χαζογκόμενα, ρηχή, αναίσθητη, ασυνείδητη, βίζιτ*, που**να...ΚΑΤΙ! Πρέπει οπωσδήποτε μια κοπέλα που φαινομενικά «τα έχει όλα λυμένα» να μην τα έχει! Κάτι κακό να κρύβεται, κάτι κακό να συμβαίνει πίσω από όλο αυτό. Ε λοιπόν φτάνει! Έχω δεχθεί τόση ύβρη & τόσο bullying, χωρίς να έχω πειράξει ποτέ κανέναν! Είμαι μια κοπέλα που δεν της χαρίστηκε τίποτα! Για να καταλάβεις, πριν χρόνια όταν πέρασα Παιδαγωγικό στην Αλεξανδρούπολη, για να καταφέρω όντως να σπουδάσω, συγκατοίκησα με μια κοπέλα παντελώς άγνωστη! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ! Έχω δουλέψει χρόνια σερβιτόρα, προμόσιον, μπαρ, sitting, κλπ σε μπιτς μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες κλαμπ, ΠΑΝΤΟΥ! Έχω κάνει 12ωρα&12ωρα εργασίας παράλληλα με την σχολή μου.. Και για όσους σπεύσουν να μου προσάψουν οτιδήποτε, ΕΧΩ 2 ΕΤΑΙΡΙΕΣ και τεράστιες ευθύνες! Δεν είμαι απλά “influencer” & δεν βγαίνω απλά φωτογραφίες! Το ότι έπειτα από χρόνια καθαρής δουλειάς και στοχοπροσήλωσης κατάφερα στα 28 μου να έχω μια Α οικονομική άνεση, ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ & σίγουρα ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ που κάθεσαι και με δικάζεις με τόσο φτηνό και τραγικό τρόπο! Όσον αφορά την τελευταία μου «δήλωση» που με ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΣ -once again- αυτό που είπα είναι πως δεν γίνεται σε μια χώρα όπου η οικονομία στηρίζεται στον τουρισμό, σε νησιά (όπως οι Παξοί που επισκέφτηκα χθες) που η σεζόν διαρκεί 2-3 μήνες όλο τον χρόνο, να κλείνουν όλα τα ταβερνάκια και τα μαγαζιά μέχρι αργά το απόγευμα! Και όχι γιατί «δεν βρήκε φαγητό η Τούνη» αλλά γιατί δεν θα βρει φαγητό ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ! Αν γνώριζες πως θα πας κάπου να περάσεις τις διακοπές σου και δεν θα έβρισκες τίποτα ανοιχτό να φας ή να πιεις.. ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ; Αυτό λέω! Προς θεού, όχι να δουλεύουν οι άνθρωποι από το πρωί μέχρι το βράδυ, υπάρχουν ωράρια! Και για αυτούς που με βρίζετε με κατεβατά & μου εύχεστε καρκίνο επειδή έχει ζέστη έξω, σκοτώστε με! Λογικά εγώ ευθύνομαι και για τον καύσωνα στην Ελλάδα! Ας τα κλείσουμε όλα να κάτσουμε σπίτι μας κάτω από το κλιματιστικό, να επιταχύνουμε την χρεοκοπία! Αλήθεια κουράστηκα να απολογούμαι για τα αυτονόητα...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Φτάνει πια» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε περισσότερα στο fthis.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπιακοί Αγώνες – κορονοϊός: νέα κρούσματα στην ελληνική αποστολή

ΚΙΝΑΛ για καύσωνα: ακόμη μια χρεοκοπία του επιτελικού κράτους


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική ΜακεδονίαΣήμερα 14:35 | Ειδήσεις

Στο μπλόκο του κόμβου του Φιλώτα ο δρόμος θα κλείσει στις 17:00 έως 19:00.

24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ: Ολοκληρώθηκε η πορεία - Νέα συγκέντρωση σήμερα στο κέντρο της ΑθήναςΣήμερα 13:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τα χρόνια προβλήματα του κλάδου.

Μάλγαρα: Αγρότες μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούςΣήμερα 13:36 | Ειδήσεις

Την Τετάρτη, οι αγρότες θα αποκλείσουν επ' αόριστον την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης η οποία  παραμένει ανοιχτή μέχρι και σήμερα.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματοςΣήμερα 14:04 | Ειδήσεις

Νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθεροι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, πατέρας και γιος με περιοριστικούς όρους. Η διαδικασία συνεχίζεται.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χανιά: Αγροτοκτηνοτρόφοι απέκλεισαν την Εφορία - Έριξαν γάλα στους δρόμους (εικόνες)15:58Λαμία: Οι αγρότες έκλεισαν το Μπράλο για δύο ώρες15:48Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε νάιλον συσκευασία με ηρωίνη και πέθανε15:38Επιπλέον πληρωμές σε αγρότες από ΟΠΕΚΕΠΕ - ΕΛΓΑ σήμερα: Θα καταβληθεί ποσό άνω των 480 εκατ.ευρώ15:28Ηράκλειο: Ημίγυμνος άνδρας προκάλεσε ζημιές σε σούπερ μάρκετ, βιτρίνες, αυτοκίνητα15:18Μπλόκα Αγροτών: Συζητείται το να "ανοίξουν" τους δρόμους για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων15:08Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία14:58Γαλλία: Αγρότες αποκλείουν δρόμους σε όλη τη χώρα14:48Αποκαλύψεις - Χαλάνδρι: Διευθύντρια και καθηγητές έπιασαν με κόφτη το χέρι μαθητή - Προσπαθούσαν να σπάσουν την κατάληψη14:38ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματος14:28Επιστροφή στις νίκες «ψάχνει» ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος την Βαλένθια14:18Γαλλία: Δυο παιδιά νεκρά εξαιτίας έκρηξης σε πολυκατοικία κοντά στη Λιόν14:08Επίθεση στο πανεπιστήμιο Brown: Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο13:58Μάλγαρα: Αγρότες μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούς13:48Οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 μας καλούν στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης13:3824ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ: Ολοκληρώθηκε η πορεία - Νέα συγκέντρωση σήμερα στο κέντρο της Αθήνας13:28Ιωάννινα: Συνελήφθη 23χρονη που μετέφερε με αυτοκίνητο της 215 κιλά κάνναβης έχοντας μαζί της το 2,5 ετών παιδί της 13:18Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα – Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι (βίντεο)13:08Πιερρακάκης: Η ψηφιακή μετάβαση κάνει τη σύγκλιση με την Ευρώπη πράξη 12:58Μπλόκα αγροτών στη Θεσσαλονίκη: Κανονικά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης – Αθήνας12:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο