LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 02 Αυγούστου 2021 22:03

Πέτρος Φιλιππίδης: Στον ίδιο θάλαμο με τον Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

Συγκλονίζει η μία από τις τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική κακοποίηση.

Πέτρος Φιλιππίδης - χειροπέδες
Στον 3ο θάλαμο των Φυλακών Τρίπολης, φυλακές όπου οδηγούνται υπόδικοι και κατάδικοι για σεξουαλικά εγκλήματα, κρατείται τις τελευταίες ώρες ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. Στον ίδιο θάλαμο βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ήταν μία από τις ηθοποιούς που με την με την καταγγελία της στο ΣΕΗ άνοιξε το δρόμο και σε άλλες γυναίκες να καταγγείλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Φανερά συγκινημένη σε τηλεοπτική της συνέντευξη αναφέρεται στη δύναμη που της έδωσαν οι κόρες της για να μη φοβηθεί και να καταγγείλει επίσημα την δική της εμπειρία.

Την αναγκαιότητα να αυστηροποιηθούν οι ποινές για τέτοιου είδους εγκλήματα επεσήμανε η ηθοποιός. «Ο στόχος και ο σκοπός μας είναι να αλλάξουμε το νομικό πλαίσιο έτσι ώστε ο κάθε άνθρωπος άνδρας η γυναίκα να έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και προσβολής της προσωπικότητάς του», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η μία από τις τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική κακοποίηση, μιλώντας στη Real News.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την απόφαση προφυλάκισής του. Ανάσανα !Δεν τον μισώ. Τον φοβάμαι όμως ακόμη και τώρα. Σκοπός μου ήταν να σταματήσει την καθ' έξιν δράση του. Να σταματήσουν να υπάρχουν θύματα», είπε η καταγγέλλουσα Σ.Μ.

Η καταγγέλλουσα αναφέρει πως είναι μία ευκαιρία για εξυγίανση όχι μόνο του θεατρικού κόσμου. αλλά και κάθε εργασιακού χώρου. «Είναι η μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το θέατρο, να πνεύσει αέρας ελευθερίας. Κανείς δεν πρέπει να ζήσει τα όσα ζήσαμε εμείς. Εύχομαι η υπόθεση να είναι ασπίδα προστασίας για τους νεότερους ανθρώπους σε όλους τους χώρους εργασίας. Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο», είπε ακόμα η καταγγέλλουσα Σ.Μ.

Οι νέες καταγγελίες για άσχημη και ανάρμοστη συμπεριφορά στο σανίδι θα εξετασθούν τον Σεπτέμβριο στην εκ νέου λειτουργία του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Ελλήνων Ηθοποιών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιός Δυτικού Νείλου: Διαγνώστηκαν τα πρώτα περιστατικά στην Ελλάδα

Κορονοϊός: ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Δευτέρας

Φωτιά στην Αχαΐα: Αυτοψία και πρώτη αποτίμηση για αποζημιώσεις

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σχεδόν σε όλη την ΑττικήΧθες 20:58 | Ειδήσεις

Ποια σημεία παραμένουν ακόμα κλειστά.

Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2 ετών ανιψιά του μέσα στο αμάξι... γιατί τον καταδίωξαν αστυνομικοίΧθες 22:59 | Ειδήσεις

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της μικρής

Πατρών – Πύργου: Οδηγός προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο αγροτών – Παραλίγο να τραυματίσει πεζούς και αστυνομικόΧθες 21:35 | Ειδήσεις

Νωρίτερα, οι αγρότες στα διόδια της Κάτω Αχαΐας έκλεισαν για ακόμα μία φορά τον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου και την παλιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Συνάντηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον Mητροπολίτη Θεσσαλονίκης ΦιλόθεοΧθες 18:39 | Ειδήσεις

Στη συνάντηση, που σύμφωνα με ανάρτηση της Μητρόπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, την κ. Γκίλφοϊλ συνόδευσε ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Τζέρι Ισμαήλ (Jerry Ismail).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκία: Εντάλματα σύλληψης σε 29 παίκτες για το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο23:59Παράταση και απλοποίηση διαδικασιών στο πρόγραμμα "Προσβασιμότητα κατ’ οίκον"23:50Κύπρος: Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη με αλλαγές σε πέντε κρίσιμα υπουργεία23:42Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου23:34Βραχνάς για τις οικογένειες το κόστος ενοικίου (βίντεο)23:26Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγό της 23:18Μετρό Θεσσαλονίκης: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δοκιμών23:10Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2 ετών ανιψιά του μέσα στο αμάξι... γιατί τον καταδίωξαν αστυνομικοί 23:02Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ - Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός22:54Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας (εικόνες)22:44Καλαμάτα: Ξεκόλλησε μαρκίζα 4 καταστημάτων στο κέντρο της πόλης (εικόνες)22:34ΚΑΕ Ολυμπιακός: Η ομάδα θα καλύψει τα έξοδα της Φενερμπαχτσέ στην επιστροφή της22:24Μουντιάλ 2026: Η κλήρωση των 12 ομίλων22:14Λειψυδρία: “Μικρή ανάσα” στα αποθέματα νερού από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις22:04Κακοκαιρία Byron: Σύσκεψη συντονισμού για την καταγραφή ζημιών και την αποζημίωση πληγέντων στη Δυτική Αττική21:54Πατρών – Πύργου: Οδηγός προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο αγροτών – Παραλίγο να τραυματίσει πεζούς και αστυνομικό21:44Missing alert για την εξαφάνιση 33χρονου21:34Ηράκλειο Κρήτης: Στη φυλακή οι γονείς για την κακοποίηση των οκτώ παιδιών τους 21:24Κακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σχεδόν σε όλη την Αττική21:09Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Την Δευτέρα αναμένεται η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας20:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο