LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 31 Ιουλίου 2021 21:18

Επικοινωνία Αυγενάκη – Ιακωβίδη: να ξανασκεφθεί δεύτερη και τρίτη φορά την απόφασή του

Με τον Έλληνα αρσιβαρίστα επικοινώνησε ο υφυπουργός Αθλητισμού. Η δήλωσή του.

Λευτέρης Αυγενάκης

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του υφυπουργού Αθλητισμού μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Ιακωβίδη και την ανακοίνωση της απόφασής του να αποχωρήσει από την Άρση Βαρών. Ο Λευτέρης Αυγενάκης επικοινώνησε με τον Έλληνα πρωταθλητή, ενώ στη συνομιλία τους συμφωνήθηκε να ξανασκεφτεί ο αθλητής την απόφαση του να σταματήσει. Παράλληλα, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να βρεθούν από κοντά μετά την επιστροφή του Ιακωβίδη από το Τόκιο, προκειμένου να εξετάσουν από κοντά όλες τις παραμέτρους και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες.

Με δήλωση του, πάντως, ο υφυπουργός Αθλητισμού διευκρίνισε ότι «η προετοιμασία των αθλητών είναι εξ’ ολοκλήρου ευθύνη των εθνικών αθλητικών ομοσπονδιών και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ωστόσο η συνεργασία μας είναι στενή και θα παραμείνει στενή. Επιτρέψτε μου όμως να πω ότι τα προβλήματα στον ελληνικό αθλητισμό είναι πάρα πολλά και γι’ αυτό η αθλητική μεταρρύθμιση θα συνεχιστεί πιο έντονη με μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι στην ελληνική αθλητική οικογένεια».

Η δήλωση του υφυπουργού αθλητισμού:

«Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τους 83 αθλητές και αθλήτριες μέλη της Ολυμπιακής ομάδος που μας εκπροσωπούν στο Τόκιο της Ιαπωνίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Εκτός από τα δάκρυα χαράς όπως αυτά του Στέφανου Ντούσκου, που μας έκαναν όλους υπερήφανους, έχουμε αυτά της λύπης και της απογοήτευσης, όπως αυτά που αγαπητού Θοδωρή Ιακωβίδη. Επικοινώνησα άμεσα μαζί του όπως μίλησα και με τον Πύρρο Δήμα. Συμφωνήσαμε με τον Θοδωρή να ξανασκεφθεί δεύτερη και τρίτη φορά την απόφασή του να διακόψει, να σταματήσει τον αθλητισμό. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε ξανά, να βρεθούμε από κοντά αμέσως μετά την επιστροφή του και να δούμε όλες τις παραμέτρους. Και να δούμε και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλες τις δυσκολίες»

Θέλω όμως να διευκρινίσω ότι η προετοιμασία των αθλητών είναι εξ’ ολοκλήρου ευθύνη των εθνικών αθλητικών ομοσπονδιών και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ωστόσο η συνεργασία μας είναι στενή και θα παραμείνει στενή. Επιτρέψτε μου όμως να πω ότι τα προβλήματα στον ελληνικό αθλητισμό είναι πάρα πολλά και γι’ αυτό η αθλητική μεταρρύθμιση θα συνεχιστεί πιο έντονη με μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι στην ελληνική αθλητική οικογένεια. Και κάτι ακόμη. Τώρα, που οι αθλητές έχουν φωνή πλέον στη διοίκηση των αθλητικών τους ομοσπονδιών είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστούμε και θα συνεργαστούμε στενότερα για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα ζητήματα, που ακούγονται ότι αντιμετωπίζουν οι αθλητές και είμαστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσουμε. Μαζί θα κάνουμε τον αθλητικό καλύτερο».

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αχαΐα – Χρυσοχοΐδης: Είμαστε σε επαγρύπνηση

ΚΕΑΟ: αυξήθηκαν τα χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγροτικές επιδοτήσεις - Τέλλογλου: Έτσι "κόπηκαν" χιλιάδες αγρότες20:42Παναγιώτης Στάθης για "Αγροτοδικεία" - Εισαγγελικές πηγές στον ΑΝΤ1: Πράττουμε το καθήκον μας, δεν εκτελούμε εντολές20:28Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:14Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συναντήθηκε με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη - Τι είπαν για Ελλάδα-ΗΠΑ και μεταναστευτικό20:00Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θείου και του φίλου του που ασελγούσαν στα ανίψια του ηλικίας 2 και 4 ετών19:46Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη πρέπει να αποφασίζει ποιος εισέρχεται στην ΕΕ και όχι οι λαθρέμποροι19:32Λαμία: Οι αγρότες της Αταλάντης "άνοιξαν" τα διόδια της Τραγάνας19:18Μητσοτάκης για την προσωπική διαφορά: Μία ακόμα από τις μεγάλες αδικίες του νόμου Κατρούγκαλου τελειώνει οριστικά19:04Αγρότες: Πληρωμές 3,8 δις το 2025 μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ, Κρατικού Προϋπολογισμού και ΕΛΓΑ - Τα μόνιμα μέτρα της κυβέρνησης18:50Πώς ασφαλίζονται οι οδηγοί στην Ελλάδα το 2025: έρευνα πραγματικών συμβολαίων από το Pricefox18:45ΗΠΑ: Αεροπλάνο προσγειώθηκε πάνω σε αυτοκίνητο (Βίντεο)18:36Σέρρες: Στα γραφεία των εκλεγμένων βουλευτών του νομού αγρότες και κτηνοτρόφοι - Επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας18:26Γαλλία: Αύριο θα συναντηθεί ο "συνασπισμός των προθύμων" σχετικά με εγγυήσεις ασφάλειας για την Ουκρανία18:16ΔΕΗ blue: Νέα RFID κάρτα για πιο εύκολη εμπειρία φόρτισης18:12Ιαπωνία: Νέος μεγάλος σεισμός 5.7 ρίχτερ στην επαρχία Χοκάιντο18:06Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Τάισον Ουόρντ - Θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα17:56Χολαργός – Πατέρας 15χρονου δράστη: Εχθές έμαθα ότι ο γιος μου συμμετείχε στην επίθεση17:46Θεσσαλονίκη: Στιγμιαία ένταση σε χωράφι κοντά στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών17:36«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ» - Χριστουγεννιάτικος τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1 για τα παιδιά17:26Χολαργός - "Αποκαλύψεις": Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του ανήλικου δράστη που μαχαίρωσε 14χρονο (βίντεο)17:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο