LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 28 Ιουλίου 2021 13:50 | Ανανέωση: 28 Ιουλίου 2021 13:54

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με χειροπέδες πηγαίνει στις φυλακές Τρίπολης (εικόνες)

Οι πρώτες εικόνες του ηθοποιού και σκηνοθέτη που οδηγείται από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Τρίπολης.

Πέτρος Φιλιππίδης - χειροπέδες

Στις φυλακές Τρίπολης οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσήλθε χθες με άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για όσα του καταμαρτυρούν περί βιασμού και απόπειρας βιασμών κατά τριών γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  την στιγμή που του ανακοινώθηκε από την ανακρίτρια πως θα κρατηθεί προσωρινά ο ηθοποιός ήταν σοκαρισμένος.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Πέτρος Φιλιππίδης - χειροπέδες

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΗ Άρης Λάσκος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», ανέφερε ότι η εξελιξη αυτή δεν δίνει χαρά όταν  προφυλακίζεται ενας συναδελφός μας.  

«Από την ενημέρωση που έχουμε από το πειθαρχικό μας συμβούλιο ηταν μια αναμενόμενη κίνηση η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη», τόνισε ο κ. Λάσκος και πρόσθεσε ότι «η απολογία του κ. Φιλιππιδη που δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα δείχνει γιατί βγήκαμε μπροστά οι ηθοποιοί και γιατί υποστηρίξαμε τόσο θερμά το να μιλήσουν οι συνάδελφοί μας και να τους ενδυναμώσουμε». 

«Οταν μιλά η δικαιοσύνη εμείς πρέπει να σιωπούμε», τόνισε από την πλευρά της η Βάνα Μπάρμπα  και σημείωσε ότι «η δικαιοσύνη ειναι ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να έχει σωστή άποψη». 

Ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1 χαρακτήρισε λάθος το γεογονός να μεταφέρουν τον Πέτρο Φιλιππίδη στον εισαγγελέα για να υπογράψει το φυλακιστήριο. «Διαφωνώ δημόσια γιατί αυτό σκοπεύει μόνο στην δημόσια διαπόμπευσή του. Να έχουν δηλαδή κάποιοι πλάνο με τις χειροπέδες», τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Fthis.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλιφόρνια: Έκρηξη σε αποθήκη πυροτεχνημάτων08:17Επίδομα ενοικίου: Οι κυρώσεις για όσους υποβάλλουν ανακριβή στοιχεία08:03Γαλλικό Ελεγκτικό Συνέδριο: Σε κατάσταση δημοσιονομικού εκτροχιασμού η χώρα07:49Τζιμ Μόρισον: Ο ποιητής που “σημάδεψε” τη ροκ07:34Γαλλία: Συνελήφθη 18χρονος που συνδέεται με μισογυνιστικό κίνημα επειδή σχεδίαζε επίθεση σε γυναίκες07:20Φωτιά στην Ιεράπετρα: Κραυγή αγωνίας από τον δήμαρχο – Ανεξέλεγκτη η κατάσταση07:05Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων06:50Σεισμός στις Κυκλάδες06:36Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Ιουλίου06:23Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:09P. Diddy: Αθώος για τις σοβαρές κατηγορίες της σωματεμπορίας και της σύστασης συμμορίας23:59Βουλή: Υπερψηφίστηκε το ενεργειακό νομοσχέδιο με βελτιωτικές αλλαγές23:45Μερκελ: Το τηλεφώνημα του Τσίπρα που την άφησε άφωνη23:30ΚΑΕ Άρης: Ιστορική στιγμή με την έγκριση αγοράς της από τον Ρίτσαρντ Σιάο23:14Μητσοτάκης στο συνέδριο του Economist: Τώρα τα οικονομικά μας είναι σε τάξη (εικόνες)22:58Ο ΠΟΥ πιέζει για αύξηση τιμών μέσω φορολόγησης στη ζάχαρη, το αλκοόλ και τον καπνό22:44Politico: Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν22:30Πάτρα: Παράσυρση ανηλίκου από αυτοκίνητο - Με συνοδεία περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ στο νοσοκομείο22:16Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση - Καίγονται σπίτια (εικόνες)22:01Θεσσαλονίκη: Είχαν στήσει αυτοσχέδιο οπλοστάσιο - Τους συνέλαβαν οι Αρχές (εικόνες)21:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο