LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 28 Ιουλίου 2021 11:14

Ζώδια: Νέα ξεκινήματα με τον Ερμή στον Λέοντα

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την μετακίνηση του Ερμή στον Λέοντα. Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 Ζώδια - αστρολογία

Aναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Μία καλή συγκυρία για εσάς είναι και η μετακίνηση του Ερμή στο Λέοντα και ευκαιρία για ερωτικές διεκδικήσεις που θα σας δώσουν και μεγάλες δόσεις ικανοποίησης… Ερωτικά, λοιπόν αρχίζετε και νιώθετε τόσο ξεχωριστοί όσο και να θέλετε το ερωτικό παιχνίδι να σας εξάπτει τη φαντασία όλο και περισσότερο… Επαγγελματικά, μόνο τα πρωτότυπα μπορούν να σας τραβήξουν την προσοχή και βέβαια είναι μπροστά σας!

Ταύρος: Μέρα με οικογενειακά θέματα που θέλουν και την προσοχή σας και θέλουν από εσάς την άμεση υποστήριξη σας και να είστε και παρόντες όταν υπάρχει ανάγκη που θα υπάρξει αυτή η ανάγκη…. Ερωτικά, σήμερα έχετε μία γλυκιά νοσταλγία για αυτά που έχετε ζήσει και μάλλον δεν μπορείτε να τα ζήσετε τώρα… Επαγγελματικά, είστε πιο δυνατοί γιατί ξέρετε να αξιοποιείτε τις δυνάμεις σας!

Δίδυμοι: Μέρα για εσάς με επικοινωνιακές δυνατότητες αυξημένες σε συνδυασμό με την γρήγορη σκέψη σας που είναι και αυτή που θα σας ωθήσει να βρείτε και τους κατάλληλους συνομιλητές… Ερωτικά, σας εξιτάρει η λεκτική κόντρα όταν όμως έχει ενδιαφέρον και έχει χιούμορ… Επαγγελματικά, είστε αυτοί που τώρα παίζετε μυστικά παιχνίδια και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία!

Καρκίνος: Σας φεύγει ο Ερμής και σας αφήνει να δείτε το αποτέλεσμα των ενεργειών σας αλλά αυτά που έχετε ξεκινήσει θα τα διεκδικήσετε τώρα και μάλιστα θα θέλετε να τα σταθεροποιήσετε κιόλας… Ερωτικά, θα αλλάξετε τακτική και θα γίνετε πιο ορθολογιστές, αλλά προς το παρόν δεν κάνετε μία κίνηση που θα σας βγάλει από τη βολή σας και περιμένετε να την κάνουν οι άλλοι για εσάς… Επαγγελματικά, είστε αυτοί που θα επιδιώξετε μία εξήγηση έτσι για να δείτε το σκεπτικό των άλλων!

Λέων: Είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και αυτό που σας αρέσει είναι ότι θα παραμείνετε όσο και η παραμονή του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιό σας… Τώρα ξέρετε ότι δεν υπάρχουν αναβολές ούτε καθυστερήσεις… Ερωτικά, έχετε και το μυαλό και την όρεξη να είστε αυτοί που θα λάβετε πρωτοβουλίες για τη δική σας καλοπέραση αλλά και τη δική σας ικανοποίηση… Αυτό που σας αρέσει είναι τα παιχνίδια μυαλού που τώρα θα τα ξεκινήσετε πρώτοι και θέλετε να τερματίσετε και πρώτοι… Επαγγελματικά, έχετε τη δύναμη να μεταθέτετε αρμοδιότητες!

Παρθένος: Είστε σήμερα πολύ συναισθηματικοί και αρκετά σχολαστικοί ώστε τελικά να μην έχετε καμία εξέλιξη στα επαγγελματικά σας παρόλο που έχετε και την πληροφορία αλλά και το κίνητρο να εργαστείτε αναλώνεστε με περιφερειακά θέματα και δεν καταλήγετε πουθενά… Ερωτικά, βέβαια και ξέρετε τι θέλουν οι άλλοι από εσάς αλλά δεν τους δίνετε, αφενός γιατί δεν το καταλαβαίνετε έγκαιρα και αφετέρου γιατί θέλετε κάτι να ελέγξετε πρώτα για μία ακόμα φορά… Επαγγελματικά, μη σας αγχώνει το τι λέγεται πίσω από εσάς γιατί θα το μάθετε!

Ζυγός: Όλοι μαζί και εσείς ακόμα περισσότερο μαζί με τους άλλους να κάνετε τις συνωμοσίες σας ή να ασχοληθείτε με τα κοινά σε ρόλου αρχηγού βεβαίως για να προασπίσετε τα συμφέροντά σας… Ερωτικά, υπάρχουν καλύτερες προοπτικές όσο αποφασίζετε να αποκαλύπτεστε…. Βέβαια τα θέματά σας δε λύνονται σε μία μέρα αλλά μπορείτε να κάνετε την αρχή… Επαγγελματικά, είστε οι ρυθμιστές των καταστάσεων και αν δεν το καταλάβετε σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα αυτή πολύ γρήγορα!

Σκορπιός: Μία μέρα που για εσάς η καριέρα μπαίνει σε πρώτο πλάνο και σας απασχολεί πολύ πιο εντατικά από όσο συνήθως… Στα επαγγελματικά  σας  λοιπόν, οι πιέσεις δε σας πτοούν αρκεί να ξέρετε ότι το αποτέλεσμα θα έρθει έστω και σταδιακά…. Ερωτικά, έχετε πολύ μεγάλη άνεση, αλλά αυτό που σας επιτρέπει να βάζετε κανόνες στους άλλους και αυτό να είναι στα πλαίσια της αλλαγής τρόπου αντιμετώπισης των καταστάσεων που σας θέλει πιο αυστηρούς!

Τοξότης: Είστε αυτοί που τώρα θα βγάλετε τα εμπόδια και θα σκέφτεστε πιο ανοιχτά και χωρίς κανένα όριο σε τίποτα… Το μυαλό σας είναι αυτό που θα σας αποζημιώσει και με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις και φυσικά με τους χειρισμούς σας στα επαγγελματικά σας… Ερωτικά, υπάρχουν πολλά που θα επαναδιαπραγματευτείτε και δεν είναι ότι θα κερδίσετε, απλώς, είναι ότι θα επιδιώξετε περισσότερη ηρεμία και θα την έχετε στα πλαίσια της συνεννόησης… Επαγγελματικά, σήμερα η φαντασία σας, περιπλέκει τα πράγματα!

Αιγόκερως: Για εσάς σήμερα και όχι μόνο αλλά από σήμερα μπαίνουν τα οικονομικά σας μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και φυσικά δε θα αφήσετε τίποτα ανεκμετάλλευτο… Σήμερα ωστόσο κάνετε και καλούς συνειρμούς για να έχετε και το επιθυμητό που είναι η επικοινωνία και μάλιστα με αρκετές λεπτομέρειες… Ερωτικά, είστε αυτοί που θα ξεκινήσετε μία ουσιαστική κουβέντα αλλά δε θα καταλήξετε κιόλας…. Επαγγελματικά, όλοι οι κανόνες είναι για εσάς δείγμα ότι ξέρετε τη δουλειά σας!

Υδροχόος: Τι να  κάνετε και εσείς όταν είστε περιζήτητοι και όχι μόνο αυτό, είστε και αυτοί που δίνετε τις λύσεις… Στα επαγγελματικά σας όμως πρέπει να κατοχυρώνετε αυτά για τα οποία αγκομαχάτε, ή που σας ανήκουν και δε θέλετε να τα μοιραστείτε με κανέναν… Αυτός ο αγώνας τώρα θα σας δικαιώσει και θα σας βοηθήσει να γίνετε και πιο μαχητικοί… Ερωτικά, σαφώς και έχετε ένα προβάδισμα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το εκμεταλλευτείτε αρνητικά!

Ιχθύες: Μία μέρα για εσάς με διαφορετική τροφή για σκέψη και πολλά τα πρακτικά θέματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα και θα τα πιάσετε πριν σας πιάσουν αυτά και σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο… Κάτι θέλετε να τελειώσετε επαγγελματικό και τα εμπόδια δε θα λείψουν αλλά ξέρετε να βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις… Ερωτικά, πάλι είστε σε φάση αναμονής αλλά αυτή τη φορά με πολύ σωστά κριτήρια για το τι περιμένετε!

Πηγή: fthis.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Οδεύει προς τις φυλακές Τρίπολης

Κορονοϊός: Γιατί νοσούν οι εμβολιασμένοι

Κορονοϊός - Τουρκία: Ξεπέρασαν τους 51000 οι θάνατοι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Πρωινοί Τύποι” - Αντιεμβολιαστές: ντοκουμέντο για οικονομική εξαπάτηση πολιτώνΣήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Αίσθηση προκαλεί ο διάλογος και τα επιχειρήματα ενός άνδρα να πείσει έναν αντιεμβολιαστή να δώσει χρήματα, δήθεν για να μην τον “πιάνουν” τα μέτρα και οι ποινές.

Θεοδωρικάκος για αντιεμβολιαστές: έρευνα σε ιστοσελίδες και ομάδες υποκινητώνΣήμερα 09:48 | Ειδήσεις

Εντολή στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να εντοπιστούν οι διαχειριστές σελίδων που «συντηρούν» το κίνημα αντιεμβολιαστών μετά το ντοκουμέντο του ΑΝΤ1.

Σαμαράς: η ΝΔ δεν είναι Ποτάμι - Άσκηση βέτο για την ΑμμόχωστοΣήμερα 13:04 | Ειδήσεις

Αιχμές για την πολιτική διεύρυνσης προς το κέντρο που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και για την προσέγγιση διαλόγου με την Τουρκία, άφησε ο πρώην Πρωθυπουργός.

Γονική παροχή: η κατάργηση του φόρου και το όφελος ανά περίπτωσηΣήμερα 11:58 | Ειδήσεις

Εντός της προσεχούς εβδομάδος αναμένεται να ψηφιστεί η ρύθμιση. Παραδείγματα για το όφελος των φορολογούμενων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρόδος: έκλεψαν τις κατσαρόλες πολιτιστικού συλλόγου!16:23Κορονοϊός: “καμπάνες” για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς πιστοποιητικά16:10Κιλκίς: έκλεβαν δημοτικά οχήματα και τα πουλούσαν για παλιοσίδερα (εικόνες)15:56Πατέρας Mad Clip: Ξέρω τι συνέβη το βράδυ του τροχαίου 15:43Πλεύρης: Οι οδοντίατροι θα αποφασίσουν για τα rapid test στους εμβολιασμένους15:29Σεισμός στα Γρεβενά15:15Κροατία: παιδοκτόνος σκότωσε ανήλικα 4 έως 7 ετών15:02Σαπεκοένσε: σύλληψη ύποπτης για την τραγωδία14:48Αγρίνιο: Νεκρός από ανατροπή τρακτέρ (εικόνες)14:36Κοκαΐνη: εγκέφαλος και μέλη σπείρας στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.14:22Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός είχε και δεύτερη αιχμάλωτη14:09Έκθεση Ενισχυμένης Εποπτείας: Ταχύτερη ανάκαμψη - Πρόοδος στις μεταρρυθμίσεις13:56MyHealth app - Ιατρικές βεβαιώσεις: Πάνω από 300 πολίτες συνδέθηκαν την πρώτη μέρα13:42ΕΟΤ: Το πρώτο animated video για παιδιά 13:29Σαμαράς: η ΝΔ δεν είναι Ποτάμι - Άσκηση βέτο για την Αμμόχωστο13:16Κορονοϊός – Σχολεία: Πόσο σημαντικά είναι τα τακτικά προληπτικά τεστ 13:02ΑΠΘ: Κορονοπάρτι με συνωστισμό, μουσική και αλκοόλ12:49Ο Πελέ παίζει χαρτιά με την κόρη του στο νοσοκομείο (εικόνες)12:35Το Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας πηγαίνει στις Ροβιές12:22Γονική παροχή: η κατάργηση του φόρου και το όφελος ανά περίπτωση12:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο