LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Ιουλίου 2021 17:34

Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν του αρέσεις και τόσο…

Πώς να σταματήσεις να είσαι μπερδεμένη μαζί του...

Άνδρας - γυναίκα - έρωτας - αγάπη

Είναι εκείνη η περίεργη αίσθηση. Ενώ σου αρέσει κάποιος τόσο μα τόσο πολύ, κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας. Κάτι δεν είναι όπως θα ήθελες. Κάτι λείπει από την μεταξύ σας επικοινωνία. Το πάθος στα λόγια; Η σωματική οικειότητα;  Οι τρυφερές εκληλώσεις; Το λίγο παραπάνω ενδιαφέρον; Και είναι όλα αυτά που σε κάνουν όταν κλείνετε το τηλέφωνο ή η συνάντησή σας φτάνει στο τέλος, να νιώθεις μπερδεμένη, απογοητευμένη ή θυμωμένη. Στην πραγματικότητα το μόνο που θα έπρεπε να νιώθεις είναι τον έρωτα σταδιακά να φουντώνει μέσα σου.

Αν αντί για αυτό, νιώθεις ότι ίσως δεν σε ποθεί τόσο όσο θα ήθελες, είναι πολύ πιθανό η αμφιβολία να αρχίζει να δηλητηριάζει μια πιθανή καλή εξέλιξη στη σχέση σας. Είναι άλλο, εξάλλου, να αρέσεις σε κάποιον κι άλλο να σε ποθεί. Και για κάποιες από εμάς το πρώτο απλώς δεν είναι αρκετό. Και νομίζω ότι το χειρότερο στις γνωριμίες και στις σχέσεις που δεν προχωρούν όσο και όπως θα θέλαμε είναι το χάσιμο χρόμου; Θα συμφωνήσεις σε αυτό;

Αν ναι, τότε διάβασε παρακάτω τα εξής σημάδια που μπορεί να φωνάζουν ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας και μάλλον δεν φταις εσύ για αυτό. Αν πάλι έχεις πείσμα και θέλεις οπωσδήποτε να το προσπαθήσεις μαζί του -ακόμα κι αν δεν τον βλέπεις να ξετρελαίνεται μαζί σου- αγνόησε το άρθρο για να μην σου μπαίνουν οι ιδέες που θα σε αποσυντονίσουν στους...στόχους σου.  Ορίστε σημάδια που δείχνουν ότι το πρόσωπο με τον οποίο έχεις σχέση ή θα ήθελες να έχεις σχέση μάλλον δεν κουτουλάει από έρωτα για εσένα.

Δεν επιδιώκει πρώτος την επικοινωνία

Σίγουρα δεν αποτελεί καλό σημάδι, αν είσαι πάντα εσύ αυτή που τον αναζητάς, εσύ αυτή που το στέλνεις μήνυμα πρώτη, εσύ αυτή που του προτείνεις να συναντηθείτε ή να κάνετε πράγματα μαζί. Το να σου στέλνει εκείνος μήνυμα πρώτος ή να σου τηλεφωνεί σίγουρα επιβεβαιώνει τις διαθέσεις του ως προς εσένα χωρίς να χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο. Το ξέρω ότι σε γυρίζω στην εποχή των "Κανόνων"  (το αμερικανικό best seller εγχειρίδιο για τις σχέσεις των δύο φύλων "The Rules") όμως είναι μάλλον από τα δεδομένα που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Δεν είναι ποτέ διαθέσιμος

Δεν απαντά σε μηνύματα ή αργεί να απαντήσει. Είναι απασχολημένος συνέχεια και έχει ασφυχτικά φορτωμένο πρόγραμμα. Ακόμα χειρότερα αν βλέπεις ότι συστηματικά αποφεύγει ή απορρίπτει τις μισές ή και παραπάνω προτάσεις σου για έξοδο επειδή έχει πολύ δουλειά, έχει πονοκέφαλο ή τις μαύρες του ή αρρώστησε η μάνα του, θα πρέπει να προβληματιστείς. Να ξέρεις ότι ακόμα και με το πιο φορτωμένο πρόγραμμα του κόσμου, εκείνος που σε θέλει πολύ θα επιδιώξει να σε δει. Κάθε μέρα -έστω κι για λίγο- ακόμα κι αν αυτό είναι δύσκολα εφικτό!

Διαβάστε περισσότερα στο bestofyou.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: Πού θα γίνονται δωρεάν τεστ το Σάββατο

Έγκλημα στην Φολέγανδρο: Η απολογία του 30χρονου

ΑΑΔΕ: Με πλαστά τιμολόγια και καταθετήρια έπαιρναν επιδοτήσεις

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοιΧθες 15:29 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της”Χθες 21:05 | Ειδήσεις

Στο ρεπορτάζ των ''Times'' του Λονδίνου γίνεται εκτενής αναφορά στον ελληνικό τουρισμό, την μείωση της ανεργίας και την οικονομία της Ελλάδας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο