LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Ιουλίου 2021 20:04

Τροχαίο στην Νίκαια: Το ξέσπασμα του πατέρα της 6χρονης

Συντετριμμένος ο πατέρας της άτυχης Παναγιώτας. Η 12χρονη ξαδέρφη της είναι τραυματισμένη σοβαρά. Σε κατάσταση σοκ η θεία της 6χρονης.

Νίκαια - τροχαίο δυστύχημα - 6χρονη
Συντετριμμένος ο πατέρας της άτυχης Παναγιωτάς έφυγε από το Γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας όπου μεταφέρθηκε νεκρό το παιδί του, μετά το τροχαίο στην συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση.

Αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στη Νίκαια τα δυο παιδιά η 7χρονη η 12χρονη αλλά και η θεία τους διακομίσθηκαν με το ίδιο ασθενοφόρο εδώ στο νοσοκομείο. Η 12χρονη ξαδέρφη της είναι τραυματισμένη σοβαρά, σύμφωνα με τους γιατρούς, φέρει κάταγμα λεκάνης και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο παίδων για να χειρουργηθεί τις επομενες ώρες.

Η μητέρα της 12χρονης και θεία της Παναγιωτάς ήταν σε κατάσταση σοκ και έχει πάρει εξιτήριο εδω και λίγη ώρα από το νοσοκομείο, ενώ αναμένεται εφ όσον οι συνθήκες το επιτρέψουν να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Τροχαίας για να δώσει την δική της εκδοχή πως έγινε το δυστυχήμα.

Ο πατέρας της 6χρονης μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, με δάκρυα στα μάτια, προανήγγειλε τη δωρεά των οργάνων της κόρης του σε άλλα παιδιά.

Νίκαια - τροχαίο δυστύχημα - 6χρονη

«Εμείς στη Μάνη επειδή είμαστε άνδρες ότι κάνουμε, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Από πίσω υπάρχει πολύ πράγμα και μπορώ να του κάνω μεγάλο κακό», ανέφερε ο τραγικός πατέρας. «Παραβίασε το κόκκινο. Αυτός, ένας επαγγελματίας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου», κατήγγειλε, ενώ σημείωσε ότι χαροπαλεύει και η ανιψιά του που τραυματίστηκε στο δυστύχημα.

«Όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών και επειδή ο πατέρας μου έχασε τον αδελφό μου, δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο. Και όταν άκουγα αυτούς τους γονείς που έχαναν τα παιδιά τους, έκλαιγα και έλεγα "γιατί τα παιδιά;". Έλεγα χίλιες φορές να πάρει εμένα. Να πάρει εμάς που είμαστε μεγάλοι και όχι τα παιδιά που είναι το μέλλον» τόνισε και απευθυνόμενος στον οδηγό του φορτηγού ανέφερε: «Και αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου».

Νίκαια - τροχαίο δυστύχημα - 6χρονη

Τέλος ο χαροκαμένος πατέρας, ο οποίος έχασε το παιδί του στο τροχαίο που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ώρες το Πανελλήνιο, ανακοίνωσε τη δωρεά οργάνων της κόρης του. «Θα δώσω ότι έχει μείνει από την ψυχούλα της κόρης μου. Καρδούλα, ματάκια σε παιδάκια για να ζήσουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Βουλγαρία: Κατεδάφιση φουγάρων σε 4 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Κορονοϊός – Ιωάννινα: Θρήνος για την 40χρονη Αλεξάνδρα

Φονικό στη Μακρινίτσα: στους γονείς των θυμάτων η επιμέλεια του μικρού αγοριού

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο