LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 08 Ιουλίου 2021 19:03 | Ανανέωση: 09 Ιουλίου 2021 06:05

Καιρός: ζέστη, μελτέμι και μπόρες την Παρασκευή

Που θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι βοριάδες. Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Για την Παρασκευή ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και θα φτάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς και στα δυτικά τους 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 5 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα ανατολικά, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα νοτιοανατολικοί, 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα στο Θρακικό Πέλαγος τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα δυτικοί-βορειοδυτικοί, στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα νησιά και τα παραθαλάσσια τμήματα, μέχρι 36 βαθμούς Κελσίου).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά και τα νότια 7 και από το μεσημέρι 8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα παραθαλάσσια τμήματα, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν βαθμιαία στην βόρεια Κρήτη. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 6 με 7-8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στην νότια Κρήτη 3-4 βαθμούς υψηλότερα.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Στα βόρεια θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι, 6 με 7 μποφόρ, βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σάββατο

Για το Σάββατο προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και πιθανώς στη δυτική Στερεά και τα ορεινά της Πελοποννήσου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή

Για την Κυριακή προβλέπονται, στην δυτική και την κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και στα δυτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ειδήσεις σήμερα:

Microsoft προς χρήστες: Κάντε update αμέσως

Πανελλήνιες 2021: Η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζιΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Που και πότε θα κάνουν αρχικά την εμφάνιση τους τα έντονα δαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχουςΣήμερα 12:37 | Ειδήσεις

12 ερωτήσεις - απαντήσεις για την Ειδική Παροχή Μητρότητας σε ελ. επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες και για την μεταβίβαση του δικαιώματος στους πατέρες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ερντογάν: Θα συζητήσουμε για την βελτίωση των σχέσεών μας με τον Μητσοτάκη στην Άγκυρα15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο