LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Ιουλίου 2021 15:54 | Ανανέωση: 08 Ιουλίου 2021 15:51

Ο Λιγνάδης έκανε καταγγελία για την ανακρίτρια που ερευνά τους βιασμούς

Ο ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της ανακρίτριας, που τον κάλεσε σε απολογία, μετά απο καταγγελίες απο δύο άνδρες σε βάρος του.

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ

Καμία ερώτηση της ανακρίτριας δεν θέλησε να απαντήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης, κατά την παραμονή του στο γραφείο της για την απολογία του στις δύο νέες κατηγορίες βιασμού που απαγγέλθηκαν σε βάρος του, μετά από ισάριθμες καταγγελίες.

Ο καλλιτέχνης αρνήθηκε να απαντήσει στην δικαστική λειτουργό, την οποία θεωρεί προκατειλημμένη στο πρόσωπο του, καθώς, όπως φαίνεται να ισχυρίζεται, δεν έχει κάνει δεκτό κανένα από τα αιτήματα που της έχει υποβάλει. Ο ήδη προσωρινά κρατούμενος για δύο υποθέσεις βιασμού ανηλίκων, παρέδωσε υπόμνημα στην ανακρίτρια, στο οποίο διατυπώνει τις θέσεις έναντι των δύο νέων υποθέσεων, ενός βιασμού ανηλίκου πριν επτά χρόνια και ενός βιασμού ενηλίκου το 2018, που τον βαρύνουν.

Η παραμονή του στο ανακριτικό γραφείο δεν ξεπέρασε τα 30 λεπτά, ενώ φέρεται να διατύπωσε και πάλι το αίτημα του για κατ' αντιπαράσταση εξέταση του με τους παθόντες.

«Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της» ανέφερε ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Αλέξης Κούγιας, για την απολογητική διαδικασία.

Ο κ. Κούγιας, σε δηλώσεις του πριν την είσοδο του εντολέα του στο ανακριτικό γραφείο, επέμεινε πως η εμπλοκή του Δημήτρη Λιγνάδη με την Δικαιοσύνη σχετίζεται με «επιχειρηματικά παιγνίδια», χαρακτηρίζοντας «όνειδος» την δικογραφία και επισημαίνοντας πως ο κατηγορούμενος «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής».

«Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας» ανέφερε ο συνήγορος, επαναλαμβάνοντας πως ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται με στόχο «να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού».

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι δεν προσδοκά τίποτα όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, ωστόσο ελπίζει «πως όταν φτάσει στο Συμβούλιο η υπόθεση, τα μέλη του αυτεπαγγέλτως θα διατάξουν την αποφυλάκιση του».

Σε λίγη ώρα, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το αν ο κατηγορούμενος θα κριθεί και για αυτήν την υπόθεση προφυλακιστέος ή αν θα επιστρέψει στις φυλακές Τρίπολης χωρίς δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος του.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τροχαίο στην Νίκαια: φορτηγό σκότωσε παιδί 6 ετών

Χαλκιδική: πυροβολισμοί έξω από μπαρ (βίντεο – ντοκουμέντο)

Στο “Πρωινό” ο ηθοποιός που παίρνει σύνταξη από το Υπουργείο Παιδείας! (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο