LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 08 Ιουλίου 2021 13:42

Φεστιβάλ Καννών 2021: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί (εικόνες)

Μεγάλα ονοματα της 7ης Τέχνης έδωσαν το "παρών" στο Φεστιβάλ, που για πρώτη φορά, δεν γίνεται τον Μάιο.

74 φεστιβαλ κινηματογραφου -καννες

Μετά από καθυστερήσεις και ακυρώσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το Φεστιβάλ των Καννών άνοιξε και πάλι τις πύλες του, επιτρέποντας στους θαυμαστές να παρακολουθήσουν την επιστροφή του κινηματογράφου, των ταινιών και τους πρωταγωνιστές και δημιουργούς τους, καθώς και τους διάσημους προσκεκλημένους με εκπληκτικές δημιουργίες στο κόκκινο χαλί.

Η τελετή έναρξης του 74ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου και η ετήσια κινηματογραφική γιορτή θα διαρκέσει έως τις 17 του μήνα.

καντις σουανπολ-καννες

καρλα μπρουνι- καννες

μαριον κοτιγιαρ - καννες

ελιζα σεντναουι- καννες

Μεταξύ των πιο καλοντυμένων στο κόκκινο χαλί ήταν το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ, η οποία επέλεξε για το Φεστιβάλ λευκό βίντατζ φόρεμα Jean Paul Gaultier, με στοιχεία από μαύρη διαφάνεια από τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2002 του Γάλλου σχεδιαστή.

Η ηθοποιός Τζέσικα Τσάστεϊν φόρεσε μαύρη τουαλέτα από δαντέλα, δημιουργία Dior με κοσμήματα από τη συλλογή Chopard's Haute Joaillerie.

Το μοντέλο Κάντις Σουάνπολ φόρεσε ολόσωμη φόρμα Etro με περίπλοκες λεπτομέρειες. Η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μεταλλικό ασημί φόρεμα. Η σκηνοθέτης και μοντέλο, Ελίζα Σεντνάουι επέλεξε δημιουργία Alberta Ferretti, ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε στυλ γοργόνα, τιρκουάζ διακοσμημένο με πούλιες.

Το μοντέλο από τη Βραζιλία, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ βάδισε στο κόκκινο χαλί με κοστούμι Etro συνδυασμένο με τοπ - μαντήλι. Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Spike Lee συνδύασε τα πολυαναμενόμενα Air Jordan 1 PE με ένα ροζ κοστούμι Louis Vuitton. Ο ηθοποιός Άνταμ Ντράιβερ φόρεσε μαύρο κοστούμι Burberry με λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν. Η Γαλλίδα τραγουδίστρια SoKo επέλεξε ένα ιριδίζον φόρεμα Gucci και η τραγουδίστρια, πρώην μοντέλο Κάρλα Μπρούνι φόρεμα με έναν ώμο του οίκου Celine.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλήνιες 2021: Η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Τελικοί ΝΒΑ: Ήττα για τους Μπακς παρά το ρεκόρ του Γιάννη

Ισχυρός σεισμός στην Καλιφόρνια (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιαπωνία: Η Σαναέ Τακαΐτσι αναμένεται να είναι η διάδοχος του Σιγκέρου Ισίμπα στην πρωθυπουργία της Ιαπωνίας10:32Λάρισα: Τραγικός θάνατος 47χρονης στο δρόμο για το Κέντρο Υγείας10:18Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο10:04Αργυρούπολη: Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή - Δύο νεκροί09:49Ιράν: Εκτέλεση έξι μαχητών για δεσμούς με το Ισραήλ09:35Γερμανία: Σταδιακή είναι η αποκατάσταση της πτητικής λειτουργίας στο αεροδρόμιο του Μονάχου09:18Θεσσαλονίκη: Δύο νεαροί τραυματίες τα ξημερώματα στα Λαδάδικα09:01Πάτρα: Εγκλωβίστηκαν άνθρωποι από την κακοκαιρία - Ζημιές σε σπίτια (εικόνες)08:44Κατερίνη: Σοβαρός τραυματισμός μαθητή, χτύπησε το κεφάλι του σε βάση μπασκέτας (εικόνες)08:26Μακρακώμη: Πυρκαγιά σε αποθήκη χτες το βράδυ (εικόνες)08:12Euroleague: Λάθη και ριμπάουντ καταδίκασαν τον Παναθηναϊκό στη μάχη με την Μπαρτσελόνα23:59Εποχική γρίπη: Ξεκινάει ο εμβολιασμός23:45Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έλληνα Παραολυμπιονίκη, Νάσο Γκαβέλα23:31ΗΠΑ: Η κυβέρνηση σκέφτεται να κόψει νόμισμα με τη μορφή του Ντόναλντ Τραμπ23:17Ηράκλειο: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας παρενέβη σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας23:04Χαμάς: "Ναι" στην απελευθέρωση των ομήρων και στην παράδοση της εξουσίας στη Γάζα22:50Ιερά Οδός: Οδηγός ΙΧ παραβίασε κόκκινο και επιτέθηκε με κατσαβίδι σε μοτοσικλετιστή που του έκανε παρατήρηση22:36Διάβημα διαμαρτυρίας της Αθήνας στο Ισραήλ για τους Έλληνες που συμμετείχαν στον στολίσκο "Sumud" 22:22Πάνος Ρούτσι: Θυροκολλήθηκε η πρόσκληση εκταφής του γιου του στο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου22:07Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: Μόνο η ΝΔ εγγυάται ότι θα πάμε μπροστά με σχέδιο και ορίζοντα το 203021:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο