LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2021 18:47 | Ανανέωση: 07 Ιουλίου 2021 18:57

Καλλιθέα: πέθανε από ασιτία μετά τον θάνατο της οικονόμου του

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τους δύο νεκρούς στην Καλλιθέα. Τι αναφέρουν τα νεότερα δεδομένα που εξετάζουν οι αστυνομικοί.

ΝΕΚΡΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Της Άννας Νικολάου

Συγκίνηση και αναπάντητα ερωτήματα προκάλεσε η είδηση ότι ένας 73χρονος και η 59χρονη οικονόμος του εντοπίσθηκαν νεκροί το απόγευμα της Τρίτης, σε διαμέρισμα, στην Καλλιθέα.

Το τραγικό γεγονός ήρθε στο φως, όταν οι ένοικοι πολυκατοικίας διαπίστωσαν ότι από το διαμέρισμα, που βρίσκεται στην οδό Αγίων Πάντων, αναδυόταν μια δυσάρεστη οσμή και παράλληλα είχαν καιρό να δουν τους ενοίκους του.

Οι αστυνομικοί, που έφθασαν στο διαμέρισμα, απέκλεισαν το σενάριο εγκληματικής ενέργειας, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και έρευνας στο διαμέρισμα, ενώ οι δυο σοροί δεν είχαν εμφανή τραύματα.

ΝΕΚΡΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ο 73χρονος, είχε μαζί του την 59χρονη για να του προσφέρει βοήθεια, λόγω διαφόρων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, πρώτα έχασε την ζωή της η 59χρονη από παθολογικά αιτία. Ο 73χρονος δεν ενημέρωσε κανέναν για τον θάνατο της. Μόνο, την σκέπασε με κουβέρτες και την άφησε μέσα στο διαμέρισμα.

Φαίνεται ότι ο άνδρας έχασε τη ζωή του λίγες μέρες αργότερα, πιθανότητα από ασιτία, καθώς η μοναδική του βοηθός, δεν ήταν πλέον εν ζωή.

Την Πέμπτη αναμένεται να γίνει η νεκροτομή και από το ιατροδικαστικό πόρισμα να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αιτία θανάτου και για τους δύο θανόντες.

Ειδήσεις σήμερα:

“Καλοκαίρι Μαζί” στον ΑΝΤ1: καθημερινά από τις 12 Ιουλίου (εικόνες)

“Game Of Chefs”: οι 3 κριτές (εικόνες)

“Ματωμένη Γη” σε πρώτη προβολή από τον ΑΝΤ1 (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)Σήμερα 09:23 | Τοπικά Νέα

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)Σήμερα 08:21 | Ειδήσεις

Τραγωδία στη Μαλαισία με δύο στρατιωτικά ελικόπτερα. Συγκλονιστικά στιγμιότυπα από τη σύγκρουση στον αέρα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26Σητεία: Η “μαύρη χήρα” του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη07:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο