LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2021 13:52

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: ο μάνατζερ της παραιτήθηκε μετά από 25 χρόνια

Ήταν ο σημαντικότερος άνθρωπος στην επαγγελματική της πορεία τα τελευταία χρόνια.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

 Ο Λάρι Ρούντολφ (Larry Rudolph), ο οποίος βοήθησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να εξασφαλίσει το πρώτο δισκογραφικό της συμβόλαιο δήλωσε ότι όταν έμαθε «την πρόθεση της σταρ να μην τραγουδήσει ξανά» αποφάσισε να παραιτηθεί.

Η κίνηση έρχεται δύο εβδομάδες αφού η τραγουδίστρια κατέθεσε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι «στο παρελθόν εξαναγκάστηκε να εργαστεί χωρίς τη θέλησή της».

«Έχουν περάσει πάνω από δυόμισι χρόνια από τότε που η Μπρίτνεϊ και εγώ επικοινωνήσαμε τελευταία φορά. Με πληροφόρησε ότι ήθελε να κάνει μία παύση από την δουλειά», έγραψε ο Ρούντολφ. «Σήμερα, συνειδητοποίησα ότι η Μπρίτνεϊ έχει εκφράσει την πρόθεσή της να αποσυρθεί. Ως μάνατζέρ της, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ να παραιτηθώ από την ομάδα της, καθώς δεν χρειάζονται πλέον οι επαγγελματικές υπηρεσίες μου.»

Ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί με επιστολή του στον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, και στον προσωρινό διαχειριστή Τζόντι Μοντγκόμερι.

Ο Ρούντολφ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν πήρε ποτέ μέρος στο “καθεστώς επιτήρησης” και “κηδεμονίας” της ζωής της», και είπε ότι ήταν «πολύ περήφανος για αυτά που καταφέραμε μαζί τα τελευταία 25 χρόνια». «Εύχομαι στην Μπρίτνεϊ υγεία και ευτυχία και θα είμαι παρών για αυτήν αν με χρειαστεί ξανά,» κατέληξε.

Υπήρξε μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για σχεδόν ολόκληρη την καριέρα της, από τότε που η μητέρα της, Λιν Σπίαρς ζήτησε τη γνώμη του για το ταλέντο της.

Εκείνη την εποχή, ήταν δικηγόρος της μουσικής βιομηχανίας, με πελάτες, όπως οι Backstreet Boys, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Σίμπσον. Εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο της 15χρονης τότε Σπίαρς και της έδωσε να τραγουδήσει ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι της Τόνι Μπράξτον. Ο ίδιος το έστειλε σε 4 δισκογραφικές εταιρείες. Έκλεισε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με την Jive Records όταν την άκουσαν να τραγουδάει το «I Have Nothing» της Γουίτνεϊ Χιούστον και έτσι τον Μάρτιο του 1998 η Μπρίτνεϊ σε στούντιο της Στοκχόλμης ηχογράφησε το πρώτο της άλμπουμ μαζί με καταξιωμένους παραγωγούς.

Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές επιτυχίες όπως το «Baby One More Time», «Oops! I Did It Again». Τον Μάιο του 2019, ο Ρούντολφ είχε δηλώσει στην Variety: «Είμαι μαζί της τα δύο τρίτα της ζωής της. Την κοιτάζω σαν να κοιτάζω τη δική μου κόρη».

Η επόμενη ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της Σπίαρς έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουλίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπιακοί Αγώνες – κορονοϊός: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης το Τόκιο

Σαρηγιάννης – Κορονοϊός: Η μετάλλαξη Δέλτα θα επικρατήσει τέλος Ιουλίου

Φυσικό Αέριο: Έρχεται μείωση στις τιμές



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο