LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 06 Ιουλίου 2021 10:47

Euro 2020 – Μαντσίνι: είναι άδικο να αγωνιστούμε χωρίς τους φιλάθλους μας

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ενρίκε. Οι κανόνες που ισχύουν στην Αγγλία για τους ταξιδιώτες, καθιστούν σχεδόν απαγορευτική την παρουσία φιλάθλων από άλλες χώρες.

Μαντσίνι

Η διεξαγωγή του ημιτελικού του EURO 2020, χωρίς την παρουσία Ιταλών και Ισπανών φιλάθλων, είναι «άδικη», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Είναι πολύ άδικο, εάν θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Προτιμούμε να παίζουμε μπροστά σε ένα κοινό, παρά σε έναν μικρό αριθμό ανθρώπων. Αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, αλλά είναι πολύ άδικο που δεν έχουμε το μισό γήπεδο γεμάτο από Ιταλούς φιλάθλους και το άλλο μισό από Ισπανούς», σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός.

Σε ανάλογο ύφος, τοποθετήθηκε σχετικά και ο Ισπανός ομόλογος του, Λουϊς Ενρίκε, «Είναι μια περίεργη κατάσταση. Φυσικά, θα ήθελα να υπάρχουν στις κερκίδες, περισσότεροι Ισπανοί και Ιταλοί από Άγγλους. Αλλά αυτά, είναι πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω».

Τόσο στους δύο ημιτελικούς, όσο και στον τελικό, που θα διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ, θα «δώσουν το παρών» περίπου 60.000 φίλαθλοι. Ωστόσο, θεωρείται σχεδόν αδύνατο να παρευρεθεί οποιοσδήποτε φίλαθλος που ζει στην Ιταλία, στην Ισπανία ή στην Δανία. Κι΄ αυτό, επειδή τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην Αγγλία έναντι της Covid-19, επιβάλλουν καραντίνα πέντε έως δέκα ημερών κατά την άφιξη, κάτι που θα υποχρέωνε κάθε φίλαθλο, να μεταβεί στο Λονδίνο τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν από την συνάντηση.

Οι ισπανικές και ιταλικές ομοσπονδίες επανέλαβαν τους κανόνες αυτούς σε διάφορα δελτία τύπου τις τελευταίες ημέρες, προτρέποντας τους υπηκόους τους που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία -και οι οποίοι δεν υπόκεινται σε αυτούς τους περιορισμούς-, να πάνε στο Γουέμπλεϊ.

Περίπου 6.400 εισιτήρια έχουν τεθεί στην διάθεση των Ιταλών φιλάθλων που κατοικούν σε αυτήν την περιοχή, σύμφωνα με την ιταλική ομοσπονδία, ενώ μέσω της εκστρατείας με τίτλο «Σας χρειαζόμεαστε», η ισπανική ομοσπονδία προσπάθησε να κινητοποιήσει τους φιλάθλους της «ρόχα».

Δείτε το πρόγραμμα των μεταδόσεων των ημιτελικών του Euro 2020 από τον ΑΝΤ1

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: επιτέθηκε με μαχαίρι σε υπάλληλο για να παρακάμψει τη σειρά!

Σύψας για μετάλλαξη Δέλτα: μεταδίδεται ακόμη κι αν διασταυρωθούμε στο δρόμο με ασθενή

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Ντόνερ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Το αποτύπωμα του τουρισμού είναι έντονο στην οικονομία συνολικάΣήμερα 15:48 | Ειδήσεις

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στην εκδήλωση του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Ο τουρισμός αλλάζει, η Ελλάδα πρωταγωνιστεί», που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Υπεγράφη για πρώτη φορά κοινωνική συμφωνία κυβέρνησης και εθνικών κοινωνικών εταίρωνΣήμερα 18:00 | Ειδήσεις

«Για τους εργαζόμενους, σημαίνει δυνατότητα για αύξηση μισθών και παροχών, σταθερό, ασφαλές και προβλέψιμο εργασιακό περιβάλλον, λιγότερο άγχος».

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 14 κατηγορούμενοι – Ποινές φυλάκισης 10-18 μηνώνΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Η πρόεδρος του δικαστηρίου, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αρνήθηκε την αναγνώριση ελαφρυντικού στους κατηγορούμενους, με μοναδική εξαίρεση κατηγορούμενο ο οποίος έχει επιστρέψει τα χρήματα που του είχαν πιστωθεί.

Σοκ στη Νίκαια: 20χρονος ασελγούσε στα ανίψια του, 2 και 4 ετών, μαζί με τον σύντροφό τουΣήμερα 13:30 | Ειδήσεις

Ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, ενώ στην κατοχή της αστυνομίας βρίσκεται αποδεικτικό βιντεοληπτικό υλικό από το κινητό τηλέφωνό του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολος ο Μπέλιγχαμ18:47Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 50χρονος πέθανε από τσίμπημα μέλισσας18:37Υπεγράφη για πρώτη φορά κοινωνική συμφωνία κυβέρνησης και εθνικών κοινωνικών εταίρων18:27Σοφία Φατέ στο ant1news: Οι τροφές που μας προστατεύουν από ιώσεις και λοιμώξεις18:17Μητσοτάκης: Το αποτύπωμα του τουρισμού είναι έντονο στην οικονομία συνολικά18:06Ρόδος: Πραγματοποιείται αεροδιακομιδή του 39χρονου Επιλοχία ΕΠΟΠ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο 17:56ΟΣΥ: Ενίσχυση των λεωφορειακών γραμμών λόγω της έκτακτης στάσης σε Μετρό και Τραμ17:46Ολυμπιακός: Αποθέωση για τον Μεντιλίμπαρ από τα διεθνή μέσα17:36Βίλνιους: Αεροπλάνο εξετράπη της πορείας του - Έκλεισε το αεροδρόμιο (Εικόνες)17:22Δολοφονία στη Σαλαμίνα - "Αποκαλύψεις": Δεν ήταν διαταραγμένες οι σχέσεις νύφης-πεθεράς17:08Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:54"Νύχτα Αποκαλύψεων" με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 24:00 στον ΑΝΤ116:40Ινδία: Μπασκέτα κατέρρευσε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 16χρονο (βίντεο)16:26Συλλυπητήρια Τασούλα για τον θάνατο του 19χρονου στρατιώτη στη Ρόδο16:12Εκρηκτικό το κλίμα στην πορεία κατά της βίας γυναικών στην Κωνσταντινούπολη: "Θέλουμε να ζήσουμε" – 14 προσαγωγές15:59Χωρίς νίκη επί ελληνικού εδάφους παραμένει η Ρεάλ Μαδρίτης σε αγώνες UEFA15:45Κύπρος: Υπεγράφη οριοθέτηση της ΑΟΖ και συμφωνία ηλεκτρικής διασύνδεσης με Λίβανο15:31ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 14 κατηγορούμενοι – Ποινές φυλάκισης 10-18 μηνών15:17Ρόδος: Γιος λιμενικού ο 19χρονος στρατιώτης που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα – Πώς έγινε το δυστύχημα15:03Δήλωση του Νίκου Δένδια για το δυστύχημα στη Ρόδο14:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο