LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 04 Ιουλίου 2021 12:31

Εμβόλιο Johnson & Johnson - Κέρκυρα: Σε σοβαρή κατάσταση 27χρονη

Ώρες αγωνίες για την νεαρή γυναίκα, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την επιπλοκή που εμφάνισε στην υγεία της, λίγες μέρες μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson που έκανε.

AP - Johnson & Johnson - εμβολιο

Δραματική επιδείνωση της υγείας της 27χρονης από την Κέρκυρα, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, μετά την επιπλοκή που εμφάνισε στην υγεία της, λίγες μέρες μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson που έκανε.

Η νεαρή κοπέλα εμβολιάστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ημέρες αργότερα εμφάνισε σοβαρά συμπτώματα αδυναμίας κίνησης, παράλυσης άκρων και κατάπτωσης.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαιτέρως σοβαρή. “Κατά 99% έχει μια επιπλοκή σαφώς σχετιζόμενη με το εμβόλιο”, εξηγεί ο κ. Αργύρης Συμεωνίδης, Καθηγητής Αιματολογίας και Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο ο κ. Συμεωνίδης όσο και οι συνάδελφοί του έχουν σκύψει πάνω από τις εξετάσεις και τη θεραπεία της 27χρονης. Όπως αναφέρει: “Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εκτεταμμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που η κοπέλα εμφάνισε τα συμπτώματα, είχε την ενδεδειγμένη περίθαλψη από τους συναδέλφους του Νοσοκομείου Κέρκυρας”.

Οι θεράποντες ιατροί της είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί μέχρι στιγμής, περιμένοντας να δουν την ανταπόκριση του οργανισμού της νεαρής κοπέλας στη θεραπεία που λαμβάνει. Όπως υπογραμμίζει ο κ. Συμεωνίδης, “Από την ώρα που έφτασε στο νοσοκομείο και την κλινική μας, έχει σημάνει συναγερμός και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι από πάνω της.”

Πηγή: tempo24

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Κεφαλονιά: Χωρίς ενεργό μέτωπο

Euro 2004: Η κεφαλιά του Χαριστέα, το γκολ και ο θρίαμβος της Ελλάδας

Γαλλίδα τουρίστρια – Κρήτη: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ας είμαστε ειλικρινείς, αποτύχαμε -Όποιος πήρε αποζημιώσεις που δεν δικαιούται θα τις επιστρέψειΣήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Όλα όσα αναφέρει στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φωτιά στη Μεσσηνία – Επιχειρούν ενάερια μέσαΣήμερα 17:16 | Ειδήσεις

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε επιχειρούν και δυνάμεις από αέρος

Σαντορίνη: Θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν και διέλυσαν τροχόσπιτο (βίντεο)Σήμερα 16:23 | Ειδήσεις

Οι αρχές καλούν τους πολίτες και τους επισκέπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι ισχυροί άνεμοι αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 11 περιοχές τη ΔευτέραΣήμερα 16:16 | Ειδήσεις

Πολύ υψηλός θα είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς κατά τόπους τη Δευτέρα (30/06), λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των ισχυρών ανέμων. Αναλυτικά οι περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κρήτη: Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό χειριστή κανό - Σηκώθηκε drone19:21Formula 1 - GP Αυστρίας: Νικητής ο Νόρι - "1-2" η McLaren19:07Κικίλιας για την ασφάλεια στην ακτοπλοΐα: Η νομοθεσία πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα18:51Τη Δευτέρα στις 10 η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης – Στις 12 θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο18:37Μυτιλήνη: 35χρονος δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές σε πανηγύρι - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση18:22Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα18:08Παναθηναϊκός: Η 33μελής αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία17:53Φωτιά στη Μεσσηνία – Επιχειρούν ενάερια μέσα17:39Κρήτη: Διανομέας τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο (εικόνες)17:24Φωτιά στο Τατόι κοντά στο αεροδρόμιο17:10Σαντορίνη: Θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν και διέλυσαν τροχόσπιτο (βίντεο)16:54Καβάλα: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι16:40Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 11 περιοχές τη Δευτέρα16:26Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:11Αγία Βαρβάρα: Εξάρθρωση συμμορίας για διακίνηση ναρκωτικών με τη μέθοδο του βρασμού εντός οικίας15:57Μουντιάλ Συλλόγων: Τι διεκδικούν οι ομάδες που συνεχίζουν 15:43Κίνα: Η νέα "ύπνωση" του TikTok που σκοτώνει 15:28Έκδοση Δελτίου Ταυτότητας: Απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτει προσωπικό αριθμό15:14Χανιά: 34χρονη υπέστη ανακοπή καρδιάς διασκεδάζοντας σε μπαρ14:57Πειραιάς: Διακίνηση λαθραίων προϊόντων14:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο