LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2021 18:52 | Ανανέωση: 02 Ιουλίου 2021 18:53

Γλυκά Νερά: τα “ύποπτα δρομολόγια για ναρκωτικά” και η απάντηση του συζυγοκτόνου στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Τι λέει στον ΑΝΤ1 ο πιλότος, που ομολόγησε την δολοφονία της συζύγου του, για τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Γλυκά Νερά

Της Μαρίας Θεμελή

Τρεις μεγάλες βρετανικές εφημερίδες υποστηρίζουν με άρθρα τους την Παρασκευή, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, επειδή εκείνη ανακάλυψε ότι με το ελικόπτερο που κυβερνούσε, διακινούσε ναρκωτικά, κάτι για το οποίο ο συζυγοκτόνος απαντά από την φυλακή, μέσω του ΑΝΤ1.

The Sun - Γλυκά Νερά

«Mετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ», «Εκείνη το ανακάλυψε», «Της έκλεισε το στόμα»...Αυτοί είναι οι τίτλοι σε τρία σημερινά δημοσιεύματα των Daily Mail, Mirror και Sun, που αναφέρονται στην δολοφονία της νεαρής μητέρας από τον σύζυγο της.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού, απαντά στον ΑΝΤ1, μέσω του δικηγόρου του, για όσα ισχυρίζονται τα τρία βρετανικά μέσα ενημέρωσης, που έχουν παγκόσμια απήχηση.

Όπως λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον ΑΝΤ1, «η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα».

Mirror - Γλυκά Νερά

Οι βρετανικές εφημερίδες δεν έχουν σταματήσει να σκαλίζουν την υπόθεση. Επικαλούμενες, αστυνομικές πηγές, υποστηρίζουν ότι υπάρχει «σκοτεινό εγκληματικό παρελθόν του 33χρονου πιλότου», που «δεν ξεκινά τη στιγμή της δολοφονίας, αλλά πολύ πιο πίσω».

«Οι Έλληνες αστυνομικοί», γράφουν τα δημοσιεύματα, «φοβούνται πως ο καθ' ομολογία του δολοφόνος μετέφερε με το ελικόπτερο ναρκωτικά για καρτέλ».

Ο πατέρας της Καρολάιν είχε μιλήσει στη Sun για το ενδεχόμενο η κόρη του να ανακάλυψε κάτι και να δολοφονήθηκε γι' αυτό. Όπως είχε πει ο Ντέιβιντ Κράουτς, «δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη Δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά».

Dailymail - Γλυκά Νερά

Ο συζυγοκτόνος διαψεύδει πως αυτό ήταν το κίνητρο που τον οδήγησε να σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια την μητέρα του παιδιού τους. Επιμένει πως όλα έγιναν σε μια στιγμή που θόλωσε κι έχασε την ψυχραιμία του, όμως οι ανακρίβειες και τα χρονικά κενά παραμένουν ανεξήγητα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, «τις υποψίες για ανάμειξη του καθ’ ομολογίαν του συζυγοκτόνου σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών», πυροδότησε η έρευνα στα οικονομικά του, «η οποία δεν δικαιολογεί ούτε τις πανάκριβες αποδράσεις στο εξωτερικό ούτε και τα σχέδια του πιλότου να χτίσει βίλα με πισίνα στο οικόπεδο που αγόρασε στο όνομα του, η μητέρα της Καρολάιν, όπως έχει αποκαλύψει ο δικηγόρος της».

Ειδήσεις σήμερα: 

Έρρικα Πρεζεράκου: Το συγκινητικό μήνυμα για την 7χρονη Αναστασία

Παναγία Σουμελά: τουρκικό σόου για την ανακαίνιση της Μονής (βίντεο)

Χρήστος Παππάς: η 52χρονη, η καταδίκη και τα σημειώματα αγάπης

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο