LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 01 Ιουλίου 2021 09:22

Britney Spears: Υπό την κηδεμονία του πατέρα της με απόφαση δικαστή

Παρά την έκκλησή της για απελευθέρωση από τον «βασανιστή» πατέρα της, η μουσικός παραμένει στην κηδεμονία του, βάσει της δικαστικής απόφασης.

AP - Britney Spears - Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Απορρίφθηκε το αίτημα της Britney Spears να πάψει ο πατέρας της να έχει την κηδεμονία της, όπως αποφάσισε η δικαστής.

Η τραγουδίστρια είχε ζητήσει να μετακινηθεί ο πατέρας της από το ρόλο του κηδεμόνα της  περιουσίας της, που ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Στην αρχική της αίτηση, μέσω του δικηγόρου της, τον περασμένο Νοέμβριο, είχε πει πως η 39χρονη φοβόταν τον πατέρα της και ήθελε να φύγει από την κηδεμονία της, αφού ελέγχει απόλυτα τη ζωή της από το 2008. Πάνω σε αυτό το αίτημα στηρίχθηκε η απόφαση της δικαστή, η οποία δεν ελήφθη βάσει της δραματικής κατάθεσης της Spears την περασμένη εβδομάδα.

Πηγές κοντά στη μουσικό που επικαλείται το CNN αναφέρουν ότι , ο δικηγόρος της σχεδιάζει να ασκήσει έφεση, για τον τερματισμό της 13χρονης κηδεμονίας της.

Ο ίδιος ο πατέρας της υπέβαλε αίτημα στο δικαστήριο, για να ερευνηθούν τα όσα λέει η Britney για το ότι την εξαναγκάζει να παίρνει φάρμακα παρά τη θέλησή της.

Η επόμενη ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουλίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαϊάμι – κατάρρευση πολυκατοικίας: νεκρός ο ομογενής φοιτητής

Γεωργαντάς για διαχωρισμό στην Εστίαση: με ειδική εφαρμογή ο έλεγχος των πελατών

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γλίτωσε τα χειρότερα


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο