LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2021 22:45

Αρτέμιδα: live αυτοκτονία στο Facebook απέτρεψαν οι αστυνομικοί

Σωτήρια ήταν για τον 60χρονο η επέμβαση ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

facebook - έρευνα - μεγεθυντικός φακός

Αστυνομικοί πρόλαβαν έναν 60χρονο , ο οποίος ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει μέσω live σύνδεσης στο Facebook.

Λίγο πριν τις 2 μετά το μεσημέρι, η Άμεση Δράση έλαβε σήμα για ένα άτομο που απειλούσε να αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί έφτασαν εσπευσμένα στην οδό Ιπποκράτους στην Αρτέμιδα, ενώ είχαν ήδη ενημερωθεί ότι ο 60χρονος μετέδιδε την πράξη του ζωντανά μέσω Facebook.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ έφτασαν στο σπίτι του 60χρονου, κοίταξαν από το παράθυρο και αντίκρυσαν τον άνδρα με το όπλο κολλημένο στο κεφάλι του.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι και ακινητοποίησαν τον παρ’ ολίγο αυτόχειρα. Ο άνδρας προηγουμένως είχε πυροβολήσει δύο φορές μέσα στο σπίτι, ενώ οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κάθεται γονατιστός μπροστά στον καναπέ του.

Δίπλα του βρήκαν ένα όπλο ρέπλικα, το οποίο, όμως, είχε τροποποιήσει και ήταν λειτουργικό.

Ο 60χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του PortoRafti, την προηγούμενη μέρα είχε "χάσει" την γυναίκα του και μάλλον δεν μπορούσε να διαχειριστεί την μεγάλη απώλεια, ενώ οι αστυνομικοί λένε πως είχε κάνει μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Ο γιος του μόλις έμαθε τι συνέβη έσπευσε να συμπαρασταθεί στον 60χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της κατοχής του όπλου.

ΠΗΓΗ: PortoRafti.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία - Αλεξία: Τουρνουά αγάπης για το κοριτσάκι, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα (εικόνες)

Missing Alert για την εξαφάνιση της 29χρονης στην Κρήτη

Euro 2020: Ο εξορκιστής...

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο