LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 29 Ιουνίου 2021 13:57

Ποιούς θεωρεί κατάλληλους ο Πιρς Μπρόσναν για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ ;

"Ο .....είναι τόσο ισχυρή παρουσία και έχει τόσο μεγάλη ένταση φωνής. Θα ήταν υπέροχος" εκτίμησε.

ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ - ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ

Ο Πιρς Μπρόσναν πήρε μέρος στη συζήτηση για το ποιος θα πρέπει να είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στο franchise ταινιών Τζέιμς Μποντ.

Με τον Βρετανό ηθοποιό Ντάνιελ Κρεγκ να κάνει την τελευταία του εμφάνιση ως 007 στην επερχόμενη ταινία «No Time to Die», οι φήμες είναι έντονες σχετικά με το ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Μεταξύ των ονομάτων που εμφανίζονται συχνά ως πιθανοί αντικαταστάτες του Κρεγκ στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007 είναι οι Ίντρις Έλμπα, Τομ Χάρντι, και πολύ πρόσφατα άρχισε να ακούγεται το όνομα του Rege-Jean Page, πρωταγωνιστή της σειράς «Bridgerton».

Ο Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ σε τέσσερις ταινίες μεταξύ 1995 και 2002, (GoldenEye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough και Die Another Day) μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό People σχετικά με το μέλλον του franchise.

«Ο Ίντρις Έλμπα έρχεται στο μυαλό του», είπε, συζητώντας την προοπτική αντικατάστασης του Κρεγκ. «Ο Ίντρις είναι τόσο ισχυρή παρουσία και έχει τόσο μεγάλη ένταση φωνής. Θα ήταν υπέροχος» εκτίμησε. Ο Μπρόσναν είπε ακόμη ότι και ο Τομ Χάρντι είναι κατάλληλος για τον ρόλο.

Ωστόσο, ο πρώην πρωταγωνιστής των ταινιών Τζέιμς Μποντ παραδέχτηκε ότι δεν έχει «ιδέα» ποιοι παραγωγοί θα επιλέξουν να υποδυθούν τον Πράκτορα 007 στο μέλλον, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο και δεν μπορεί να μαντέψει.

«Νομίζω ότι τώρα που ο Ντάνιελ άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα, μπορούν να πάνε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους» είπε.

Ειδήσεις σήμερα:

“Επιχείρηση Ελευθέρια” – Χρούσος στον ΑΝΤ1: Μέσα στον Ιούλιο ο εμβολιασμός των 15-17 (βίντεο)

Γλυκά Νερά - Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: διαψεύσεις από τη φυλακή μέσω ΑΝΤ1 (βίντεο)

Ο φονικός καύσωνας του 1987 με τους χιλιάδες νεκρούς


 

 

 

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο