LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 26 Ιουνίου 2021 11:21

Τάκης Χρυσικάκος: στο νοσοκομείο με κορονοϊό παρά τον εμβολιασμό του

Ο γνωστός ηθοποιός είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, κάτι που δημοσιοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram.

Χρυσικάκος

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό νοσηλεύεται για πάνω από μία εβδομάδα ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη καθώς ο κ. Χρυσικάκος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, κάτι που δημοσιοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram με τη σημείωση “Φτου ξελεφτερία”.

Σημειώνεται ότι ο Τάκης Χρυσικάκος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος “Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα” του Ευγένιου Ο Νηλ σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου.

H πρεμιέρα του έργου είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών και δεν πρόκειται να αναβληθεί καθώς ο ρόλος του Τζέιμς Τάιρον που ερμηνεύει είναι σε διπλή διανομή με τον Πέρη Μιχαηλίδη.

Και μόλις ο κ. Χρυσικάκος αναρρώσει, θα ανέβει επί σκηνής καθώς θα ακολουθήσει και περιοδεία σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Χρυσικάκος

Πηγή: thesstoday.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνο-τουρκικός έρωτας στο Καστελλόριζο

Τσακλόγλου για επικουρικές: προστατευμένοι από διακυμάνσεις οι ασφαλισμένοι

Εξωγήινοι: οι 140 υποθέσεις και η απάντηση από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Χθες 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο