LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 25 Ιουνίου 2021 10:38

Γλυκά Νερά: η Χρυσηίδα Δημουλίδου στο “Πρωινό” - Χαμός με Λιάγκα και Σκορδά (βίντεο)

Ένταση, αντεγκλήσεις και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, με αφορμή αναρτήσεις της για τον συζυγοκτόνο και “δεδομένα” γύρω από το έγκλημα που συγκλονίζει την Ελλάδα. 

Το Πρωινό - Δημουλίδου

Σε υψηλούς τόνους και με χαρακτηρισμούς, συχνά προσβλητικούς, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», η συγγραφές Χρυσιήδα Δημουλίδου, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτηση της, σχετικά με την δολοφονία στα Γλυκά Νερά και τον συζυγκτόνο.

Το κείμενο της ανάρτησης της, από πληθώρα χρηστών των social media εξελήφθη ως υποστηρικτικό στον δολοφόνο, μέσω των αναφορών για την σχέση του με την σύζυγο και θύμα του, αλλά και δεδομένα που επικαλείται ότι ισχύουν, λόγου χάρη σχετικώς με την ψυχολογική κατάσταση της 20χρονης μητέρας, που βρήκε φρικτό θάνατο από τον 33χρονο, που «έπαιζε θέατρο» επί 37 ημέρες για να εξαπατήσει την Αστυνομία.

«Αν δεν γνωρίζουν τα ελληνικά, δεν φταίω εγώ», είπε για όλους όσοι αντιδρούν και την μέμφονται, ενώ η συγγραφέας επέμεινε στο «Πρωινό» ότι το έγκλημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ειδεχθές.

Η ανάρτηση που προκάλεσε αντίδρασεις:

Στην διάρκεια της συνομιλίας της με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, που έγινε σε υψηλούς τόνους, η κ. Δημουλίδου, αναφέρθηκε σε όσα γράφει για την επιλόχειο κατάθλιψη και σε όσα υποστηρίζει ο δολοφόνος, αποδεχόμενη ουσιαστικώς ότι ισχύουν κατά 100% οι ισχυρισμοί του συζυγοκτόνου, λέγοντας χαρακτηριστικά σε κάποια αποστροφή της «ο γυναικοκτόνος δηλώνει ότι έγινε καυγάς. Εμείς πρέπει να ακούμε αμφότερες τις πλευρές, δεν μπορούμε να ακούμε μόνο τον μεν και να μην ακούμε τον δε», δίχως πάντως να απαντά στο σχόλιο της Φαίης Σκορδά ότι αυτό δεν γίνεται, διότι ο ένας «είναι στο χώμα».

Με φράσεις και χαρακτηρισμούς «Πώς τολμάτε; Είστε σοβαρή;», «τηλεοπτικό πανηγυράκι», «σε ποιόν να απαντήσω; Σε μια αγέλη ανόητων;», η Χρυσηίδα Δημουλίδου καταφέρθηκε κατά των παρουσιαστών της εκπομπής που της έθεταν ερωτήσεις επί του κειμένου της και της μετέφεραν αντιδράσεις που υπάρχουν στα social media, ενώ αργότερα ανέφερε ότι, λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν, «αναγκάστηκε να κάνει και νέα ανάρτηση. 

Η συγγραφέας είπε στον «αέρα» της εκπομπής ότι δεν υπερασπίζεται, αλλά κατηγορεί τον γυναικοκτόνο, λέγοντας ότι αυτό είχε κάνει και σε ανάρτηση της στις 17 Ιουνίου και ότι κακώς βάλλεται επί ημέρες για κείμενο της που είναι κατά του δολοφόνου, και όχι υπέρ του, όπως υποστηρίζουν πολλοί, αναφερόμενοι στα κείμενα της.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι - Αθηναγόρας: να εξετάζονται οι ψυχολογικές αντοχές των κληρικών

Ινδική μετάλλαξη - Εξαδάκτυλος: άμεσα να εμβολιαστούν όσοι είναι άνω των 55 ετών

ΕΦΚΑ Πειραιά: Κατάληψη για τον κλιματισμό (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠτΔ - Τασούλας: Η εθνική ομοψυχία δεν είναι ευχολόγιο, αλλά όρος απαράβατοςΣήμερα 12:52 | Ειδήσεις

Με τιμές υποδέχθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τον Κωνσταντίνο Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο μετά την ορκωμοσία του, παραδίδοντάς του τη «σκυτάλη» της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Δίκη - Μάτι: Ενοχή για 12 πρόσωπα, απαλλαγή για 9 ζητά η εισαγγελέαςΣήμερα 11:41 | Ειδήσεις

Την ενοχή 12 κατηγορούμενων και την απαλλαγή 9 ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων στη δίκη για το Μάτι.

Ορκωμοσία Τασούλας - Μητσοτάκης: Η στιγμή που σκύβει στα ονόματα των 57 θυμάτων των ΤεμπώνΣήμερα 12:10 | Ειδήσεις

Καρέ - καρέ η στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκύβει στα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη. 

Τέμπη: Μήνυση κατά Καραμανλή και Σπίρτζη από oικογένεια θύματοςΣήμερα 13:46 | Ειδήσεις

Μήνυση κατά των πρώην υπουργών Κώστα Αχ. Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη κατατέθηκε από τους δικηγόρους της οικογένειας ενός εκ των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, της Αγάπης Τσακλίδη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εθνική Πινακοθήκη - Νίκος Παπαδόπουλος: Βίντεο - ντοκουμέντο από τον βανδαλισμό των εκθεμάτων 15:04Εξωδικαστικός μηχανισμός - Χατζηδάκης: Υπερδιπλασιάστηκαν οι ρυθμίσεις οφειλών 14:50ΟΣΕΘ: “Έκρηξη” στην επικύρωση εισιτηρίων σε ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ14:36Γυναικοκτονία - Θεσσαλονίκη: Σε σοκ οι κόρες του ζευγαριού14:21Καιρός: Συννεφιά, αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή14:07Τέμπη: Μήνυση κατά Καραμανλή και Σπίρτζη από oικογένεια θύματος13:53Δίκη - Μάτι: Ενοχή για 12 πρόσωπα, απαλλαγή για 9 ζητά η εισαγγελέας13:39Ενδοοικογενειακή βία - Ρόδος: Ανήλικος κατήγγειλε τον πατέρα του 13:24Conference League: Φιορεντίνα - Παναθηναϊκός ζωντανά σε ANT1 και antenna.gr την Πέμπτη13:10ΠτΔ - Τασούλας: Η εθνική ομοψυχία δεν είναι ευχολόγιο, αλλά όρος απαράβατος12:56Βούλα: Συνελήφθησαν δύο εργολάβοι για το εργατικό δυστύχημα 12:43Ορκωμοσία Τασούλα - Σακελλαροπούλου: Σας συγχαίρω για την εκλογή σας12:30Ορκωμοσία Τασούλας - Μητσοτάκης: Η στιγμή που σκύβει στα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών 12:16Ρόδος: Εξαφάνιση ανήλικων από δομή φιλοξενίας12:03Ορκίστηκε νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας11:49Ορκωμοσία Τασούλα: Απέχουν Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας11:35ΠτΔ - Κώστας Τασούλας: Οι πρώτες αφίξεις στην τελετή ορκωμοσίας (εικόνες)11:22Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμος11:08ΠτΔ - Κώστας Τασούλας: Η ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας (live blog)10:55Πέμπτη 13 Μαρτίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας 10:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο