LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2021 17:17

Επιτυχημένο το 11th Annual Capital Link Operational Excellence in Shipping Forum

Με την συμμετοχή κορυφαίων παραγόντων της Ναυτιλίας από όλον τον Κόσμο διεξήχθη το διήμερο Forum, που έγινε ψηφιακά.

11th Annual Capital Link Operational Excellence in Shipping Forum Best Industry Practices

Το “11th Annual Capital Link Operational Excellence in ShippingBest Industry Practices Forum” πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, σε ψηφιακή μορφή.

Σε διάρκεια δύο ημερών, πραγματοποιήθηκαν 17 ψηφιακές ενότητες, και 80 ομιλητές από την παγκόσμια ναυτιλία, συμμετείχαν στα πάνελ συζητήσεων και παρουσιάσεων.

Το Συνέδριο παρουσίασε την  Επιχειρησιακή Αριστεία στον Τομέα των Θαλάσσιων Μεταφορών, και διερεύνησε τις Βέλτιστες Πρακτικές στη ναυτιλία, σε όλους τους σημαντικούς της τομείς, καθώς και τη Βιωσιμότητα. Τα κύρια ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο χώρος και ο βαθμός ετοιμότητας που διαθέτει για την αντιμετώπιση των χαρακτηριστικών της νέας εποχής που έρχεται, η μεταμόρφωση της ναυτιλίας κατά τη διάρκεια της Covid-19 εποχής και πως αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος της διαχείρισης του στόλου.  Επιπλέον, συζητήθηκαν ο αντίκτυπος της τεχνολογίας στην αποτελεσματικότητα και στην κερδοφορία, οι ανάγκες των πληρωμάτων & η κρίση των πληρωμάτων, ο ανθρώπινος παράγοντας επάνω στο πλοίο και η σπουδαιότητα της ευημερίας του πληρώματος. Επίσης, η βαρύτητα της σωστής διαχείρισης της κυβερνοασφάλειας και οι συνέπειες από την έλλειψη της ασφαλούς διαχείρισης, καθώς και η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και η προσαρμογή της διαχείρισης του στόλου με στόχο τη συμμόρφωση με τις νέες κανονιστικές ρυθμίσεις.

Κύριος Ομιλητής του Συνεδρίου ήταν ο κ. Kitack Lim, Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας (ΙΜΟ), ο οποίος τίμησε το Συνέδριο πραγματοποιώντας την Εναρκτήρια Ομιλία.

Η Εισαγωγική Ομιλία σχετικά με το ζήτημα της κρίσης των πληρωμάτων – ένα παγκόσμιο πρόβλημα το οποίο αφορά Διεθνείς Οργανισμούς, Εθνικές νομοθεσίες, Ναυλωτές, Πλοιοκτήτες και άλλους, ειδικά και λόγω της πρόσφατης επιδημικής κρίσης στην Ινδία,  πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας της Κύπρου, κ. Βασίλειο Δημητριάδη.

Ο Dr Grahaeme Henderson OBE, Senior Vice President, Shipping & Maritime - Shell International Trading and Shipping Company Limited, πραγματοποίησε την Κύρια Ομιλία σχετικά με ένα εξίσου πολύ σημαντικό ζήτημα: Την ασφάλεια για τους ναυτικούς, τα πλοία, τα εμπορεύματα και το περιβάλλον έτσι ώστε να επιτευχθεί στο μέλλον μηδενικός αριθμός ατυχημάτων.

 11th Annual Capital Link Operational Excellence in Shipping Forum Best Industry Practices

Το Συνέδριο έκλεισε με τους Επικεφαλής των μεγαλύτερων Νηογνωμόνων, οι οποίοι μοιράστηκαν τις πολύτιμες γνώσεις τους σχετικά με τον σημαντικότατο και συμβουλευτικό ρόλο που διαδραματίζουν στη ναυτιλία, καθώς και την ανάγκη που υπάρχει για την αξιοποίηση σημαντικών πρωτοβουλιών που μπορούν να βοηθήσουν την αγορά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων αναφορικά με τη συμμόρφωση με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, την ασφάλεια των πλοίων, τις νέες τεχνολογίες, τη σωστή διαχείριση, τη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού και άλλα.

Η ψηφιακή μορφή του Συνεδρίου έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής σε ένα παγκόσμιο κοινό και καθιστά αυτήν την προσέγγιση εξαιρετικά αποτελεσματική για όλους παράγοντες της ναυτιλίας. Διεξήχθησαν ψηφιακές συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Χορηγός επικοινωνίας του Συνεδρίου ήταν ο ΑΝΤ1. 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλες τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και αναφορές που έγιναν στην διάρκεια του “11th Annual Capital Link Operational Excellence in ShippingBest Industry Practices Forum”:

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αλληλοκατηγορίες Μ. Λαζαρίδη και Μ. Αποστολάκη για προσαγωγή στελεχών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Κρήτη11:43Πάτρα: 89χρονη σκότωσε δύο κουτάβια και επιτέθηκε σε νεαρό11:29Μπλόκα Αγροτών: Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης11:15Χρυσή Αυγή: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση στο Εφετείο - Συγκέντρωση από σωματεία και φορείς (εικόνες)11:01Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:47Θεσσαλονίκη: Απόβαση αγροτών με τα τρακτέρ τους σήμερα στο λιμάνι - Ποια σημεία θα αποκλείσουν10:33ΕΟΔΥ: 104 νέες εισαγωγές COVID-19 και 7 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα - Δύο νέα σοβαρά κρούσματα γρίπης10:19Πάτρα: Παραμένουν στα μπλόκα αγρότες και κτηνοτρόφοι της δυτικής Ελλάδας10:05Ηράκλειο: Συνελήφθη 45χρονος για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας09:52Μπλόκα Αγροτών: Ανοιχτά τα τελωνεία Ευζώνων και Νίκης - Οκτάωρος αποκλεισμός σε Προμαχώνα και Εξοχή09:38Μεξικό: Με ποινή φυλάκισης τιμωρείται η πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων09:24Λαμία: Συνελήφθη αγρότισσα για βίντεο στο Tik Tok09:10Συμμαχία των Προθύμων - Ουκρανία: "Στο τραπέζι" η αξιοποίηση των δεσμευμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων08:56Προϋπολογισμός 2026: Ξεκινά σήμερα στη Βουλή η πενθήμερη συζήτηση για την ψήφισή του08:42ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη, για παράνομες επιδοτήσεις – 15 προσαγωγές08:28Χανιά: Προσποιήθηκε τον λογιστή, μπήκε στο σπίτι και την λήστεψε08:14Ο Πούτιν ανακοίνωσε την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ, στην ανατολική Ουκρανία08:00Στα μπλόκα αγρότες σε Καρδίτσα και Τρίκαλα - Προετοιμασίες για πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια07:47Συνεδρίαση της ΚΟ σήμερα, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη07:33Συνελήφθησαν ανήλικοι που διέπρατταν κλοπές εις βάρος υπαλλήλων αρτοποιείων και περιπτέρων (βίντεο)07:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο