LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2021 17:17

Επιτυχημένο το 11th Annual Capital Link Operational Excellence in Shipping Forum

Με την συμμετοχή κορυφαίων παραγόντων της Ναυτιλίας από όλον τον Κόσμο διεξήχθη το διήμερο Forum, που έγινε ψηφιακά.

11th Annual Capital Link Operational Excellence in Shipping Forum Best Industry Practices

Το “11th Annual Capital Link Operational Excellence in ShippingBest Industry Practices Forum” πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, σε ψηφιακή μορφή.

Σε διάρκεια δύο ημερών, πραγματοποιήθηκαν 17 ψηφιακές ενότητες, και 80 ομιλητές από την παγκόσμια ναυτιλία, συμμετείχαν στα πάνελ συζητήσεων και παρουσιάσεων.

Το Συνέδριο παρουσίασε την  Επιχειρησιακή Αριστεία στον Τομέα των Θαλάσσιων Μεταφορών, και διερεύνησε τις Βέλτιστες Πρακτικές στη ναυτιλία, σε όλους τους σημαντικούς της τομείς, καθώς και τη Βιωσιμότητα. Τα κύρια ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο χώρος και ο βαθμός ετοιμότητας που διαθέτει για την αντιμετώπιση των χαρακτηριστικών της νέας εποχής που έρχεται, η μεταμόρφωση της ναυτιλίας κατά τη διάρκεια της Covid-19 εποχής και πως αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος της διαχείρισης του στόλου.  Επιπλέον, συζητήθηκαν ο αντίκτυπος της τεχνολογίας στην αποτελεσματικότητα και στην κερδοφορία, οι ανάγκες των πληρωμάτων & η κρίση των πληρωμάτων, ο ανθρώπινος παράγοντας επάνω στο πλοίο και η σπουδαιότητα της ευημερίας του πληρώματος. Επίσης, η βαρύτητα της σωστής διαχείρισης της κυβερνοασφάλειας και οι συνέπειες από την έλλειψη της ασφαλούς διαχείρισης, καθώς και η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και η προσαρμογή της διαχείρισης του στόλου με στόχο τη συμμόρφωση με τις νέες κανονιστικές ρυθμίσεις.

Κύριος Ομιλητής του Συνεδρίου ήταν ο κ. Kitack Lim, Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας (ΙΜΟ), ο οποίος τίμησε το Συνέδριο πραγματοποιώντας την Εναρκτήρια Ομιλία.

Η Εισαγωγική Ομιλία σχετικά με το ζήτημα της κρίσης των πληρωμάτων – ένα παγκόσμιο πρόβλημα το οποίο αφορά Διεθνείς Οργανισμούς, Εθνικές νομοθεσίες, Ναυλωτές, Πλοιοκτήτες και άλλους, ειδικά και λόγω της πρόσφατης επιδημικής κρίσης στην Ινδία,  πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας της Κύπρου, κ. Βασίλειο Δημητριάδη.

Ο Dr Grahaeme Henderson OBE, Senior Vice President, Shipping & Maritime - Shell International Trading and Shipping Company Limited, πραγματοποίησε την Κύρια Ομιλία σχετικά με ένα εξίσου πολύ σημαντικό ζήτημα: Την ασφάλεια για τους ναυτικούς, τα πλοία, τα εμπορεύματα και το περιβάλλον έτσι ώστε να επιτευχθεί στο μέλλον μηδενικός αριθμός ατυχημάτων.

 11th Annual Capital Link Operational Excellence in Shipping Forum Best Industry Practices

Το Συνέδριο έκλεισε με τους Επικεφαλής των μεγαλύτερων Νηογνωμόνων, οι οποίοι μοιράστηκαν τις πολύτιμες γνώσεις τους σχετικά με τον σημαντικότατο και συμβουλευτικό ρόλο που διαδραματίζουν στη ναυτιλία, καθώς και την ανάγκη που υπάρχει για την αξιοποίηση σημαντικών πρωτοβουλιών που μπορούν να βοηθήσουν την αγορά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων αναφορικά με τη συμμόρφωση με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, την ασφάλεια των πλοίων, τις νέες τεχνολογίες, τη σωστή διαχείριση, τη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού και άλλα.

Η ψηφιακή μορφή του Συνεδρίου έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής σε ένα παγκόσμιο κοινό και καθιστά αυτήν την προσέγγιση εξαιρετικά αποτελεσματική για όλους παράγοντες της ναυτιλίας. Διεξήχθησαν ψηφιακές συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Χορηγός επικοινωνίας του Συνεδρίου ήταν ο ΑΝΤ1. 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλες τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και αναφορές που έγιναν στην διάρκεια του “11th Annual Capital Link Operational Excellence in ShippingBest Industry Practices Forum”:

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησίΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:49Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο