LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 22 Ιουνίου 2021 21:38

Η MYTILINEOS “ανανέωσε” την ιστοσελίδα της

Πλούσιο περιεχόμενο, σύγχρονη αρχιτεκτονική και φιλική προς το χρήστη, η επανασχεδιασμένη ιστοσελίδα, αντανακλά τη δυναμική της MYTILINEOS.

MYTILINEOS - ιστοσελιδα

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Η MYTILINEOS, η κορυφαία ελληνική βιομηχανική και ενεργειακή εταιρεία, με ισχυρή διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες και στις 5 ηπείρους, εμπιστεύτηκε και πάλι στην Umobit τον επανασχεδιασμό, την υλοποίηση και την πλήρη διαχείριση της εταιρικής και IR ιστοσελίδας της https://www.mytilineos.gr/.

Με πλούσιο περιεχόμενο, σύγχρονη αρχιτεκτονική και προσβάσιμη από όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (Mobiles/Tablets), η νέα ιστοσελίδα της MYTILINEOS λειτουργεί ως ένα κόμβος πληροφόρησης για όλα τα κοινά ενδιαφέροντος/για το ευρύ κοινό και τους κοινωνικούς εταίρους της. Με στόχο την ενίσχυση της συνολικής ψηφιακής εμπειρίας, η νέα ιστοσελίδα στοχεύει στην ενίσχυση και περαιτέρω ανάδειξη της αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας, σε ένα καλαίσθητο, υπερσύγχρονο, εύχρηστο και φιλικό ψηφιακό περιβάλλον. Το απόλυτα responsive design, σε συνδυασμό με την εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία, αποσαφηνίζει με μια ματιά την εταιρική ταυτότητα και το επιχειρηματικό μοντέλο της MYTILINEOS, αναδεικνύοντας το κύρος μιας εταιρείας με ανοδική εξέλιξη και σταθερή ανάπτυξη, που ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες προκλήσεις.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών χρονολογείται από το 2008, με την Umobit να προσφέρει από τότε αδιάλειπτα υπηρεσίες, σχεδιασμού, ανάπτυξης και διαχείρισης περιεχομένου, αλλά και μία ολοκληρωμένη εμπειρία σε μετόχους και επενδυτές, όντας μία από τις πρώτες Ελληνικές εταιρείες με εξειδίκευση στην κατασκευή IR ιστοσελίδων. «Η πρόκληση αυτή τη φορά ήταν ακόμα μεγαλύτερη, μιας και η νέα ιστοσελίδα mytilineos.gr έπρεπε να αντανακλά τη μετάβαση της MYTILINEOS στη νέα εποχή, με έμφαση στους Τομείς Επιχειρηματικής Δραστηριότητάς της και με πυρήνα τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που πλέον διατρέχει το σύνολο της λειτουργίας της.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO της Umobit, Άγγελος Δαμουλιάνος.

«Η νέα και ανανεωμένη εικόνα της MYTILINEOS, με ελληνική ορμή, αλλά και με διεθνή πορεία χρειαζόταν και μία ηλεκτρονική ταυτότητα που θα την συνέστηνε εκ νέου στα κοινά της. Που θα παρουσίαζε το διαφοροποιημένο της προφίλ, τα έργα υψηλής αξίας σε ολόκληρο τον κόσμο, τις αξίες της και την πρωτοποριακή τεχνογνωσία της, τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές δεσμεύσεις της, καθώς και τις δεσμεύσεις διακυβέρνησης. Σας καλούμε όλους να περιηγηθείτε στη νέα μας ιστοσελίδα. Να δείτε και να διαβάσετε τα νέα και τις δραστηριότητες της Εταιρείας μας και φυσικά να μας βοηθήσετε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι» ανέφερε η Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας & Στρατηγικής Marketing της MYTILINEOS, Βίβιαν Μπουζάλη.

Η Umobit είναι ένα digital Agency που εστιάζει στην απόδοση και τα μετρήσιμα αποτελέσματα, συνδυάζοντας όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά εργαλεία σε μία ολιστική προσέγγιση για την προώθηση και επιχειρηματική ανάπτυξη των συνεργατών της. Από το 2008 συνεργάζεται με κάποιες από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις αλλά και startups, παρέχοντας στρατηγική υποστήριξη και απόλυτα προσωποποιημένες υπηρεσίες digital growth marketing. Δεν αρκείται στις παραδοσιακές προσεγγίσεις αλλά αναζητά την πρωτοπορία, θέτοντας την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα στον πυρήνα του μοντέλου της. Η στρατηγική σκέψη και η μοναδική τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες design, digital marketing και διαχείρισης περιεχομένου, επιτρέπουν στην Umobit να δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις και να προσφέρει στους συνεργάτες της μία μοναδική εμπειρία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους».

Ειδήσεις σήμερα:

Σταύρος Δογιάκης: βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας

Εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης και την Κυριακή

Λαμία: περαστικός μπήκε στη φωτιά για να σώσει ηλικιωμένη (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚρήτη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση με τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ - Δήλωναν ακόμα και εκτάσεις θανόντωνΣήμερα 14:30 | Ειδήσεις

Οι συλληφθέντες θα βρεθούν αύριο στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Αθήνα.

Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη μετά την πρόσκληση Μητσοτάκη σε συνάντησηΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να «κλειδώσουν» στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, στις 12.00, στη Νίκαια Λάρισας.

Μητσοτάκης: Ψηφίζουμε έναν προϋπολογισμό που μετατρέπει την πρόοδο της οικονομίας σε ατομική προκοπήΣήμερα 13:25 | Ειδήσεις

Τι τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη σύνοδο των προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της ΝΔ που πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ.

Ρύθμιση - ανάσα για χιλιάδες επαγγελματίες και νοικοκυριά - Τέλος η "ομηρία" από χρέηΣήμερα 09:02 | Ειδήσεις

Πέρα από τις οικονομικές και νομικές συμβουλές, για πρώτη φορά το κράτος αναγνωρίζει επίσημα το ψυχολογικό βάρος της υπερχρέωσης, καλύπτοντας δωρεάν και υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, ενδυνάμωσης και εμψύχωσης (mentoring).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κρήτη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση με τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ - Δήλωναν ακόμα και εκτάσεις θανόντων14:46Ηράκλειο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 37χρονος που συνελήφθη για οπλοκατοχή 14:32Εκτροπή νταλίκας πριν την έξοδο της Θήβας - Τσιμέντα και ορυκτέλαια έπεσαν στο οδόστρωμα (εικόνες)14:18Μητσοτάκης: Ψηφίζουμε έναν προϋπολογισμό που μετατρέπει την πρόοδο της οικονομίας σε ατομική προκοπή14:04Θεσσαλονίκη: Θαλάσσια ρύπανση προκλήθηκε από βυθισμένο σκάφος 13:50Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο13:36Οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 μας προσκαλούν στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο, στις 22 Δεκεμβρίου 13:22Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον 16 νεκροί από την κακοκαιρία "Byron"13:08e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 202612:54Βόλος: Άγρια συμπολοκή ανηλίκων στη φυλακή Κασσαβέτειας12:40Ουκρανία: Χιλιάδες άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα έπειτα από ρωσική επίθεση12:26Κάτω από το όριο του 140% του ΑΕΠ η αποκλιμάκωση του Δημοσίου Χρέους το 202612:12ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Αθήνα οι συλληφθέντες της σπείρας στην Κρήτη - Βαρύ το κατηγορητήριο11:58Γεωργιάδης - Προϋπολογισμός 2026: Είναι η μεγαλύτερη χρηματοδότηση του ΕΣΥ από καταβολής ελληνικού έθνους 11:44Στάση αναμονής κρατούν στα μπλόκα αγρότες και κτηνοτρόφοι της Δυτικής Ελλάδας11:30Ρωσία: Δύο νεκροί στην πόλη Σαράτοφ σε ουκρανικό πλήγμα με drone11:16ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία δημοσίων υπαλλήλων την Τρίτη11:02Πάτρα: Επιτέθηκαν σε διανομέα και επιχείρησαν να τον ληστέψουν10:48Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η συζήτηση του προϋπολογισμού για το 202610:34Επιθεώρηση Εργασίας: Ρεκόρ ελέγχων με την αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων - Τι προβλέπεται για το δώρο Χριστουγέννων10:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο