LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2021 17:14

Euro 2020 – Καρεμπέ: Τα φαβορί μου είναι…

Τις ομάδες που θεωρεί πιθανότερο να κατακτήσουν το Euro 2020 κατονόμασε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

Κριστιάν Καρεμπέ

«Όλοι περιμένουν πολλά από τη Γαλλία, η οποία ήρθε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ως παγκόσμια πρωταθλήτρια», είπε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ουγγαρίας, nemzetisport, Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ,ο οποίος παρακολούθησε την συνάντηση της Ουγγαρίας με τη Γαλλία (1-1) στη Βουδαπέστη το Σάββατο, ταξιδεύοντας εκεί ως πρέσβης της Διεθνούς Ένωσης Teqball.

«Μπενζεμά και Γκριεζμάν είναι επιθετικοί-όνειρο, αλλά δυστυχώς μόνο ο τελευταίος βρήκε το γκολ. Τα γκολ λείπουν, έχουν σημειώσει μόνο ένα μέχρι τώρα. Το άλο ήταν αυτογκόλ. Ωστόσο, δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι αυτός είναι ο πιο δυνατός όμιλος. Σίγουρα, με εξέπληξε η ένταση και η επιθετικότητα της Ουγγαρίας. Έπαιξε με καρδιά και πάθος. Εμείς εάν είμαστε πραγματικά οι φαβορί, πρέπει να κερδίσουμε τους Πορτογάλους», πρόσθεσε.

«Η ατμόσφαιρα στη Βουδαπέστη είναι υπέροχη, το γήπεδο είναι γεμάτο, οι άνθρωποι μπορούν να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν. Όλα αυτά προσφέρουν ελπίδα ότι η φυσιολογική ζωή μπορεί να επιστρέψει. Θα ήθελα να μείνω για πάντα στη Βουδαπέστη. Αυτό το Euro που γίνεται σε πολλές χώρες, μπορεί να είναι δύσκολο για τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά για ομάδες δεν δημιουργεί ένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Φυσικά, το ταξίδι μπορεί να είναι κουραστικό, πρέπει να προσέξουμε την υγεία των ποδοσφαιριστών», συμπλήρωσε, ενώ μιλώντας για τα φαβορί του, είπε:

«Γαλλία, Πορτογαλία και Βέλγιο είναι τα φαβορί, όπως και η Ιταλία. Πιθανώς η Ολλανδία και η Αγγλία μπορεί να εκπλήξουν. Το ιταλικό παιχνίδι άλλαξε με την άφιξη του Ρομπέρτο Μαντσίνι, παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο».

Υπερθέαμα στον ΑΝΤ1

Οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής του Euro 2020 θα μεταδοθούν απευθείας από τον ΑNT1 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ενώ η ποδοσφαιρική πανδαισία εμπλουτίζεται με εκπομπές και εκλεκτούς καλεσμένους.

Κάθε μεσημέρι στις 16:00 το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Σταύρος ΣβήγκοςΓιώργος ΛέντζαςΝικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος είναι στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Παίξτε μπάλα”. Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα, για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του Euro 2020 και όχι μόνο.

Επίσης, στην εκπομπή “Euroshow” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη, δίνεται καθημερινά γύρω στις 00:00 το στίγμα των αγώνων του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού. Εκλεκτοί καλεσμένοιζωντανές συνδέσεις και πολλές εκπλήξεις, μετά από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της ημέρας, τα μεσάνυχτα, στο “Euroshow”.

Ειδήσεις σήμερα:

Πύργος: 20 μέτρα από το πατρικό του πιλότου έπεσε το αεροπλάνο (εικόνες)

Γλυκά Νερά: Η κάμερα που “έκαψε” τον πιλότο και η Monopol

Καλίν: το “δεξί χέρι” του Ερντογάν κυκλοφόρησε νέο βιντεοκλίπ (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)Σήμερα 07:50 | Ειδήσεις

«Η δικογραφία για τις συλλήψεις για τον θάνατο του Λυγγερίδη είναι της πλάκας, μόνο και μόνο για να πλήξει τον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τροχαίο δυστύχημα στην ΕλευσίναΣήμερα 06:10 | Ειδήσεις

Νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματίας ο συνοδηγός στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα κοντά στην παραλία της Ελευσίνας.

Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΧθες 16:13 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι βροχοπτώσεις. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο