LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2021 12:46 | Ανανέωση: 21 Ιουνίου 2021 12:59

Πτώση αεροσκάφους στην Ηλεία: Δυο νεκροί

Το αεροσκάφος μετά την πτώση του ανεφλέγη. Στο σημείο έπσευσαν ασθενοφόρα και πυροσβεστικά. 

Πτώση αεροσκάφους - Ηλεία
Νεκροί είναι ο πιλότος και ο συνεπιβάτης του μονοκινητήριου αεροσκάφους που έπεσε στην περιοχή Χαριάς κοντά στη κοινότητα Μαγούλας του Δήμου Πύργου.

Το εκπαιδευτικό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα δυο άτομα, μετά την πτώση του ανεφλέγη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος και ο συνεπιβάτης, βρέθηκαν απανθρακωμένοι, ενώ το αεροπλάνο συνετρίβη δίπλα σε σπίτι.

Πτώση αεροσκάφους - Ηλεία

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και πυροσβεστικά. 

Οι κάτοικοι του χωριού με κουβάδες και λάστιχα προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης.

Το μικρό αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου σήμερα στις 11 περίπου το πρωί. Το αεροσκάφος ήταν ιδιωτικό και φιλοξενούνταν στις εγκαταστάσεις της Αερολέσχης Μεσολογγίου. Ο ιδιοκτήτης όπως λένε οι πληροφορίες το πήρε σήμερα το πρωί για μια βόλτα με σκοπό να επιστρέψει, όμως δυστυχώς συνέβη το ατύχημα.

Πτώση αεροσκάφους - Ηλεία

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

"Νωρίς το μεσημέρι, σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021,  κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα για Έρευνα και Διάσωση μετά από ειδοποίηση για πτώση μικρού αεροσκάφους, εντός του οικισμού Χαριά Πύργου Ηλείας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα από την Π.Υ. Πύργου Ηλείας. Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους καθώς και δύο (2) άτομα εντός χωρίς αισθήσεις εντός του ανωτέρω οικισμού. Οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις συνεχίζουν περαιτέρω έρευνες στην ευρύτερη περιοχή."


φωτογραφίες: ilialive.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φλόριντα - Gay Pride: Όχημα παρέσυρε και σκότωσε άνδρα (εικόνες)

Φορολογικές δηλώσεις - Ανείσπρακτα ενοίκια: Πώς θα δηλωθούν φέτος

Κορονοϊός – Τρεμόπουλος: Βγήκε από το νοσοκομείο με χειροκροτήματα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 17:09 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...Σήμερα 14:49 | Ειδήσεις

Συγκινεί στην ανάρτηση του ο Γιάννης Καλλιάνος. Πώς αποχαιρετά τον πατέρα του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ψυχικό: Σύλληψη άνδρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση19:18Κλιματική κρίση: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με συχνότερα κύματα ακραίας ζέστης19:05Κύκλωμα ναρκωτικών - ΑΠΘ: Ένοχοι κρίθηκαν δεκάδες κατηγορούμενοι 18:51Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στο πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο