LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2021 16:00

Euro 2020: Έντονη κριτική στον Σάντος – “Ανίκανος να διαλύσει τη γερμανική τακτική”

O Φερνάντο Σάντος δεν απόφυγε την κριτική των ΜΜΕ στη χώρα τουμετά την ήττα από την Γερμανία.

Euro 2020 - Σάντος - Εθνική Πορτογαλίας
Μπορεί η Πορτογαλία χθες στο Μόναχο να κατάφερε στο τέλος να...διορθώσει τις αποστάσεις
στην ήττα της από την Γερμανία (2-4), όμως ο Φερνάντο Σάντος δεν απόφυγε την κριτική των ΜΜΕ στη χώρα του.

Μπορεί το ζήτημα της διατήρησης του 66χρονου Φερνάντο Σάντος στον πάγκο, ομοσπονδιακό προπονητή από το 2014 και με συμβόλαιο μέχρι το 2024, να μην κυριαρχεί ακόμη στις συζητήσεις, ο Τύπος όμως τον χαρακτηρίζει ως τον κύριο υπεύθυνο για την ήττα.

«Ο Φερνάντο Σάντος ανίκανος να διαλύσει τη γερμανική τακτική», γράφει στην πρώτη σελίδα της η Record, μία από τις τρεις πορτογαλικές αθλητικές ημερήσιες εκθέσεις, μιλώντας στις στήλες της «η καταστροφή του Μονάχου».

Όλοι μιλάνε για παραχώρηση πολύ εύκολων γκολ, διότι δεν διόρθωσε το μειονέκτημα μιας δεξιάς πλευράς στο έλεος των αναρρίχησης του άσου της Αταλάντα, Ρόμπιν Γκούσενς.

«Η Γερμανία ήταν προβλέψιμη στον τρόπο της (...) αλλά δεν καταφέραμε να τη συγκρατήσουμε, είχαμε δυσκολίες στα πλάγια», είπε ο Σάντος μετά τον αγώνα, αναλαμβάνοντας «όλη η ευθύνη» για την ήττα. 

«Αν ο σημερινός αγώνας μας έχει πει κάτι, είναι ότι αυτή η ομάδα έχει αποτύχει και ότι ο Φερνάντο Σάντος πρέπει να τοποθετήσει το ματς στο συρτάρι αποτυχημένων εμπειριών », ανέφερε ο Αντόνιο Ταντέια, διάσημος Πορτογάλος σχολιαστής ποδοσφαίρου .

Η απάθεια και η έλλειψη φρεσκάδας , οι πολύ γρήγορα εξαντλημένοι παίκτες, έκαναν την εξειδικευμένη ιστοσελίδα MaisFutebol να λέει ότι η Πορτογαλία υπερασπίστηκε τον εαυτό της «με σπαθιά και ξύλινες ασπίδες εναντίον ενός γερμανικού Πάντσερ».

Μεταξύ των έντεκα παικτών που ξεκίνησαν τη συνάντηση, μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που έφτασε τα 107 γκολ, ενώ έδωσε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ, απέφυγε την κριτική. Αντίθετα στην καρδιά της «καταιγίδας», Ντανίλο Περέιρα (Παρί ΣΖ) και Ρικάρντο Καρβάλιο (Σεβίλη).

Υπερθέαμα στον ΑΝΤ1

Οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής του Euro 2020 θα μεταδοθούν απευθείας από τον ΑNT1 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ενώ η ποδοσφαιρική πανδαισία εμπλουτίζεται με εκπομπές και εκλεκτούς καλεσμένους.

Κάθε μεσημέρι στις 15:00 το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Σταύρος ΣβήγκοςΓιώργος ΛέντζαςΝικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος είναι στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Παίξτε μπάλα”. Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα, για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του Euro 2020 και όχι μόνο.

Επίσης, στην εκπομπή “Euroshow” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη, δίνεται καθημερινά γύρω στις 00:00 το στίγμα των αγώνων του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού. Εκλεκτοί καλεσμένοιζωντανές συνδέσεις και πολλές εκπλήξεις, μετά από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της ημέρας, τα μεσάνυχτα, στο “Euroshow”.

Ειδήσεις σήμερα:

Καναδάς: πυροβολισμοί σε παιδικό πάρτι (εικόνες)

Κολωνός: Χειρουργήθηκε στην κοιλιά η 16χρονη που μαχαιρώθηκε από ανήλικη

Μανωλάς στη Νάπολι: “Πάρτε τον Τσιμίκα”

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο