LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2021 15:18

Μανωλάς στη Νάπολι: “Πάρτε τον Τσιμίκα”

Τι αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport για την πρόταση του Κώστα Μανωλά στον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
«Νομίζω ότι είναι σημαντικός παίκτης, ένας για τη Νάπολη. Θα τα πήγαινε καλά και στη Serie A». 
Με αυτά τα λόγια, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport, ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και τον αθλητικό διευθυντή, Κριστιάνο Τζουντόλι, παροτρύνοντας τους να προχωρήσουν στην απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από την Λίβερπουλ. 

Η θέση του αριστερού μπακ , αποτελεί πρωταρχικό στόχος της Νάπολι και ο Τσιμίκας, που φαίνεται να βρίσκεται-επίσης- στα χαρτιά του «κατασκόπου» της ομάδας του ιταλικού Νότου, Μαουρίτσιο Μικέλι, είναι μεταξύ των ονομάτων που εξετάζει ο Κριστιάνο Τζουντόλι. 

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος Εντερσον Παλμιέρι της Τσέλσι, ο 22χρονος Γκαμπριέλ Γκουντμουντσον της Γκρόνινγκεν και ο 22χρονος Ουκρανός της Ντιναμό Κιέβου, Βίταλι Μικολένκο , εξετάζονται επίσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιορτή του Πατέρα - Κικίλιας: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του

Σαντορίνη - Ηλιόπουλος: ανησυχία για τους Βρετανούς και την ινδική μετάλλαξη

Φωτιά στην Κυανή Ακτή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοιΧθες 15:29 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της”Χθες 21:05 | Ειδήσεις

Στο ρεπορτάζ των ''Times'' του Λονδίνου γίνεται εκτενής αναφορά στον ελληνικό τουρισμό, την μείωση της ανεργίας και την οικονομία της Ελλάδας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο