LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 18 Ιουνίου 2021 18:44

Euro 2020 σε ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV: οι μεταδόσεις της 3ης αγωνιστικής

Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και ποιοι θα μεταδώσουν τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής.

AP - Κρίστιαν Έρικσεν - Εθνική Δανίας

Τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παίζουν μπάλα στο γήπεδο του ΑΝΤ1!

Αναλυτικά τα δίδυμα των δημοσιογράφων που θα μεταδώσουν τους αγώνες της τρίτης Αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του EURO 2020:

20 ΙΟΥΝΙΟΥ

ANT1

Ιταλία – Ουαλία (19:00): Γρηγόρης Παπαβασιλείου – Ισίδωρος Πρίντεζης

MAKΕΔΟΝΙΑ TV

Ελβετία – Τουρκία (19:00):  Ηλίας Βλάχος – Αντώνης Καρπετόπουλος

21 ΙΟΥΝΙΟΥ            

ANT1

  • Β. Μακεδονία-Ολλανδία (19:00): Γιώργος Λιώρης – Αντώνης Καρπετόπουλος
  • Ρωσία-Δανία (22:00):  Ηλίας Βλάχος – Γιαννίκος Δούσκας

MAKΕΔΟΝΙΑ TV

  • Ουκρανία – Αυστρία (19:00): Δημοσθένης Γεωργακόπουλος - Γιώργος Τριανταφυλλίδης
  • Φινλανδία-Βέλγιο (22:00): Ισίδωρος Πρίντεζης - Άγγελος Στυλιάδης

22 ΙΟΥΝΙΟΥ

ANT1

Τσεχία-Αγγλία (22:00): Ηλίας Βλάχος – Γιαννίκος Δούσκας

MAKΕΔΟΝΙΑ TV

Κροατία-Σκωτία (22:00): Ισίδωρος Πρίντεζης – Αντώνης Καρπετόπουλος

23 ΙΟΥΝΙΟΥ

ANT1

  • Σλοβακία-Ισπανία (19:00): Ισίδωρος Πρίντεζης – Γιώργος Τριανταφυλλίδης
  • Πορτογαλία-Γαλλία (22:00): Ηλίας Βλάχος – Αντώνης Καρπετόπουλος

MAKΕΔΟΝΙΑ TV

  • Σουηδία – Πολωνία (19:00): Δημοσθένης Γεωργακόπουλος – Μανώλης Μανής
  • Γερμανία-Ουγγαρία (22:00): Τάσος Μπαϊρακτάρης – Γιαννίκος Δούσκας

Υπερθέαμα στον ΑΝΤ1

O ANT1 μεταδίδει απευθείας όλους τους αγώνες του Euro 2020, ενώ η ποδοσφαιρική πανδαισία εμπλουτίζεται με εκπομπές και εκλεκτούς καλεσμένους.

Κάθε μεσημέρι στις 15:00 το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Σταύρος ΣβήγκοςΓιώργος ΛέντζαςΝικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος είναι στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Παίξτε μπάλα”. Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα, για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του Euro 2020 και όχι μόνο.

Επίσης, στην εκπομπή “Euroshow” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη, δίνεται καθημερινά γύρω στις 00:00 το στίγμα των αγώνων του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού. Εκλεκτοί καλεσμένοιζωντανές συνδέσεις και πολλές εκπλήξεις, μετά από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της ημέρας, τα μεσάνυχτα, στο “Euroshow”.


Ειδήσεις σήμερα:

Αλεξάνδρεια: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Dior στο Καλλιμάρμαρο: Η λάμψη της μόδας στην Αθήνα (εικόνες)

Παναθηναϊκός: Στα “πράσινα” ο Κώτσιρας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο