LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Ιουνίου 2021 08:35 | Ανανέωση: 18 Ιουνίου 2021 08:41

Γλυκά Νερά: Η κυνική ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν

Τα λάθη που έκανε ο συζυγοκτόνος, η μαρτυρία που έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση και η ομολογία του που «ήρθε» μετά από έξι ώρες ανάκρισης.

ΣΥΖΥΓΟΣ - 20ΧΡΟΝΗ - ΕΓΚΛΗΜΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί με την κυνική ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, ο οποίος μετά από σχεδόν 40 μέρες «θεάτρου» και από έξι ώρες ανάκρισης, «έσπασε» και ομολόγησε.

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος πέρασε τη νύχτα της Πέμπτης στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, μετά την ομολογία του, κατά την οποία περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς ο ίδιος έστησε το σκηνικό της δήθεν ληστείας.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε πως σκότωσε με τα χέρια του την Καρολάιν και το σκυλί της οικογένειας, για να δημιουργήσει περισσότερες υποψίες στις Αρχές.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βγάλει την κάρτα μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, την οποία και πέταξε στην τουαλέτα, ώστε να εξαφανιστεί, στοχεύοντας στο να «μετατεθούν» οι υποψίες για την καταστροφή της στους ληστές.

Είπε πως η Καρολάιν ήταν ο μεγάλος του έρωτας και ότι, μετά τη γέννηση του μωρού τους είχαν συχνά καβγάδες. Καβγά ισχυρίστηκε ότι είχαν και το τελευταίο της βράδυ, όταν εκείνη τον έδιωξε από το κρεβάτι, ζητώντας του να χωρίσουν. Όπως είπε, φοβήθηκε ότι, αφού οι καβγάδες είχαν γίνει καθημερινότητα, θα έπαιρνε το παιδί και θα έφευγε.

Ο 32χρονος ομολόγησε στις 21:30 περίπου, μετά από πολύωρη κατάθεση και ενώ τα στοιχεία σε βάρος του: «Δεν άντεχα άλλο τους καβγάδες. Είχε εμμονές ζήλιας. Εκείνο το βράδυ της 11ης Μαΐου, τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Όταν πήγα στη σοφίτα μου είπε να φύγω από το δωμάτιο και το σπίτι. Με έσπρωξε και μετά άφησε απότομα και με δύναμη το παιδί στην κούνια. Εκείνο άρχιζε να κλαίει. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου. Δεν ξέρω για πόση ώρα. Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή, άρχισα να σκέφτομαι το μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω. Αποφάσισα να το καλύψω και τα σκηνοθέτησα όλα. Εγώ την έδεσα πισθάγκωνα και έβαλα την μπλούζα στο λαιμό της και κοντά στο στόμα. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».

Μάλιστα ο 33χρονος είπε και ότι σκότωσε το σκύλο, στο πλαίσιο της σκηνοθεσίας και του σεναρίου της εισβολής και της ληστείας.

Έγκλημα - Γλυκά Νερά - Μπάμπης - Καρολάιν

Η ομολογία και τα λάθη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Για περισσότερες από έξι ώρες ήταν αντιμέτωπος με δύο αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος πιλότος, καλούμενος να δώσει εξηγήσεις για τα στοιχεία και τα δεδομένα που του παρουσίαζε η Αστυνομία. Ό,τι είχε πει μέχρι χθες στους αστυνομικούς είχαν καταρρεύσει και η υπόθεση πλέον είχε πάρει άλλο δρόμο για τον συζυγοκτόνο. Ομολογώντας τη δολοφονία της συζύγου του, λόγω των προστριβών και της πρόθεσής της να χωρίσουν, αρνήθηκε ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, παραδεχόμενος ότι έκανε ό,τι έκανε για να καλύψει τα ίχνη του. Σε αυτό το σενάριο βάσισε την τη σκηνοθεσία του χώρου και το κρέμασμα του σκυλιού.


Δεν ήταν μόνο  το γεγονός ότι η κάρτα της κάμερας είχε αφαιρεθεί νωρίτερα από την ώρα που έλεγε, κάτι που διαπιστώθηκε όταν ανακτήθηκε το υλικό από την κάμερα, ούτε ότι το smart watch της Καρολάιν κατέγραψε τους παλμούς της την ώρα που εκείνος είχε πει ότι ήταν νεκρή, ήταν και το γεγονός ότι το δικό του τηλέφωνο κατέγραψε βήματα την ώρα που ισχυριζόταν πως ήταν δεμένος από τους «εισβολείς» στο σπίτι του.

Οι πληροφορίες που έφτασαν στις Αρχές για τη σχέση του ζευγαριού, που τελικά δεν ήταν όσο αγαπημένο παρουσιαζόταν, αλλά και για την πρόθεση της 20χρονης να αφήσει τον εν τέλει δολοφόνο της, ήταν που έριξαν φως στις έρευνες. Ο ίδιος βρισκόταν στο μνημόσυνο της Καρολάιν, στην Αλόννησο, αγκαλιάζοντας τη μητέρα της και κλαίγοντας μαζί τηςΟι αστυνομικοί που πήγαν στο νησί για να τον μεταφέρουν τελικά στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο, του είπαν ότι έχουν προκύψει νέα και επείγοντα στοιχεία.


Σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ η αποκάλυψη έχει σοκάρει το πανελλήνιο – και όχι μόνο, αφού το θέμα είναι ψηλά και στον βρετανικό Τύπο – μονοπωλώντας και την ειδησιογραφία.

Ειδήσεις σήμερα:

Οικιακή βοηθός κατήγγειλε 91χρονο για απόπειρα βιασμού!

Dior στο Καλλιμάρμαρο: Η λάμψη της μόδας στην Αθήνα (εικόνες)

Πανελλήνιες 2021: Συνέχεια με Κοινωνιολογία, Χημεία, Πληροφορική

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 


 

Πιερρακάκης - Ιερώνυμος: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα (εικόνες)Σήμερα 12:02 | Ειδήσεις

Τι συζήτησαν ο δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους για τις σχέσεις εκκλησίας-πολιτείας.

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείςΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι νεαροί γονείς του βρέφους που κατέληξε την Κυριακή στην Κω.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πιερρακάκης - Ιερώνυμος: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα (εικόνες)12:39Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)12:25Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείς12:13Βόλος: Καταδικάστηκε για κλοπή που έκανε άλλος11:59 Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)11:47Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο