LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 17 Ιουνίου 2021 17:27

Ντουέιν Τζόνσον: Ήμουν πολύ τυχερός με την καριέρα μου

Το «αντισυμβατικό» ταξίδι του Ντουέιν Τζόνσον στο Χόλιγουντ τον οδήγησε να γίνει ένας από τους πιο καλά αμειβόμενους ηθοποιούς στον κόσμο.

AP - Ντουέιν Τζόνσον

Ο Ντουέιν Τζόνσον βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των 100 λόγων που αγαπά κάποιος την Αμερική, και για τον λόγο αυτό ο ηθοποιός δηλώνει: «Είμαι πολύ τυχερός».

Το «αντισυμβατικό» ταξίδι του Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne Johnson) στο Χόλιγουντ τον οδήγησε να γίνει ένας από τους πιο καλά αμειβόμενους ηθοποιούς στον κόσμο. Η αναπτυσσόμενη επιχειρηματική αυτοκρατορία του περιλαμβάνει εταιρεία παραγωγής, παρασκευή τεκίλας, και ενεργειακού ποτού, καθώς και συνεργασία με εταιρεία αθλητικής ένδυσης.

Η νέα του ταινία, «Jungle Cruise», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο τρενάκι του θεματικού πάρκου Walt Disney World, που βάζει τους επισκέπτες να «ταξιδέψουν» μέσα από ένα πλήθος ποταμών του κόσμου, θα κάνει το ντεμπούτο της στις αίθουσες και στην Disney + Premier στις 30 Ιουλίου.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Ήμουν τυχερός με την καριέρα μου και έχω ευλογηθεί», λέει ο Τζόνσον, ο οποίος φωτογραφήθηκε στη Χαβάη για το τρέχων τεύχος του People. «Είμαστε εδώ στη Χαβάη, όπου μεγάλωσα. Ήμουν το παιδί που δυσκολευόταν να κάνει τα μαθήματά του και να πάει σχολείο και ποτέ δεν περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρά ότι θα ήμουν στο εξώφυλλο του περιοδικού».

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Τζόνσον αισθάνθηκε ακόμη πιο ευγνώμων για τη ζωή του με τη σύζυγο του Λόρεν Χασιάν, και τις τρεις κόρες του.

«Ήταν μια αναστάτωση για εμάς», παραδέχεται ο ηθοποιός. «Κάθε μέρα έκανα κάτι περίεργο..Σηκωνόμουν και ντυνόμουν σαν να πήγαινα κάπου, εννοώ, παπούτσια... όλα. Αυτό όμως, με βοήθησε ψυχολογικά. Σε σχέση με τον γάμο, συνειδητοποιείς ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας γιατί η υπομονή εξαντλείται» καταλήγει ο ηθοποιός.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αντιμέτωπος με τα ισόβια ο καθ’ ομολογίαν δράστης (βίντεο)

Αυτοψία Χατζηδάκη στον ΕΦΚΑ Αγίας Παρασκευής: από τους 35 υπαλλήλους έλειπαν οι 14

Euro 2020 - Έρικσεν: Έβαλε βηματοδότη και παίρνει εξιτήριο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο